Horoscopul banilor, 9-15 ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 9-15 ianuarie 2023


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Berbec:

De obicei, tu ești cel(a) care îi/le judecă pe cei(le) din jurul tău și le vede fiecare greșeală. În ceea ce privește cariera, mai exact serviciul tău, roata se întoarce săptămâna aceasta și toți(ate) colegii(ele) pun lupa pe tine.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Taur:

Ești răspunzător(are) pentru mai multe proiecte și este important să respecți termenele limită pentru a le finaliza. Datorită ție, vei lua și banii la sfârșitul acestei săptămâni.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Gemeni:

Din punct de vedere financiar, ai niște promisiuni care întârzie să se materializeze și asta te face să-i întrebi serios pe oamenii cu care lucrezi.






Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Rac:

Vei avea noroc săptămâna aceasta. Banii vor veni la tine din toate părțile, iar un eveniment special din viața ta îți va aduce bani în loc de cadouri.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Leu:

Este săptămâna recoltei pentru tine. Culegi roadele tuturor eforturilor tale dificile și te bucuri de succesul tău profesional și cel financiar.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Fecioară:

Ai fost nedreptățit(ă) profesional și financiar în ultima perioadă și simți nevoia să îndrepți lucrurile. Vei primi ceea ce meriți.






Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Balanţă:

Ți-ai făcut planul pentru această perioadă, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și banii întârzie să apară.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Scorpion:

Nu este momentul prielnic pentru achiziții scumpe și, deși știi, nu poți rezista pentru că ești conștient(ă) că nu vei mai întâlni această ofertă prea curând.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Săgetător:

Nu poți înțelege cum de ai cheltuit mai mult decât ai primit. Dai vina pe cadourile pe care le-ai cumpărat tuturor și te gândești la o modalitate de a reduce cheltuielile de acum înainte.






Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Capricorn:

Ai avut o perioadă grea din punct de vedere profesional și ești dornic(ă) de schimbare. Mai mult, vrei ca această schimbare să se simtă la portofel.


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Vărsător:

Bine ar fi să te gândești cu atenție înainte de a acționa sau de a vorbi, deoarece ceea ce vei face sau vei spune te-ar putea costa bani!


Horoscopul banilor 9-15 ianuarie 2023, Peşti:

Culegi ceea ce semeni! Te bucuri de banii care vin dintr-o direcție în care nu ai privit până acum.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS