Horoscopul zilei de vineri, 29 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 29 octombrie 2021


Horoscop 29 octombrie 2021, Berbec:

Azi îți vei arăta cea mai bună calitate a ta și anume de a rămâne fermă pe poziții la locul de muncă chiar dacă ai probleme sau ești în căutarea unui nou serviciu. Ai o abordare nouă și sunt șanse reale de reușită. Îndrăzneala este cheia succesului pentru tine azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 29 octombrie 2021, Taur:

Vei avea parte de o zi liniștită în care lucrurile se vor întâmpla natural fără prea multe modificări. Vei avea parte chiar de câteva momente amuzante și vei avea discuții cu oameni care îți plac foarte mult. Este genul de discuție care te va ajuta să te echilibrezi din toate punctele de vedere. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 29 octombrie 2021, Gemeni:

În ultima vreme ai trăit într-un stres permanent din cauza faptului că ai multe îndoieli cu privire la locul de muncă pe care îl ai. Trebuie să ai în vedere că riscul face parte din viața ta și că fără el nu există progres. Nu e chiar atât de rău, o să vezi că situația se va calma și rezultatele vor ieși la iveală. Partea bună e că nu trebuie să te lași condusă de frică, arată horoscopul zilei de vineri.






Horoscop 29 octombrie 2021, Rac:

Asumarea realității este o modalitate excelentă de a încerca să fii mai fericită și să ai mai multă liniște în interior. Mediul în care locuiești te va ajuta să te dezvolți, dar e nevoie de mai multă încredere din partea ta. Nu uita că proiectul pe care îl ai în desfășurare este al tău și toate rezultatele trebuie să ți le asumi.


Horoscop 29 octombrie 2021, Leu:

Vei lucra mai mult la o problemă personală care te-a făcut să trăiești cea mai mare dezamăgire din viața ta. Lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai dorit, dar acest lucru nu trebuie să te dea înapoi. Faptul că ai avut parte de această experiență te va ajuta să înveți din greșeli și să depășești mai ușor astfel de întâmplări. Ideea este să-ți perfecționezi planul de acțiune.


Horoscop 29 octombrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei de azi arată că ai nevoie de ceva nou în viața ta, de un proiect care să-ți aducă în față o provocare. Azi vei cunoaște pe cineva sau vei citi ceva care te va ajuta să deslușești misterele unei probleme care îți dă bătăi de cap de ceva timp. E timpul să obții mai multe beneficii personale și profesionale. Totul se rezolvă de la sine uneori. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 29 octombrie 2021, Balanţă:

Chiar dacă nu ai încă cea mai potrivită cale pentru a rezolva situația tensionată din relația de cuplu, apare ceva care te va ajuta să-ți limpezești gândurile. Vei descoperi de asemenea cea mai potrivită metodă pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional. Trebuie însă să te uiți în jur și să observi toate semnele. Nu toate sunt ușor de interpretat. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 29 octombrie 2021, Scorpion:

Există azi anumite cuvinte pe care le auzi și care vor crea o stare de confuzie în mintea ta. Te afli într-o stare incertă și nu ești sigură nici măcar asupra cumpărăturilor pe care le faci. Dacă au fost prea multe mesaje de la cei din jur, nu le mai acorda atât de multă atenție și încearcă să clarifici lucrurile cât mai repede posibil. Discută clar și cere răspunsuri clare, spune horoscopul zilei. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 29 octombrie 2021, Săgetător:

Azi vei avea parte de un beneficiu neașteptat, iar acesta va veni la locul de muncă. Sigur nu te-ai gândit la așa ceva din partea colegilor de muncă. Trebuie să te bucuri de ceea ce primești și să nu mai judeci de la prima vedere. Inovațiile la locul de muncă sunt mereu binevenite.






Horoscop 29 octombrie 2021, Capricorn:

Depășirea obstacolelor este ceva firesc și azi trebuie să mergi mai departe chiar dacă ai suferit mult și au fost clipe când nu ai știut încotro să te duci. Treci peste ele și nu te descuraja. Ai nevoie de siguranță, iar acele momente vor veni și ele. Stima de sine trebuie să fie mereu la același nivel, arată horoscopul de azi.


Horoscop 29 octombrie 2021, Vărsător:

Vei avea parte de un test greu pe care trebuie să-l depășești și care din fericire azi se va termina cu bine. Poți respira ușurată. Aveai nevoie de această eliberare la nivel mental și spiritual, o stare pe care nu ai mai simțit-o de ceva timp. Trebuie să fii în pace cu tine și cu tot ceea ce te înconjoară.


Horoscop 29 octombrie 2021, Peşti:

Vei avea de luat o decizie legată de o situație din familie, iar acest lucru nu este deloc ușor pentru tine. Acest lucru implică o retragere emoțională sau fizică și nu este genul tău să faci astfel de alegeri. Tristețea nu rezolvă lucrurile, dar momentan nu ai o altă variantă. Pentru început poți începe să cauți o soluție, arată horoscopul zilei de azi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS