Cea mai norocoasă zi din luna aprilie 2022 pentru fiecare zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cea mai norocoasă zi din luna aprilie 2022 pentru fiecare zodie


Berbec:

Sâmbătă, 16 aprilie. Ziua aceasta îți va oferi capacitatea de a vorbi în numele tău pentru a crea mai mult echilibru în viața ta. În acest timp, Soarele va fi în continuare în semnul tău, reprezentând alegerile pe care le faci, în timp ce Luna va fi în semnul tău opus, Balanță, oferindu-ți echilibrul și șansa de a acționa cu inima.


Taur:

Marți, 19 aprilie. 19 aprilie este începutul sezonului Taur, ceea ce face din aceasta o zi de impact pentru tine. Acest lucru înseamnă că acum poți culege beneficiile. Este timpul să crezi în tine, altfel e posibil să pui bază mai mult pe credințele altora în loc pe ceea ce simți tu că este adevărat.


Gemeni:

Vineri, 29 aprilie. În această zi vei reuși să îți exprimi mai bine gândurile și sentimentele. Nu numai că prin acest lucru se va îmbunătăți comunicarea cu ceilalți(lelalte), în special în dragoste, dar vei simți și o pace mai mare în interiorul tău. Acest lucru îți va permite să rezolvi unele probleme de lungă durată dintre tine și cineva important din viața ta, realizând că nu ați fost niciodată atât de îndepărtați unul(a) de altul(a) ca acum.






Rac:

Miercuri, 20 aprilie. Această zi îți scoate sentimentele la suprafață, sentimente despre relația în care te afli în prezent sau pe care vrei să o creezi. Vei putea face clar diferența între ceea ce crezi că este posibil și ceea ce speri să fie posibil. Asigură-te că nu te vinzi ieftin și nu te mulțumi cu ceva care nu îți pune inima pe jar. Ai putea avea relația visurilor tale dacă nu renunți la ea.


Leu:

Miercuri, 6 aprilie. Energia zilei de 6 aprilie îți cere să faci câteva conexiuni finale între lecțiile pe care le-ai învățat și viața pe care încă speri să o creezi. În această zi renunță la orice îndoială sau la orice rană persistentă din trecut! Vei ieși din povestea în care credeai că trebuie să trăiești și vei îmbrățișa tot ceea ce ai visat vreodată pentru tine și viața ta.


Fecioară:

Marți, 5 aprilie. Această zi are o energie fenomenală pentru tine. Se pune accentul pe relațiile romantice și iubirea se amplifică. Chiar dacă te-ai concentrat recent asupra altor domenii ale vieții tale, profită de șansa din această zi pentru a-ți explora viața personală. Fii disponibil(ă) pentru cei(le) care aduc bucurie și iubire în viața ta și recunoaște că de multe ori această anergie este cea care adaugă combustibil tuturor celorlalte domenii.






Balanţă:

Vineri, 1 aprilie. Energia acestei zile îți aduce acel foc atât de necesar pentru a te susține și pentru a vorbi în numele tău. Acest lucru te va ajuta nu numai să aduci mai mult echilibru în viața ta, ci și să îți îmbrățișezi cel mai autentic sine. În timp ce ai învățat că nu poți păstra pacea în detrimentul adevărului tău, această zi este o șansă pentru tine de a recunoaște că cei(le) care sunt meniți(te) cu adevărat să facă parte din viața ta te vor sprijini în acest sens.


Scorpion:

Sâmbătă, 30 aprilie. Ești unul dintre semnele zodiacale din această lună care vor vedea cele mai neașteptate evenimente și schimbări din viața ta. Sectorul relațiilor din viața ta va fi luminat și începe o serie de evenimente predestinate.


Săgetător:

Marți, 12 aprilie. În această zi se va pune accentul asupra casei, vieții de familie și se anunță abundență și transformarea viselor în realitate. Aceasta este o zi excelentă pentru a te gândi la ce înseamnă aceste teme pentru tine și apoi pentru a acționa în consecință.






Capricorn:

Duminică, 10 aprilie. În această zi te vei simți cu picioarele pe pământ. Când îți poți exprima gândurile și sentimentele, ai mai multe șanse să te simți bine cu privire la tine și la viața ta. Profită de această zi pentru a înțelege pe ce anume vrei să te concentrezi și apoi folosește puterea cuvintelor pentru a muta munții din loc.


Vărsător:

Vineri, 15 aprilie. În această zi te vei simți ușurat(ă), viața începe să fie lipsită de griji de acum. Trebuie doar să profiți la maximum de tot acest timp. Nu există presiune pentru nimic în această zi, ci este vorba despre odihnă și a pune pe primul loc timpul creat pentru a nu face altceva decât să te bucuri de viață. Aceasta este exact vindecarea de care ai nevoie după luna trecută.


Peşti:

Marți, 12 aprilie. În această zi te vei simți din nou tu. Ești mai creativ(ă), puterea spirituală ți se îmbunătățește și chiar vei avea parte de o doză magică de iubire în viața ta. Orice este posibil în această zi norocoasă, iar partea cea mai bună e că este doar începutul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS