De ce ne atrag bărbații mai în vârstă?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce ne atrag bărbații mai în vârstă?

În astrologia căsniciei, sunt mulți factori care influențează relațiile de durată. O persoană cu o influență puternică a lui Saturn în cea de-a 7-a casă, cea a căsătoriei, va fi mult mai atrasă de persoane mai în vârstă. Cu toate acestea, nu toți cei care au această putere o vor folosi astfel. Este important de analizat întreaga hartă astrală pentru a vedea potențialul fiecăruia.

Cu Saturn în prima și în cea de-a 7-a casă, influența către persoanele mai în vârstă va fi predominantă. Acești parteneri se vor simți mai protejați și plini de dorința de a fi iubiți. În astrologia vedică, planeta cea mai depărtată de nativii din zodiac poate influența de fapt personalitatea partenerului. Având pe Saturn în această situație, ne arată că partenerul poate avea trăsăturile unui Capricorn sau poate fi mai în vârstă. Aceste persoane sunt ambițioase, de obicei responsabile, fără a fi prea emoționale și complet loiale.


Atunci când Saturn ajunge să fie în contact cu planetele personale, în special cu cele care conduc prima, cea de-a 4-a, a 7-a și a 10-a casă, va fi o legătură foarte strânsă între comportament și gânduri. În casa căsătoriei, acest lucru semnifică faptul că partenerul ideal pentru căsnicie va apărea mai târziu în viață. Poate avea de asemenea multe trăsături oferite de Saturn.

Nativii Leu, Fecioară și Rac sunt mai atrași de parteneri mai în vârstă și pot începe astfel relații trainice.

Teoria gradelor în astrologie ne arată cum influențează de fapt planeta Saturn toate deciziile legate de relații cu parteneri mai în vârstă. Cei mai mulți vor fi atrași de persoane cu Soarele în semnele zodiacale conduse de Saturn.


Acest lucru îi poate ajuta să fie mai împliniți și comfortabili. Semnele zodiacale cu conjuncția Lunii în Saturn vor dori parteneri care să-i înțeleagă pe o perioadă lungă de timp.

Nativii cu foarte multe planete personale în Capricorn vor căuta parteneri cu Soarele sau ascendentul în aceste semne. Așa sunt atrași de la natură. Aceste planete personale se vor simți ca o ușurare.

Locația lui Saturn îi va ajuta să se simtă mai liberi și fără constrângeri. Atunci când această planetă vine în contact cu cea de-a 7-a casă, vom simți nevoia să ne îndreptăm către parteneri mai în vârstă. Conjuncția este la fel de puternică și importantă. Orice contact cu o astfel de persoană sau dominați de Saturn poate reprezenta ideea generală.


În calendarul astrologic, fiecare an reprezintă o zi de la data nașterii. Cu cât timpul trece, semnele din acest calendar se pot schimba. De exemplu, cineva născut în zodia Gemeni poate deveni Rac și cea de-a 7-a lui casă se poate modifica de la Săgetător/Jupiter la Capricorn/Saturn.

Aceasta este o explicație pertinentă a faptul că suntem atrași diferit de partenerii din viața noastră odată ce înaintăm în vârstă. Este o situație pe care nu o putem evita. Indiferent de natura alegerilor noastre, aștrii ne vor fi întotdeauna alături pentru îndrumare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS