Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 18-24 septembrie 2023

Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 18-24 septembrie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 18-24 septembrie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Taur:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Șapte de Spade poartă semnificația necinstei, minciunii și furturilor. Ocazional, această carte dezvăluie planuri secrete pe care le ții adânc înăuntrul tău. Este posibil ca prezența acestei cărți să indice existența unei persoane abile în jurul tău, care își ascunde cu abilitate adevărata față.


Gemeni:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Rac:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Leu:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.


Fecioară:

Cartea etalată – Trei de Spade. Cartea semnalează că vei fi jignit(ă) sau rănit(ă) de persoanele din jurul tău. Dar de obicei că eşti părăsit(ă) sau înşelat(ă) - mai ales în relaţiile cu oamenii la care ţii. Trei de Spade semnifică şi mare supărare, lacrimi şi durere interioară.


Balanţă:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Scorpion:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Săgetător:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.


Capricorn:

Cartea etalată – Cavalerul de Bâte. Cartea indică că o idee concepută recent va fi pusă în practică. Cavalerul de Bâte este extrem de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.


Vărsător:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.


Peşti:

Cartea etalată – Judecata. Şapte de spade este cartea furturilor, înşelăciunilor, minciunilor, trădării şi a diplomaţiei. Poţi fi tu cel care face toate astea - dar poţi fi "furat" de cei din jur. Eşti furat în alt mod - nu neapărat în modul material. Ideile, gândurile îţi sunt furate şi poate că cineva te trădează totodată.