Horoscopul dragostei, 31 ianuarie - 6 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 31 decembrie - 6 februarie 2022


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Berbec:

Dacă te afli într-o relație ar trebui să bați spre retragere și să fii mai înțelegător(are). Acest lucru te poate ajuta să te bucuri de momente mai plăcute alături de partenerul(a) de viață. Săptămâna aceasta vei petrece timp de calitate cu persoana iubită. Cu toate acestea, este indicat să nu te încăpățânezi în diverse situații. Cuplurile căsătorite se pot bucura de distracție, deoarece probabil vor petrece mai mult timp împreună. De asemenea, în aceste zile poți iniția un plan de călătorie. Prin urmare, pregătește-ți bagajele și visează împreună cu cel(a) drag(ă) la distracție și voie bună. Este indicat să menții un echilibru între viața personală și cea profesională.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Taur:

În ceea ce privește dragostea, săptămâna aceasta va fi destul de liniștită. Începutul va fi lin, după care vor mai apărea gânduri pesimiste sau nervi oarecum nejustificați. Dacă ai o relație de mult timp, poate ar fi o idee bună să încerci activități noi de cuplu, astfel încât să spargi monotonia. Dacă ești singur(ă), aștrii te ajută în ceea ce privește socializarea, drept urmare vei fi mai îndrăzneț(ață) și vei aborda persoana pe care o placi.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Gemeni:

Săptămâna aceasta este despre auto-introspecție. Este posibil să reușești să te conectezi cu tine însuți(ăți) și să găsești un nou punct de interes în viață. De asemenea, se preconizează să treci prin anumite schimbări. Vei putea face mai multe lucruri după cum îți place în aceste zile. Când vine vorba de comunicare, aceasta este crucială pentru relația ta. Încearcă să vorbești mai mult și mai deschis cu persoana iubită.






Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Rac:

E posibil să construiești o relație ordonată și solidă cu partenerul(a) de viață în această săptămână. Dacă ești căsătorit(ă), relația cu soțul sau soția se va îmbunătăți. Dacă ai o relație la început de drum, este posibil să dezvolți o legătură mai profundă cu persoana iubită. Dacă ești singur(ă), ai șansa să întâlnești pe cineva pe care îl vei fermeca din prima clipă.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Leu:

Săptămâna aceasta va fi favorabilă, deoarece lucrurile se vor mișca în direcția corectă. Aștrii îți pot aduce pe cineva special în viața ta. De asemenea, e posibil ca partenerul(a) de viață să îți dea puterea de care ai nevoie. Această săptămână va fi probabil armonioasă pentru tine. Pacea e acolo. Dacă vrei să te căsătorești, ai putea întâlni anumite situații interesante și favorabile. Te așteaptă surprize plăcute. Dacă ești singur(ă), vei căuta să-ți faci prieteni(e) noi. Eforturile tale nu vor fi în zadar. De asemenea, e posibil să te împaci cu un fost sau o fostă cu care ai avut o relație tensionată în trecut. Poți încerca să te căiești pentru greșelile pe care le-ai comis la acel moment.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Fecioară:

Ar putea apărea unele tulburări în relația ta. Cu toate acestea, poți administra lucrurile fără probleme. Ține-ți departe îndoielile pentru a avea o săptămână plăcută. În ceea ce privește persoana pe care o placi, ai puțină răbdare cu ea. S-ar putea să nu fie atât de îndrăzneață precum tine, dar asta nu înseamnă că nu e atrasă de tine.






Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Balanţă:

În ceea ce privește dragostea, săptămâna aceasta va fi bună. Relația ta este într-un loc sigur și atât tu, cât și persoana iubită aveți toate motivele să fiți fericiți. Dacă ești dispus(ă) să-ți duci relația la următorul nivel, atunci aceste zile se pot dovedi a fi fructuoase. S-ar putea să iei câteva decizii importante împreună cu partenerul(a) de viață.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Scorpion:

Relația ta ar putea înregistra unele progrese în această săptămână. Nu vei avea nicio nemulțumire în ceea ce privește dragostea. Vei petrece timp de calitate alături de persoana iubită și atmosfera din cuplu te va umple de pozitivitate. Dacă ești singur(ă), s-ar putea să primești vești bune, și anume să găsești pe cineva cu care să începi o relație sentimentală. Deci, ar trebui să fii pregătit(ă) pentru acest pas. Cererile în căsătorie sunt foarte posibile.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Săgetător:

O ranchiună puternică ți-ar putea domina procesul de gândire. S-ar putea să nu mai gândești limpede din cauza unei dezamăgiri în dragoste. Aceasta este viața ta și numai tu ești responsabil(ă) de ea, nu căuta fericirea prin prisma altora. Poți lua propriile decizii și poți decide foarte bine ce fel de viață dorești să duci. A păstra resentimente nu este un mod foarte înțelept de a trăi. S-ar putea ca această ură pentru ceva sau cineva din trecut să se transforme în frică, griji și anxietate. Toate sunt dăunătoare și te împiedică să te deschizi în fața unei noi iubiri.






Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Capricorn:

Săptămâna aceasta vine cu câteva surprize, mai ales dacă ești căsătorit(ă). Surprizele vor fi și mai plăcute dacă ești părinte. Copiii(lele) te vor face mândru(ă). Și familia ta ar putea câștiga un renume prin prisma lor. Dacă ești singur(ă), aștrii îți recomandă multă atenție, deoarece ar putea apărea unele neînțelegeri. Prin urmare, ar trebui să te ferești de orice controverse. De asemenea, încearcă să nu te implici în problemele altora, nu te privesc. Gândește-te la treburile tale.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Vărsător:

S-ar putea să te trezești vesel(ă) și cu mare poftă de viață în această săptămână. Este un moment bun pentru introspecție, deoarece aceasta te poate vindeca de trecut. Ar trebui să păstrezi doar ceea ce este bun și să renunți la tot ceea ce nu este important. Nu ar trebui să te joci cu sentimentele tale. Dacă ești singur(ă), vei cunoaște pe cineva interesant, pe cineva care e grijuliu și iubitor.


Horoscopul dragostei 31 ianuarie - 6 februarie 2022, Peşti:

Săptămâna aceasta s-ar putea să sapi mai adânc în gândurile tale pentru a concepe strategii de a face față momentelor dificile. Poți face lucrurile să se miște în favoarea ta în aceste zile. În ceea ce privește relația ta, atmosfera din cuplu se va dovedi a fi destul de favorabilă. Poți conta pe partenerul(a) de viață pentru deciziile tale. Această săptămână te poate apropia mai mult de persoana iubită. Este de așteptat să dezvolți o legătură puternică cu el sau ea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS