Horoscopul dragostei, 25-31 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 25-31 octombrie 2021


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta va fi oarecum dificilă pentru acei(le) nativi(e) care își pun la loc bucățile din viață, mai ales după o lungă relație care s-a destrămat și încheiat. Vei avea multe semne de întrebare, nu știi exact ce nu a mers bine sau ce va urma de acum înainte.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Taur:

Va trebui să îți controlezi tendința înnăscută spre conflict în această săptămână. Crezi că oamenii din jurul tău, inclusiv partenerul(a) de viață sau pretendentul(a) tău(a) încearcă să profite de bunele tale intenții. Și, în realitate, nimic din toate acestea nu se întâmplă. Vezi fantome care te bântuie!


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Gemeni:

Aștrii favorizează o mai bună înțelegere și comunicare în viața ta de cuplu. Dacă ai o relație de lungă durată, dialogul cu persoana iubită se va îmbunătăți simțitor. Dacă ești singur(ă), ratezi șansa de a cunoaște pe cineva interesant. Acest lucru se întâmplă din cauza refuzului tău de a te deschide din nou în fața iubirii din cauza unei decepții recente.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Rac:

Te afli într-un moment complicat al vieții tale, mai ales pentru că simți că nu îți ajunge timpul. Așadar, îți va fi dificil să-i oferi partenerului(ei) de viață tot ceea ce așteaptă de la tine. Aici este vorba de acel răsfăț și mângâieri, nu despre responsabilitățile pe care le presupun familia și copiii.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Leu:

Vei fi stimulat(ă) mai mult intelectual decât sentimental de către persoana iubită în această săptămână. Vei dori să visezi cu voce tare alături de partener(ă) despre viitorul vostru comun. Figura maternă sau un/o frate/soră îți vor transmite vești pozitive care vor avea loc în familia ta.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Fecioară:

Vrei să te faci remarcat(ă) în societate. Vrei să atragi atenția tuturor, mai ales dacă ești singur(ă) și disponibil(ă). Dacă ești implicat(ă) într-o relație, sarcina ta va fi să-ți faci partenerul(a) să se îndrăgostească din nou de tine și, astfel, să menții flacăra iubirii aprinsă.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Balanţă:

Vei începe săptămâna foarte concentrat(ă) asupra dragostei. Vei simți nevoia să-ți satisfaci relația și partenerul(a) de viață. Cu toate acestea, va veni și o analiză care va servi la îmbunătățirea vieții tale sentimentale.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Scorpion:

Aștrii te vor ajuta în această săptămână să descoperi orice neregulă și minciună care s-a petrecut în ultimul timp în viața ta sentimentală. E posibil să primești dovezi cu privirea la infidelitatea partenerului(ei) de viață. Afli ce ți s-a ascuns până acum și, mai ales, iese la suprafață ceea ce ai decis să nu vezi și să nu recunoști. Fii recunoscător(are) pentru adevăr, chiar dacă te doare.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Săgetător:

Săptămâna aceasta vei înceta să lupți, să reziști să mergi contra curentului. Această acceptare a circumstanțelor vieții așa cum sunt și faptul că începi să te lași dus(ă) de val, va putea fi începutul unui nou flux în viața ta sentimentală.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Capricorn:

Întâlniri și clipe mai bune cu o persoană dragă regenerează o legătură emoțională care părea că s-a pierdut în timp și totuși dă semne că e intactă. Dacă ești singur(ă), cel mai probabil vei întâlni un om care ți se va părea atractiv la început, dar care te va dezamăgi mai mult și mai mult pe măsură ce îl cunoști mai bine.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Vărsător:

Deși uneori perfecționismul te poate determina să rănești o altă persoană prin critica și judecata ta nu tocmai constructive, aștrii te vor ajuta să scapi cu bine. Relația în care ești implicat(ă) va fi foarte pozitivă. Dacă ești singur(ă), se prevede o întâlnire neașteptată, într-un cadru mai mult sau mai puțin intim, care va scoate tot ce e mai bun din tine.


Horoscop dragoste 25-31 octombrie 2021, Peşti:

Dacă îți dorești ceva, vei merge până în pânzele albe pentru a-l obține. Poate fi vorba despre căsătorie, despre un copil, o locuință sau un animal de companie. Cu toate acestea, deși tu poți avea aproape orice de unul(a) singur(ă), acum trebuie să faci o echipă cu partenerul(a) de viață. Veți ajunge la un numitor comun până la urmă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS