Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2022


Șobolan:

În luna lui Florar ai mai mult timp pentru familie și lași deoparte proiectele profesionale. Simți că ai nevoie de o pauză și îți dorești să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat în viața ta. Această lună sabatică te va ajuta să te reinventezi.


Bivol:

În luna mai e posibil să cauți motive de ceartă cu partenerul(a) de cuplu, fiindcă vrei cumva să pui punct relației pe care o aveți. Simți că această uniune nu duce nicăieri și consideri că a venit vremea ca fiecare dintre voi să o luați pe alte drumuri.


Tigru:

În luna mai simți că ai parte de susținere din partea familiei, dar și a persoanei iubite. Astfel prinzi curaj să încerci lucruri noi și să dai startul unor proiecte pe care până acum doar le visai. Te așteaptă o lună magică.






Iepure:

În luna mai simți nevoie de reorganizare în plan profesional. Te gândești să îți schimbi serviciul sau să regândești strategia de lucru pentru tine și colegii(ele) tăi(ale). Ai abilitățile necesare ca să poți muta munții din loc.


Dragon:

În luna lui Florar ai mai multă energie și simți că ai revenit la viață. Însă vei avea parte de provocări pe măsură cărora le vei face față. Va trebui să ai grijă la ceea ce mănânci fiindcă există riscul de toxiinfecție alimentară.


Șarpe:

În luna mai ai așteptări mari din partea persoanei iubite, însă vei fi dezamăgit(ă). Lucrurile nu stau așa cum sperai, însă prin comunicare veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Este recomandat să nu ai niciun fel de așteptări, de la nimeni.






Cal:

În luna mai îți organizezi mai bine timpul și lucrul. Astfel reușești să pleci cu familia într-o scurtă vacanță de primăvară. Până la finalul lunii vei reuși să obții aprobare pentru noi proiecte profesionale, iar asta îți aduce împlinire.


Capră/Oaie:

În luna mai vei cunoaște o persoană care îți va influența parcursul profesional. Nu este exclus ca în luna mai să te îndrăgostești de o persoană care a fost mereu aproape de tine, însă nu ai îndrăznit să o privești cu alți ochi.


Maimuță:

În luna lui Florar îți faci planuri de călătorie alături de persoana iubită și trăiești cu gândul la acele zile însorite și pline de relaxare. Însă înainte de a pleca în vacanță trebuie să te asiguri că toate sunt puse la punct la locul de muncă.






Cocoș:

În luna mai realizezi că ai pierdut o bună bucată de timp alergând după himere și încerci să revii la realitate. Îți cauți un loc de muncă serios care să îți asigure un trai decent, dar și stabilitate în viitor.


Câine:

În luna mai vei lucra mai mult decât de obicei, iar asta te va epuiza. Va trebui să înveți să ai grijă de sănătatea ta și să te pui pe tine pe primul loc. Lasă grijile deoparte și învață să trăiești liber și armonios.


Mistreț:

În luna mai vei călători mai mult în interes de serviciu și vei întâlni o persoană de care te vei îndrăgosti iremediabil. Însă ca să poți avea o relație cu acea persoană va trebui să lași trecutul în urmă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS