Etalarea şi interpretarea runelor, 15-21 mai 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 15-21 mai 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie există un mesaj dublu. Ar ar fi bine să vă relaxați, să nu mai fiți tensionați(te). Cineva apropiat de voi se bucură de o sănătate excelentă, contrar gândurilor voastre.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii se prea poate să primească un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă semnificativă de bani. De altfel, ei(le) își doreau foarte mult câștigurile de care se vor putea bucura de acum, într-un final!


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o săptămână în care domnește dragostea. Simbolul dragostei e prioritar. Vorbim de o dragoste nouă, palpitantă. Vor avea parte de multe clipe de vis.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sfătuite să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai prielnică. Orice gând cu care se agață de trecut nu le face deloc bine acestor nativi(e).


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au și ei(le) simbolul dragostei și al belșugului. Pentru Lei, visele legate de confortul personal se vor împlini. Cei(le) care își doresc să își mărească familia au o săptămână favorabilă.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt în permanență ocupate să găsească rezolvări, să scape de niște probleme, de unde găsesc bani. Acum, runa le anunță că, în sfârșit, pot găsi răspunsul la o problemă care le macină. Condiția e să poarte o discuție sinceră cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. Ar face bine să nu mai ia singuri(e) hotărârile.


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o săptămână în care sunt mai agitate. Apare tendința de a avea certuri, mici bătălii în găsirea unor rezolvări. Au foarte mult de muncă. Nu trebuie să fie îngrijorate, căci la final tot ele vor câștiga în mod sigur.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o săptămână mai dificilă. Trebuie să fie rezistenți(te). Ar fi bine să aibă răbdarea necesară să depășească aceste piedici un pic mai grele. Nu au încă suficiente certitudini cu privire la acțiunile lor.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal își doresc găsirea rapidă a unor soluții. Sunt sfătuite să aibă răbdare. Cu alte cuvinte, să nu forțeze mâna norocului deoarece surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei(le) care știu să aștepte.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt gata de a pleca de acasă. Sunt și mulți(te) care vor să serviciul ori locuința. Nu le mai convine, vor ceva mai bun. Nu trebuie să se grăbească, căci vor acționa favorabil oricum, dar cu condiția să nu facă totul la grabă.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au simbolul uraganului în săptămâna 15-21 mai 2023. Vor fi un pic mai temperamentale. Dar e bine să nu își mai mobilizeze forțele să susțină bătălii furtunoase. Doar cu calm se aranjează totul.


Peşti:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie va fi o săptămână în care sunt în permanentă comunicare. Un singur mesaj din toate cele pe care le vor primi va ieși din tipare. Schimbările sunt, așadar, binevenite!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS