4 nativi care pot răsufla uşuraţi după Luna Nouă în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 nativi care pot răsufla uşuraţi după Luna Nouă în Berbec


Luna Nouă în zodia Berbec din 1 aprilie dă startul unui nou ciclu lunar. Ea pavează drumul spre noi oportunităţi de creştere şi dezvoltare. Influenţa Lunii Noi se simte puternic pentru toate zodiile, unele fiind mai mult sau mai puţin afectate.


TAUR – Îmbrăţişarea solitudinii

Această Lună Nouă a influenţat casa a XII-a a spiritualităţii din zodia ta. Îmbrăţişezi lumea visurilor şi îţi dai voie să te vizualizezi în cea mai bună formă a ta, complet împăcat(ă) cu sentimentele tale. Şi chiar meriţi din plin acest lucru. Dacă ai făcut ceva greşit, iartă-te! Toată lumea merită o a doua şansă!


LEU – Deschide-ţi aripile

Ai multe lucruri de făcut, multe locuri de văzut. Dă-ţi voie să fii mai aventuros(asă). Luna Nouă a trecut, dar influenţa din casa a IX-a a expansiunii te eliberează de bariere mentale. O nouă aventură înseamnă o nouă experienţă, o nouă lecţie de viaţă. Dar pentru asta trebuie să ieşi din zona de confort. Deschide-ţi aripile şi du-te acolo unde îţi doreşti.






SCORPION – Rutină

E multă muncă de făcut şi simţi că ai atât de puţin timp la dispoziţie. Va trebui să îţi fixezi un program, astfel încât să ai o mai bună organizare. Luna Nouă vrea să-ţi construieşti nişte obiceiuri sănătoase, astfel încât să munceşti mai eficient. Eşti pregătit(ă) pentru un mic efort în acest sens?


VĂRSĂTOR – Discurs

Luna Nouă îţi activează casa a III-a a comunicării, iar discursul tău devine mai clar, mai precis. Chiar şi atunci când opiniile tale sunt în contradicţie cu cineva, reuşeşti să îl faci să înţeleagă şi punctul tău de vedere. Totuşi, există momente în care poţi atinge corzi sensibile, căci nu toată lumea este pregătită să audă adevărul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS