Horoscopul zilei de luni, 4 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 4 octombrie 2021


Horoscop 4 octombrie 2021, Berbec:

Partenerul(a) îți acordă multă atenție, așa că trebuie să fii receptiv(ă) la dorințele lui/ei. În ceea ce privește sfera economică, aici vei primi o mulțime de oportunități, iar toate sunt favorabile. Toate proiectele în care erai implicat(ă) și obiectivele pe care le aveai sunt deblocate. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri și să iei cele mai bune decizii. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 4 octombrie 2021, Taur:

Oricât de conflictuală pare că este relația ta de cuplu, fiecare problemă are o rezolvare dacă există comunicare. Și în plan financiar sunt multe probleme, dar acestea se vor rezolva cu succes în cel mai scurt timp. Cu puțin efort, vei schimba și locul de muncă. Un detaliu aparent banal va rupe rutina zilnică. Ieși să te distrezi ori de câte ori ai ocazia, distracția cu măsură te va ajuta să vezi lucrurile mai clare și să găsești cea mai bună rezolvare pentru ele, arată horoscopul zilei de azi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 4 octombrie 2021, Gemeni:

Te vei distra cu familia și cu prietenii(ele) mai mult decât te-ai așteptat. O tranzacție economică îți va umple conturile și vei demara în sfârșit procedurile unui proiect la care visai de ceva timp. În jurul tău apar din ce în ce mai multe oferte de muncă. Trebuie să ai grijă de tine și de sănătatea ta, dar acest lucru nu înseamnă că aspectul fizic trebuie să devină o obsesie.


Horoscop 4 octombrie 2021, Rac:

Horoscopul zilei spune că trebuie să renunți să mai fii impulsiv(ă), mai ales în relația de cuplu. Acordă-i partenerului(ei) de cuplu timp ca să-și clarifice sentimentele. Ai încredere în tine la locul de muncă și în faptul că poți realiza obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Înainte de somn fă o baie cu apă caldă, te va relaxa cu siguranță.


Horoscop 4 octombrie 2021, Leu:

Ajută financiar o persoană care se află în impas, dacă ai posibilitatea să o faci. Dacă până acum ai stat deoparte, cel mai recent interviu de angajare la care ai fost a fost un succes. Îți vei găsi un loc de muncă așa cum ți-ai dorit mereu. În cele din urmă vei triumfa în toate planurile.


Horoscop 4 octombrie 2021, Fecioară:

Nu este recomandat să te îndrăgostești acum la prima vedere. Bucură-te cât mai mult de libertatea pe care o ai. De asemenea, ai tot pus bani deoparte, dar nu ți-ai mai făcut de ceva timp o mică plăcere. A venit timpul să te bucuri de rezultatele muncii tale. Fii meticulos(asă) la locul de muncă și rezultatele pe care le ai vor fi apreciate. Dacă crezi că ai un stil de viață dezordonat, atunci trebuie să iei măsuri pentru că nu mai e mult până când organismul va începe să cedeze, arată horoscopul de azi. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 4 octombrie 2021, Balanţă:

E o zi complicată în plan familial. În sectorul economic se vor întâmpla mai multe lucruri neprevăzute. Toate aceste dificultăți te vor ajuta să îți dai seama cât de important este lucrul în echipă. Supărările dintre tine și colegi(e) nu mai trebuie să conteze pentru că consecințele lor sunt neînsemnate. Nu te mai uita în urmă și mergi mai departe cu tot ceea ce ți-ai propus. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 4 octombrie 2021, Scorpion:

Horoscopul acestei zile spune că ai posibilitatea să trăiești o poveste de dragoste ca în filme. Dacă cineva îți datorează bani, ai răbdare pentru că lucrurile nu se întâmplă de fiecare dată așa cum plănuiești. Ca să ai rezultatele pe care ți le dorești, cel mai bine este să te folosești de tehnologie. Starea ta de sănătate este una bună, dar starea ta de spirit este și mai bună. Nu ezita să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus pentru că în această perioadă dai cel mai bun randament. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 4 octombrie 2021, Săgetător:

Se anunță o perioadă bună pentru relații sentimentale. Ai avut ceva probleme cu banii în ultimul timp, dar acea etapă a vieții tale s-a încheiat. Concentrează-te ca să crești productivitatea și ce a fost rămâne în trecut. Acum trebuie să te bucuri doar de reușitele din prezent. Starea ta de sănătate se îmbunătățește, iar starea de oboseală dispare.


Horoscop 4 octombrie 2021, Capricorn:

O poveste de iubire pare să se ivească la locul de muncă. Ai grijă ce faci pentru că superiorii(arele) nu sunt de acord cu acest gen de relații între persoanele care sunt în aceeași echipă. Problemele financiare care te copleșeau s-au rezolvat. Ai avut o zi plină la locul de muncă. Vei avea parte de o zi cu multe reușite, dar la final ai nevoie de o pauză pentru a-ți recăpăta forțele, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 4 octombrie 2021, Vărsător:

Ai acumulat multe economii în ultimul timp, iar acum îți permiți să-ți faci un mic capriciu, care te va bucura foarte mult. La locul de muncă, umorul te va ajuta să depășești cu bine toate conflictele. Când ai pornit pe acest drum, ți-ai propus să dai tot ce ai mai bun pentru ca cei(le) din jur să te aprecieze pentru ceea ce ești.


Horoscop 4 octombrie 2021, Peşti:

Prietenia este mult mai atrăgătoare pentru tine decât o relație de iubire în acest moment. Azi este ziua în care vrei să scapi de toate lucrurile care nu îți fac bine și ți-ai propus să nu mai acorzi atenție detaliilor ce te întorc din drumul tău. Fă o scurtă vacanță pentru a te elibera de toată tensiunea acumulată în ultimul timp. Viața îți va da oportunități minunate pentru starea ta de bine, arată horoscopul zilei de azi.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS