Etalarea şi interpretarea runelor, 30 ianuarie - 5 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 30 ianuarie - 5 februarie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi cât de curând. Dar schimbarea aceasta obligă Berbecii să fie pregătiţi, să nu îi ia ceva prin surprindere.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pregătiţi(te) deja să înceapă o viaţă nouă, un fel de renaştere în planul disponibilităţilor, atât fizice, cât şi psihice.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o săptămână cu suişuri şi coborâşuri, deci atenţie la sănătate, la discuţii mai puţin principiale, că aveţi obiceiul să ațâțaţi. Toate lucrurile trec, nimic nu durează. Fiţi rezistenţi(te) şi puternici(e), că se rezolvă în final.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o surpriză: sunt protejate. Pentru ele urmează o săptămână de protecţie divină, deci pot să facă toate micile pozne, cu credinţa că Divinitatea nu le va trage la răspundere şi nici ceva rău nu li se întâmplă.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt sfătuiţi(te) să aibă mare grijă la cum abordează problemele care îi/le interesează, deci schimbaţi tactica. Dacă problemele care sunt pregnante vor fi dragostea şi legăturile, fiţi atenţi(te).


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii vin cu o surpriză: nu aţi putea voi să aveţi mai multă răbdare şi să nu forţaţi mâna norocului, pentru că se spune că surprizele plăcute întotdeauna sunt făcute numai pentru persoanele care ştiu să aştepte. Deci aşteptaţi şi nu grăbiţi lucrurile, că dacă forţaţi mâna norocului, nu veţi câştiga nimic.


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au avut o săptămână complicată până acum. De acum urmează o săptămână şi mai complicată. O mică bătălie apare şi trebuie să nu vă îngrijoraţi pentru că, chiar dacă veţi duce bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga în mod sigur.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt mobilizaţi(te) să-şi folosească toate forţele pe care le au pentru a-şi consolida poziţia lor, pentru că au uitat se pare să spună pe ce loc stau şi la serviciu, şi acasă, dar şi în societate şi numai aşa vor avea câştig de cauză.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal dau lovitura şi se produce un salt calitativ rapid în existenţa lor. Deci, înseamnă că săgeata voastră se duce la fix.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt tot cu gândul la plecare. Se anunţă o călătorie şi acest lucru este foarte posibil.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de belşug şi dragoste cu năbădăi. Peste puţin timp, visurile voastre se împlinesc.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt sfătuiţi(te) să se relaxeze. Apoi, lăsaţi grijile negre pentru că cineva foarte apropiat are o sănătate extraordinară, deci nu vă faceţi probleme pentru starea lui de sănătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS