Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii februarie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie își oferă ocazia de a-și consuma energia într-un mod constructiv. Nevoia lor de concentrare e mai aprigă ca oricând în luna lui Făurar. Își pot găsi pe cineva. Dacă se află într-o relație, pot trece la pasul următor. Ar fi bine să spună partenerului(ei) tot ce au îi/le neliniştesc.


Taur:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, viața revine la normal, odată cu ieșirea lui Venus din retrogradare. E momentul oportun pentru iubiri de toate felurile. Sunt zile importante în plan profesional. Pot încheia contracte, pot începe o afacere nouă sau să își crească profitul de acum.


Gemeni:

Pentru Cei(le) născuţi(te) în această zodie e momentul să comunice mai liber. Au șansa de a-și stabili obiectivele. Își pot folosi creativitatea pe care o au. Prima parte a lui februarie e ideală pentru planurile profesionale. A doua parte a lunii e dedicată vieții sentimentale.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal, în prima parte a lui februarie, își vor stabiliza relația de cuplu. Sectorul sentimental are multe șanse de a se îndrepta către un viitor strălucit. Persoanele care nu sunt angrenate într-o căsătorie pot face marele pas. Profesional, au parte de câștiguri substanțiale.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie tind să investească prea mult timp și sentimente în relații. La un moment dat, își vor da seama că persoana de lângă ei nu e tocmai persoana pe care și-o doresc. Se recomandă o analiză asupra vieții lor sentimentale. Profesional, recompensele vin mai rapid decât s-ar aștepta.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au o perioadă extrem de bună în plan profesional și cel personal începând cu data de 4 februarie. Totul este într-o notă prielnică în luna iubirii. Lucrurile merg în favoarea lor, în dragoste. Dacă apar tensiuni în relația lor, ar fi bine să lase tonul ridicat și critica. Cel mai bine ar fi să meargă într-o călătorie, departe de agitația orașului.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal simt că lucrurile încep să se așeze. E un început bun. Poate apărea armonia în tot ce vor întreprinde. Creativitatea vine în ajutorul lor. Pot dezvolta planurile pe care le-au ținut mult timp în sertar.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie renunță la toate lucrurile care îi/le țin înhămați(te) în trecut. Trebuie să înlăture tot ce ține de vicii. Au nevoie de o transformare din temelii. E o lună cu mare noroc pentru ei. Au șansa de a se identifica în noi relații, relații bune și profesionale, și sentimentale.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o perioadă favorabilă pentru începerea unei noi cariere. Anul ăsta, și asta se vede mai ales din februarie, e unul cu schimbări masive pentru nativii(ele) de foc. Au curajul și ocazia de a-și mări cercul de prieteni(e), care îi/le vor ajuta mai des.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au marea oportunitate de a-și mări veniturile fără prea mari eforturi. Când va intra Soarele în zodia Peștilor, se vor gândi la toate planurile de viitor. Ofertele financiare nu sunt ele cele mai benefice, dar sunt bune. Au bani la îndemână.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o lună fantastică. E o perioadă de dragoste care le aduce cele mai mari benefice. Cei(le) dragi lor vor fi alături de ele întotdeauna. Planurile profesionale vor merge așa cum trebuie, datorită organizării de care dau dovadă.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie, pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, să analizeze ceea ce au făcut. Să ia în calcul ce au făcut bun până acum, dar și ce nu a funcționat. Odată cu intrarea Soarelui în zodia lor, lucrurile se vor aranja de la sine. Nu trebuie să le dea mari bătăi de cap.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS