Horoscopul zilei de vineri, 24 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 24 septembrie 2021


Horoscop 24 septembrie 2021, Berbec:

Ești foarte pasional(ă) în ultimul timp și, în ciuda așteptărilor, rezultatele sunt negative. În plan sentimental nu stai deloc bine, dar trebuie să te pregătești să primești oferte financiare foarte bune. Ai grijă la locul de muncă. Imaginea ta începe să se deterioreze în ochii colegilor(elor). Dacă ai de gând să renunți la vreun viciu, acesta este momentul potrivit, arată horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 24 septembrie 2021, Taur:

În relația de cuplu lucrurile nu stau deloc bine. Ai discuții din ce în ce mai intense cu partenerul(a) de cuplu, așa că trebuie să te aștepți la situații conflictuale. În plan financiar în schimb, situația începe să se aranjeze pentru tine. Ascultă sfaturile investitorilor(arelor) și vei avea de câștigat. Încearcă să-ți îmbunătățești strategia de lucru și condițiile se vor schimba și ele. În cazul în care ești la dietă, ai face bine să ai grijă la alimentație pentru că o anemie îți bate la ușă. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 24 septembrie 2021, Gemeni:

Horoscopul zilei de azi arată că a venit momentul în care vrei să ieși din carapace și să stai cât mai mult în preajma familiei și a persoanelor dragi. Ai avut multe cheltuieli în ultimul timp, dar și veniturile tale au crescut considerabil, așa că nu ai de ce să te plângi. La locul de muncă toate proiectele în care ești implicat(ă) merg foarte bine. Ai nevoie de vitamine și multă odihnă pentru a face față tuturor sarcinilor de la birou.






Horoscop 24 septembrie 2021, Rac:

Ai stat o perioadă mai retras(ă), dar acum ești dispus(ă) la conversații mai lungi cu prietenii(ele) apropiați(te). În plan financiar lucrurile se îmbunătățesc, așa că nu ar fi rău să planifici o călătorie cu o persoană dragă ție. Cursul la care te-ai înscris te va surprinde plăcut și te va ajuta mult în proiectele pe care le ai în derulare. Ai grijă însă de sănătatea ta. Ochii sunt partea corpului de care trebuie să ai mare grijă. Dacă e ceva ce te deranjează, nu ar fi rău un consult oftalmologic.


Horoscop 24 septembrie 2021, Leu:

În climatul conflictual din casă trebuie să fii cât mai tolerant(ă) și să dai dovadă de mult calm și diplomație. Ai grijă și de partea financiară. Controlează cât de mult poți cheltuielile pentru că în acest moment ele sunt mai mari decât veniturile. La locul de muncă ai mult succes cu proiectele pe care le-ai avut de terminat. Nu rata ocazia să-ți expui talentul și creativitatea cu fiecare ocazie și să le demonstrezi celor din jur că ești un pion important pe tabla de joc, spune horoscopul zilei de azi.


Horoscop 24 septembrie 2021, Fecioară:

Dacă ești într-o relație, partenerul(a) de cuplu te surprinde plăcut cu o vacanță în doi. În cazul în care ești singur(ă), a venit timpul să acorzi atenție unei persoane care se arată interesată de tine. Nu te îngrijora, vei trece cu bine și peste problemele financiare. Starea ta de spirit se va reflecta și la locul de muncă. Nu te ancora în sarcini care îți depășesc aptitudinile. Este recomandat să fii cât mai relaxat(ă) în această perioadă, dacă vrei ca starea de sănătate să rămână în parametri buni. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 24 septembrie 2021, Balanţă:

Nu îți mai înfrâna sentimentele. Ai doar o viață și trebuie să te bucuri de fiecare clipă. Azi vei obține beneficii financiare foarte importante. Ai găsit și soluțiile potrivite la îndoielile profesionale pe care le aveai. Dacă faci sport, atunci ai mare grijă să-ți faci încălzirea așa cum trebuie înainte de antrenament, arată horoscopul zilei de azi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 24 septembrie 2021, Scorpion:

Întâlnirea cu bărbatul/femeia care îți place foarte mult s-a lăsat așteptată, dar aștrii zic că a meritat. În curând, fericirea îți va bate la ușă. Dacă aveai în plan să soliciți un împrumut financiar, atunci a sosit clipa cea mare. Nu există perioadă mai potrivită decât aceasta. Sfaturile pe care le-ai primit în ultimul timp te vor ajuta să-ți îmbunătățești tactica de lucru la locul de muncă. Activitățile de recreere sunt recomandate. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 24 septembrie 2021, Săgetător:

Horoscopul zilei de azi spune că în cazul în care problemele din cuplu au fost din ce în ce mai dese în ultimul timp și nu le-ai găsit rezolvarea cum vrei tu, atunci aceasta este perioada ideală să-i comunici acest lucru partenerului(ei). Aștrii spun că acesta(asta) va face față mult mai ușor acum unei despărțiri. Dacă vrei să ai succes la locul de muncă, atunci trebuie să fii mai precaut(ă) la locul de muncă. Consumă alimente cât mai variate și ai grijă de sănătatea corpului tău.






Horoscop 24 septembrie 2021, Capricorn:

Azi este ziua ideală să-ți faci prieteni(e) noi. Nu te mai lăsa acaparat(ă) de rutină și încearcă să faci lucruri noi în fiecare zi care să te ajute să-ți îmbunătățești starea de spirit. Controlează foarte bine banii pe care i-ai câștigat în mod neașteptat pentru că așa cum au ajuns la tine, tot la fel se pot pierde. Dacă ai propria afacere, atunci trebuie să fii conștient(ă) să trebuie să stai multe ore peste program la birou.


Horoscop 24 septembrie 2021, Vărsător:

Nu i-ai acordat prea multă atenție partenerului(ei) de cuplu în ultimul timp. Are mare nevoie de bani, dar nu ți-a spus acest lucru pentru că nu a vrut să aducă în relația voastră problemele personale. Gândește-te bine la acest lucru și vezi ce ai de făcut. Dacă și tu simți că resursele financiare sunt pe terminate, atunci discută cu superiorii(arele) și vezi ce soluții există. Ai răbdare cu rezolvarea problemelor în ceea ce privește starea ta de sănătate. Rezultatelor celor mai recente analize sunt relevante.


Horoscop 24 septembrie 2021, Peşti:

Dacă ești într-o relație, în această perioadă cuplul tău se va suda mai mult ca oricând. După ce ești liniștit(ă) în plan sentimental, trebuie să-ți găsești echilibrul și în plan financiar. Munca și relațiile cu colegii(ele) pot fi periclitate de lipsa de punctualitate din partea ta. Orice moment este bun pentru a face un pic de mișcare, spune horoscopul zilei de azi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS