Etalarea şi interpretarea runelor, 8-14 mai 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 8-14 mai 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un semn magic. Sunt avertizați(te) că vor susține o mică bătălie, dar runa îi/le atenționează că nu trebuie să fie îngrijorați(te). Vor ieși cu bine din orice ceartă, din orice situație mai precipitată, chiar și dacă se lasă cu un mic scandal.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să își mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în familie, societate, dar și la locul de muncă. Trebuie să dea dovadă că pot ieși din situațiile complicate, numai întărindu-și cu adevărat poziția.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Nevoia de a fi cu ei(le) înșiși(sele) este foarte mare. Dacă vedeți că răspund mai concis, încercați să nu îi/le deranjați.






Rac:

Pentru persoanele născute în acest semn zodiacal apare o dragoste nouă, fierbinte. Runa le spune Racilor să își deschidă inima, să nu fugă de dragoste. Meritau și ei o astfel de previziune, așa că, Racilor, îndrăzniți să vă deschideți inima!


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt sfătuiți(te) să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea care tocmai a trecut, dacă știți să vă ancorați în prezent și să nu mai trăiți în trecut.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii își mobilizează forțele și sunt pregătiți(te) să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa le spune să rămână calmi(e), căci totul se aranjează.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să se pregătească să își facă bagajele. Runa le anunță o călătorie. Chiar le prinde bine nativilor(elor), mai ales că se încălzește și vremea în perioada următoare.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o rună fantastic de benefică. Au parte de belșug. Peste puțin timp, nativii(ele) au parte de tot ce își doresc. Visele lor devin, în sfârșit, realitate!


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal găsesc răspuns la problemele care le frământă, angajând o discuție sinceră cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. Dacă sunt transparenți și cer sfaturi, acești(ste) nativi(e) au parte de soluțiile după care tânjeau. Totul ține de deschiderea lor, de cât de comunicativi(e) pot fi ei(le).






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de o săptămână mai dificilă, în care trebuie să dea dovadă de forță, putere și tărie. E o săptămână grea ca stare de sănătate, probabil că se instaurează oboseala după atâta efort. Le-ar prinde bine o mică pauză, puțină relaxare, mai multă odihnă.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sfătuite să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului deoarece toate surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei(le) ce știu să aștepte. Dacă nu se pripesc, Universul le va arăta de ce a fost bine să nu alerge după mai mulți iepuri, în viteză. Cum s-ar spune, ce e al Vărsătorilor e pus deoparte.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie încă sunt în căutare. Runa îi/le atenționează să nu își mai facă griji cu privire la alegerea crucială pe care trebuie să o facă. Cei(le) care se mută din casă ori de la serviciu vor lua decizia cea mai înțeleaptă. Schimbările sunt, așadar, binevenite!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS