Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2022


Șobolan:

Luna aprilie se anunţă prosperă. Din punct de vedere profesional, poţi avea un program foarte încărcat. Pentru a duce toate sarcinile la bun sfârşit ai nevoie de mai multă concentrare şi o mai bună organizare. La capitolul bani, evită speculaţiile financiare. Riscurile pot fi mai mari decât eventualele câştiguri. În viaţa de cuplu, te bucuri de o bună comunicare cu partenerul(a). Nu este exclus să plecaţi undeva împreună. La capitolul sănătate este recomandat să încerci mai multe activităţi sportive sau meditaţii care să te relaxeze.


Bivol:

E o lună satisfăcătoare pentru tine. Perspectivele în carieră sunt uimitoare, ai parte de susţinerea colegilor(elor) şi a conducerii. Munca asiduă şi pragmatismul te vor ajuta să progresezi. Nu neglija contactele sociale, te vor ajuta să creşti în domeniul profesional. Şi banii vor veni foarte uşor din diverse surse, deci ia în calcul şi alte activităţi paralele. Cu suficientă odihnă şi relaxare, starea de sănătate va fi la cote înalte. Nu ţi-ar strica, totuşi, puţin mai multă mişcare.


Tigru:

Te poţi aştepta la o lună fabuloasă. În carieră se anunţă oportunităţi care să se ridice la nivelul ambiţiei tale. Banii vin din sfera profesională, însă se anunţă şi nişte câştiguri paralele din alte surse de venit. Nu este exclus să începi o afacere singur(ă) sau să încerci fondurile de speculaţii bursiere. În dragoste, dacă eşti singur(ă), acum este luna ta. Dacă ai o relaţie, aşteaptă-te la ceva minunat. O veste bună se anunţă. La capitolul sănătate ar trebui să fii puţin mai atent(ă) cu ceea ce mănânci.


Iepure:

Perspectivele lunii aprilie sunt benefice pentru nativii(ele) acestei zodii. Viaţa profesională poate avea provocările sale, însă nu e nimic care să te dea peste cap. Trebuie doar să-ţi arăţi profesionalismul şi hărnicia. Nu te aştepta la recompense sau promovări majore în această lună, dar nu trebuie să renunţi la a da ce e mai bun din tine. Vor apărea şi rezultatele, chiar dacă nu imediat. Cu toate acestea, nu îţi neglija starea de sănătate şi asigură-te că te odihneşti suficient de mult şi mănânci lucruri sănătoase.


Dragon:

Orice obstacol îţi apare în cale îl poţi rezolva cu calm şi cu înţelepciune. Atmosfera de la birou poate fi tensionată şi concurenţială, însă dacă îţi păstrezi claritatea mentală vei putea să-ţi duci sarcinile la bun sfârşit. Nu te sfii să-ţi aperi punctele de vedere şi să arăţi o opoziţie fermă în cazul în care cineva încearcă să-ţi fure ideile. Nu sta prea mult în preajma colegilor(elor) cu energii negative. În familie, ai parte de suportul celor dragi, aşa că le poţi spune de fiecare dată păsul.


Șarpe:

Se anunţă o îmbunătăţire a vieţii tale, mai ales în plan profesional. Primeşti sprijinul persoanelor cu funcţii superioare. Ţi se încredinţează proiecte importante. Creşterea ta va fi influenţată de rezultatul acestor proiecte, deci nu te culca pe o ureche. Familia şi prietenii(ele) îţi vor susţine ambiţiile în carieră, aşa că ai pe cine te baza. Din fericire şi starea de sănătate, şi nivelul energiei sunt la cote ridicate, ca să poţi realiza tot ce îţi doreşti. Păstrează-ţi optimismul şi bucuria de a trăi.


Cal:

E o lună promiţătoare. Deşi în plan profesional pot apărea câteva turbulenţe cu conducerea sau seniorii(arele) firmei, lucrurile nu sunt chiar atât de rele. Avansarea în carieră poate stagna, însă important este că nu vei da înapoi. Ai nevoie de o mai bună comunicare pentru îmbunătăţirea situaţiei. Vestea bună este că în plan financiar apar câteva rezultate pozitive din alte proiecte pe care le ai. Atenţie mare la sănătate! Stresul de la birou te poate da puţin peste cap, deci ai nevoie de câteva tehnici de relaxare şi poate chiar câteva exerciţii de fitness care să te ajute să rămâi în formă.


Capră/Oaie:

Luna aprilie se anunţă norocoasă. Vei străluci în multe domenii din viaţa ta. Cariera este promiţătoare, chiar dacă te angajezi la sarcini suplimentare. Vei avea oportunitatea să-ţi arăţi talentele şi să fii remarcat(ă) de superiori(are). În cuplu, atmosfera este romantică şi pasională. Dacă eşti singur(ă), se pare că apare şi marea dragoste, cât de curând, în viaţa ta. Nu este exclus nici ca cineva din trecutul tău să reapară şi să vă reluaţi relaţia, de data aceasta cu mai multe şanse de reuşită. Succes! În plan profesional, se pot anunţa proiecte noi. Pot fi multe provocări, însă trebuie să-ţi menţii calmul şi echilibrul.


Maimuță:

Luna aprilie se anunţă excelentă la capitolele sănătate şi dragoste. Experimentezi o mulţime de lucruri noi alături de partenerul(a) de cuplu, găsiţi soluţii noi la probleme vechi şi totul înfloreşte în relaţia voastră. Dacă eşti singur(ă), ai şanse multe să întâlneşti posibili(e) parteneri(e). Participi la multe evenimente sociale unde poţi cunoaşte oameni foarte interesanţi. Dă-ţi voie să fi romantic(ă) şi pasional(ă). Este recomandat să faci mai multă mişcare şi mai multe exerciţii de relaxare pentru a-ţi menţine în echilibru sănătatea fizică şi emoţională.


Cocoș:

E o lună provocatoare, însă nu ar trebui să te descurajezi. În plan profesional situaţia poate fi stresantă, cu multe solicitări din partea conducerii firmei la care lucrezi, însă cu puţină organizare poţi face faţă proiectelor care ţi s-au înmânat. Atenţie la bani în această lună, nu da cu împrumut, nu face speculaţii, căci rişti să pierzi sume importante! În relaţii, păstrează-ţi calmul. Stresul de la birou îşi poate spune cuvântul şi acasă. Încearcă să nu pasezi responsabilitatea pe umerii partenerului(ei).


Câine:

Luna aprilie se anunţă promiţătoare. Trebuie, însă, să te descurci singur(ă). Nu te baza prea mult pe alţii(tele), pentru că rişti ca ei(le) să nu se ţină de cuvânt şi să rămâi descoperit(ă). În plan profesional, concentrează-te asupra păstrării unor relaţii armonioase cu conducerea firmei şi cu persoanele mai în vârstă de la birou. Ele te pot ajuta să-ţi atingi cu uşurinţă obiectivele şi să avansezi în carieră. Fluxul de bani poate fi şi el încurajator în luna aprilie, doar că este posibil să apară câteva cheltuieli neprevăzute. Ai grijă să te odihneşti suficient de mult pentru a face faţă stresului cauzat de solicitările în carieră.


Mistreț:

E o lună încurajatoare. În plan profesional se anunţă oportunităţi de a-ţi demonstra valoarea. Foloseşte-te de toate abilităţile tale pentru a impresiona conducerea firmei la care lucrezi. Te poţi aştepta la promovări sau recompense băneşti, dacă reuşeşti în aceste proiecte. Atenţie dacă ai în gând să faci speculaţii financiare! Nu risca dacă nu eşti sigur(ă) de rezultat. În viaţa sentimentală, evită pe cât posibil conflictele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS