21 ianuarie 2023. Prima Lună Nouă a anului 2023 în zodia Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 ianuarie 2023. Prima Lună Nouă a anului 2023 în zodia Vărsător


Prima Lună Nouă din anul 2023 are loc în data de 21 ianuarie, în zodia Vărsător. Vărsătorul este condus de Uranus, planeta schimbărilor subite, a imprevizibilităţii şi este zodia cea mai potrivită să găzduiască întâmplări orientate direct spre viitor. O dată cu această Lună Nouă începe anul astrologic. Este prima Lună nouă şi are loc cu doar o zi înainte de startul Noului An chinezesc 2023. Este o oportunitate minunată să ne creştem vibraţia şi să ne reînnoim angajamentele faţă de visurile şi idealurile noastre.


Berbec:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te vor face să iei lucrurile mult mai uşor şi relaxat. Vei deveni mult mai dispus(ă) să îţi arăţi partea vulnerabilă şi încă într-un mare fel. Această schimbare de atitudine îţi va fi de mare folos. Astfel, poate că acum vei putea să te apropii mai mult de cineva special inimii tale.






Taur:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te vor susţine şi îndemna să faci unele schimbări serioase în viaţa ta. Poate că este nevoie să alegi să mergi la modul concret pe partea mai sălbatică a vieţii, pe cărări total nebătătorite dar aducătoare de multă satisfacţie. Chiar dacă felul tău de a fi se opune să rupă anumite reguli şi dacă o faci nu te simţi prea bine, sub energia Vărsătorului şi a coordonatorului sau Uranus, vei observa că merită să abordezi şi acest stil. Fă tot ce poţi mai bine pentru ce înseamnă bine pentru tine.


Gemeni:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător nu vor aduce foarte multe schimbări în calea ta dar te vor face să te gândeşti intens cu privire la originile tale. De unde vii, de ce gândeşti ce gândeşti, de ce crezi ce crezi, cum te-ai ales cu aceste concepţii pe care le ai? În această perioadă este important să nu te laşi condus(ă) de emoţii care te pot face să îţi pui întrebări şi să te îndoieşti de viitor, ci să profiţi de starea detaşată emoţional adusă de Vărsător. Trecutul este în trecut, singurul loc unde trebuie să fie, nu în gândirea ta. Şi acolo trebuie să îl laşi.






Rac:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te pot pune faţă în faţă cu unele oportunităţi uluitoare despre care nu eşti foarte sigur(ă) şi asta îţi va da o stare de frustrare. Acum este cel mai bun moment să avansezi dar doar după ce îţi dai seama care dintre provocări sunt pentru tine şi care nu. Ţine minte că mai presus de orice trebuie să ai mare grijă de starea ta de bine.


Leu:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te fac să te confrunţi cu ce îţi doreşti versus cu ce ai nevoie cu adevărat, ca să vezi diferenţa dintre ele. Dacă cauţi atenţie în locuri nepotrivite, dacă ignori lucrurile spre care ar trebui să te focalizezi cu precădere pentru viitorul tău, lumina acestei energii îţi va arăta ce ai de văzut. Eşti ajutat(ă) să ieşi din starea de confuzie dintre nevoie şi dorinţă. Dacă nu eşti în starea mentală potrivită pentru aşa ceva, lucrurile pot fi puţin ciudate.


Fecioară:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te vor susţine ca, în sfârşit, să îţi dedici timp o dată pentru totdeauna să finalizezi tot ce a rămas restant. Ai pus deoparte unele lucruri importante pentru tine şi trebuie să îţi faci timp să faci acele schimbări pe care le doreşti ca să creezi loc noului. Succesul vine cu viteză mare spre tine dacă eşti dispus(ă) să îi deschizi larg uşa.






Balanţă:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător îţi pot crea confuzie pe alocuri dacă nu te menţii cu picioarele bine înfipte în pământ, focalizându-te doar asupra aspectelor de importanţă vitală pentru viitorul tău, în special la capitolul dragoste. O idee originală poate apărea din senin în proiectele tale creative şi vei simţi şi nevoia să scuturi cu viaţă noul plan sentimental.


Scorpion:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător îţi vor oferi un start proaspăt şi este unul de care ai nevoie de mult timp. Ia lucrurile bune care vin în calea ta şi opreşte-te din a te lupta cu ele ca şi cum îţi vor răul. Nu obţii decât o înrăutăţire a situaţiei dacă procedezi astfel.


Săgetător:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te vor face să îţi doreşti să avansezi mai departe spre viitor într-un mare fel de amploare dar din cauza unor obligaţii şi angajamente curente tu ai decis cumva că nu este posibil. Poate că trebuie să te gândeşti mai serios unde vrei să fii în viitor, să ai claritate şi să nu mai ai îndoială, dar să nu iei decizii pripite acum. Nu face ceva ce poţi regreta mai târziu.






Capricorn:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător te vor face să te simţi ca şi cum eşti în vârful lumii chiar dacă nu eşti. Ţine minte că indiferent de cum te simţi, nu eşti invincibil(ă). Ai nevoie să accepţi tot ce este extraordinar la tine dar să nu laşi să ţi se urce la cap. Luna Nouă te va susţine să te gândeşti mai mult la bani şi ştii că eşti valoros(asă).


Vărsător:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător îţi vor scoate la lumină partea creativă în feluri pe care nu le-ai experimentat de mult timp. Nu te îngrijora dacă apar unele probleme în timpul acestor energii, permite-ţi clipe de relaxare şi nu te ataşa de ele. Luna Nouă te va energiza şi îţi va da direcţia de care ai nevoie în termeni de identitate şi cine eşti tu de acum înainte.


Peşti:

Energiile speciale ale Lunii Noi în Vărsător îţi vor deschide ochii clar, te vei scufunda în psihicul tău şi vei reflecta la schimbările de făcut în spatele scenei şi la un nivel fundamental al fiinţei. Vor apărea în viaţa ta concepte noi şi abordări originale pentru a soluţiona actualele probleme. Nu te ataşa de emoţii, lasă-le să curgă mai departe.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS