Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 13-19 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 13-19 februarie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 13-19 februarie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Taur:

Cartea etalată – Turnul. E musai să te eliberezi dintr-o situație sau o relație care au devenit prea limitate pentru tine. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se petrece un eveniment care va distruge integral pacea și armonia cu care te-ai înconjurat.


Gemeni:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Este cartea furturilor, înşelăciunilor, minciunilor, trădării şi a diplomaţiei. În general, Şapte de Spade înseamnă necinste, minciună şi furturi.


Rac:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.






Leu:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.


Fecioară:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.






Balanţă:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Scorpion:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Săgetător:

Cartea etalată – Moartea. Această carte poate fi una dintre cele mai productive și pozitive cărți ale Tarotului. Ea reprezintă încheierea unei situaţii ori a unui aspect important al vieții tale, care poate aduce după sine un nou început preţios.






Capricorn:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Vărsător:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Peşti:

Cartea etalată – Regina de Cupe. În general, cartea semnifică o femeie plăcută, visătoare şi sensibilă. Ea poate fi o bună prietenă, mamă, soră sau soţie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS