Zodiac chinezesc săptămânal, 17-23 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 17-23 octombrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În săptămâna 17-23 octombrie îți rezolvi anumite probleme care au apărut la serviciu. Din punct de vedere personal, lucrurile merg foarte bine și s-ar putea ca relația ta de cuplu să evolueze spre bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În săptămâna 17-23 octombrie te simți plin(ă) de vitalitate și vrei să faci pași mari în cariera ta. Însă o problemă personală îți va tăia din elan. Fii atent(ă) la modul în care percepi lucrurile, fiindcă din interpretări poți avea de pierdut.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În săptămâna 17-23 octombrie ți se recunosc meritele la locul de muncă și ai prilejul să ceri o mărire de salariu. Situația ta financiară este neclară, te-ai angajat în niște împrumuturi nesigure și nu știi cum să le returnezi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În săptămâna 17-23 octombrie îți pui în valoare calitățile de lider(ă) și reușești să impresionezi persoane importante din domeniul în care activezi. Se prea poate ca în aceste zile să fii contactat(ă) de o companie concurentă, care îți propune un loc de muncă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În săptămâna 17-23 octombrie s-ar putea să afli rezultatul unor investigații medicale și să te eliberezi de grijile și stresul provocat de așteptarea lor. În zilele ce vor urma vei încerca să te bucuri mai mult de viață și să apreciezi faptul că ești sănătos(asă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În săptămâna 17-23 octombrie ai de organizat un eveniment la serviciu și reușești să te descurci foarte bine. Astfel îți descoperi o nouă pasiune și te gândești să o valorifici în timpul tău liber. O nouă afacere e pe cale să crească.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În săptămâna 17-23 octombrie ai parte doar de vești neplăcute, așa că simți nevoia să iei o pauză de la tot și să te bucuri de câteva zile libere, în mijlocul naturii. Astfel vei reveni cu forțe proaspete, ca să iei decizii bune.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În săptămâna 17-23 octombrie îți iei în serios rolul de la serviciu și te implici cum nu ai mai făcut-o până acum. Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg foarte bine în relația ta, însă cu o discuție se poate clarifica problema.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În săptămâna 17-23 octombrie faci aceleași lucruri extenuante, iar asta te enervează la maximum. Vrei să faci ceva nou care să dea lumea peste cap, însă nu ai resursele necesare. Va trebui să ai răbdare cu tine până îți vin noi idei.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În săptămâna 17-23 octombrie îți lipsește cheful de muncă, fiindcă nu te simți prea bine din punct de vedere spiritual. Încerci să te regăsești, însă este un drum anevoios de parcurs și necesită timp, răbdare, dar mai ales înțelepciune.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În săptămâna 17-23 octombrie e posibil să te întâlnești cu persoană față de care simți o atracție puternică. Însă tu îți dorești o relație stabilă, așa că îți impui punctul de vedere încă de la început, ca să nu alegi greșit.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În săptămâna 17-23 octombrie ai putea avea mai multe lucruri de făcut decât de obicei, așa că încerci să te organizezi mai bine și să te ocupi mai întâi de lucrurile importante. O veste bună legată de un împrumut va veni la finalul săptămânii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS