Zodiac chinezesc săptămânal, 27 februarie - 5 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 27 februarie - 5 martie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Săptămâna începe cu unele tensiuni la serviciu, dar se vor rezolva în cele din urmă. Este bine ca cei(le) din zodia Șobolan să nu dea curs discuțiilor contradictorii. În plan sentimental, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Șobolan au parte de surprize frumoase spre final de săptămână. Se poate să plecați într-o excursie, nu foarte departe de casă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână, Bivolii au de rezolvat mai multe probleme, atât în plan financiar, cât și în plan sentimental. Până la finalul săptămânii, lucrurile vor reveni la normal. În ceea ce privește sănătatea, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Bivol sunt mai stresați(te) decât de obicei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Tigrii au planuri mari pentru această săptămână. Sunteți gata să semnați un contract important sau să colaborați pentru un proiect care va aduce venituri favorabile. În plan sentimental, cei(le) care sunt într-o relație vor căuta noi activități, pentru a scăpa de monotonie. Cei(le) singuri(e) se vor concentra mai mult asupra carierei.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Săptămâna aceasta este mai relaxantă pentru Iepuri. S-ar putea să planificați câteva zile de concediu pentru odihnă. La final de săptămână, unii(ele) nativi(e) din zodia Iepure vor petrece mai mult timp alături de persoana iubită de ei(le).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Săptămâna aceasta poate trece mai greu, deoarece Dragonii se gândesc la concediul mult așteptat. În plan profesional nu apar schimbări notabile, tocmai de aceea plictiseala se instalează rapid. În ceea ce privește sănătatea, cei(le) din zodia Dragon ar trebui să consume alimente mai sănătoase, deoarece sunt predispuși(se) la dureri de stomac.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Cei(le) din zodia Șarpe vor primi aprecieri din partea angajatorilor(arelor) pentru proiectele de succes din anul acesta. Este posibil să primească o mărire de salariu sau o primă până la final de săptămână. În plan sentimental, partenerul(a) de viață propune să faceți următorul pas în relație. Poate fi vorba de a vă muta împreună sau de planuri de nuntă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Săptămâna se arată aglomerată pentru Cai. Este indicat să nu mai amânați nimic pentru ziua de mâine, deoarece se vor aduna prea multe sarcini. În plan financiar, cei(le) din zodia Cal vor avea de făcut o investiție destul de mare, care le va afecta bugetul.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Cei(le) din zodia Capră vor fi foarte ocupați(te) la locul de muncă și nu vor avea mult timp liber pentru familie. Nu este cazul să vă îngrijorați, deoarece eforturile de acum vor aduce rezultate favorabile în viitorul apropiat. În plan sentimental, nativii(ele) singuri(e) din zodia Capră au șanse mari să întâlnească pe cineva compatibil, la final de săptămână.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Săptămâna aceasta poate deveni plictisitoare, dacă nu contribuiți la proiectele companiei. Chiar dacă nu ești interesat(ă) de ideile colegilor(elor) de birou, ar fi bine să îți spui părerea și s-ar putea să conteze mai mult decât crezi. Timpul petrecut alături de persoana iubită este ideal pentru nativii(ele) zodiei Maimuță, așa că puteți pleca din oraș la sfârșitul săptămânii.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Cocoșii sunt concentrați asupra veniturilor și cheltuielilor toată săptămâna. Nu este momentul potrivit pentru investiții, așa că ar fi mai bine să amâni. În plan sentimental, nativii(ele) singuri(e) sunt hotărâți(te) să își declare sentimentele față de o persoană din cercul lor de prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna pare că nu se mai termină pentru Câini. Aveți multe sarcini la locul de muncă și probleme legate de sinceritate în relația de cuplu. Nativii(ele) zodiei Câine trebuie să facă eforturi și să renunțe la unele măști, dacă vor să îndrepte lucrurile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mistreții trec printr-o perioadă dificilă în aceste zile. Săptămâna nu este foarte dificilă, dacă încercați să fiți mai pozitivi(e). Este indicat să calculați mai bine bugetul și să limitați unele cheltuieli inutile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS