20 ianuarie 2023: Soarele intră în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
20 ianuarie 2023: Soarele intră în Vărsător


Când Soarele intră în Vărsător în ziua de 20 ianuarie 2023 este vremea ca toate semnele zodiacale să-și iasă din zona de confort și să se reconecteze cu lumea. Tranzitul Soarelui prin Vărsător reprezintă ocazia ideală pentru a da un pas înapoi și a privi fiecare individ(ă) ca o entitate proprie ce trebuie stimat(ă) și confirmat(ă) în totalitate.

Berbec:

Proiectele de durată vor fi afectate în perioada acestui tranzit. Berbecii vor avea de suferit atunci când Soarele intră în Vărsător în data de 20 ianuarie 2023, însă în cele din urmă vor cunoaște metoda eficientă de a-și administra emoțiile. Se anunță noi etape în plan personal. Dacă vrei să-ți strigi iubirea acum este momentul să o faci. Cu toate acestea, fii precaut(ă) la cuvintele pe care le folosești. Ai ocazia de a-ți reamenaja locuința fără prea multe eforturi financiare.


Taur:

În această perioadă este activat sectorul carierei, așa că este important să te faci remarcat(ă) în momentele favorabile. În cadrul noului fond astral reușești să-ți duci la final ideile pe care le manifești de fiecare dată în tăcere. Ajungi să porți o negociere, fie că este vorba despre rezolvarea unei certe sau orice altceva. Planul acțiunilor tale nu este întotdeauna bine pus la punct, așa că te simți înconjurat(ă) de idei în schimbare. Încearcă să îndrepți anumite situații înainte de a fi prea târziu.


Gemeni:

Sectorul călătoriilor este activat în zilele ce vor urma. Îți planifici vacanțele din timp, chiar dacă anul abia a început. Schimbările pe care ești nevoit(ă) să le faci nu te afectează. De asemenea culegi roadele unor demersuri pe care le-ai început acum ceva timp și lucrurile încep să se miște în favoarea ta. Principiile după care ajungi să te ghidezi tind să îi/le supere pe persoanele din jurul tău, însă tu ești de neclintit. Schimbările realizate în sfera finanțelor ajung să te poarte pe un drum foarte lung.


Rac:

Urmează mai multe zile cu reușite în plan financiar. Te bucuri de roadele muncii tale și ajungi să investești sume pe care altădată le credeai imposibile. Uranus, planeta schimbărilor, te ajută în organizarea planurilor de durată. Proiectele mai vechi te țin în loc și nu vezi luminița de la capătul tunelului. Primele semne de confuzie vor apărea la scurtă vreme după ce renunți la o relație pe care ai hrănit-o mult prea multă vreme. Rezolvarea situațiilor tensionate vine doar prin comunicare.


Leu:

Este activat spectrul relațiilor și în curând va urma o perioadă prielnică în plan personal. Dacă te afli deja într-o relație, partenerul(a) de cuplu te va surprinde. Indiferent că vorbim despre călătorii sau cereri în căsătorie, acestea vor veni pe bandă rulantă. Modificările realizate în planurile curente nu vor avea un impact atât de mare. S-ar putea ca anumite neliniști să-ți îngreuneze casa muncii. În ceea ce privește sănătatea, ar trebui să ai mai multă grijă la dietă. Trebuie să elimini anumite alimente din mesele principale.


Fecioară:

Fecioarele vor fi afectate în această perioadă în plan relațional. Dacă până acum au existat activități care să nu te țină în loc, de data aceasta renunți la ieșirile cu prietenii(ele) din pricina anumitor temeri mai vechi. Relația cu cineva din afara grupului tău te poate ajuta să vezi lucrurile într-o altă lumină. Perfecționarea profesională nu este de căutat acum. Configurațiile astrale pot aduce schimbări și în sfera sănătății, acolo unde până acum nu ai întâmpinat nicio problemă.


Balanţă:

Pentru Balanțe apar schimbări în plan profesional. Relațiile de prietenie încep să se destrame din pricina anumitor situații nerezolvate la timp. În ceea ce privește sectorul financiar, aici totul foarte bine. Relația de cuplu se îmbunătățește, asta pentru că ești mai deschis(ă) și îți dorești o uniune mai profundă. Încearcă să spui de fiecare dată care sunt dorințele tale reale.


Scorpion:

Traseul vieții de familie vine cu energie pentru Scorpioni. Înveți să comunici mai facil, iar deschiderea pe care o oferi celor din jurul tău te ajută fără doar și poate. La serviciu ajungi să fii apreciat(ă) și simți că faci mari progrese. Vrei să-ți îmbunătățești spațiul de locuit și te apuci de reamenajări.


Săgetător:

Se formează interese în plan financiar și reușești să faci anumite schimbări în administrarea banilor. Va exista un echilibru între încasări și cheltuieli. Îți revizuiești planurile de vacanță și le amâni pentru o perioadă favorabilă. Lucrurile s-ar putea să se schimbe în sectorul sănătății, asta pentru că o bună perioadă de timp nu ai acordat atenție durerilor supărătoare.


Capricorn:

Capricornii au parte de șanse pentru a-și mări veniturile, însă nu profită de ele. Se deschid noi etape în plan financiar. În plan personal este cazul să rezolvi anumite aspect din relație, asta pentru că activitățile desfășurate în ultima vreme nu ți-au făcut cinste. Viața afectivă se îmbunătățește și tu te simți mai bine ca oricând.


Vărsător:

Este momentul tău de afirmare din 2023. Toate problemele încep să iasă la suprafață, însă știi să le rezolvi cu calm și demnitate. După o lungă perioadă de frământări interioare, vei avea parte de claritate. Lucrurile reintră în normal și te îndrepți către o relație profundă cu părinții și oamenii apropiați ție. Unele probleme întâmpinate în afaceri vor avea acum o rezolvare.


Peşti:

Peștii trebuie să-și schimbe intențiile în relații. O bună perioadă de timp, viața de familie a avut de suferit. Se încheie o etapă a planurilor de viitor și vei observa progrese într-un anumit proiect pe care l-ai așteptat de multă vreme. Sectorul comunicării se îmbunătățește și el. Vei aveai o altfel de gândire pe care o vei aborda întotdeauna în relații.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS