Etalarea şi interpretarea runelor, 7 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 7 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – LAGUZ. Imaginează-te că eşti în voia valurilor într-un fluviu şi ai încredere în el, simte-te relaxat(ă) şi în siguranţă. Oricare ar fi situaţia pe care o ai, poţi avea încredere în acea parte din tine de nivel superior care te conduce şi care se manifestă prin intuiţie. Chiar dacă ţi se pare nerealist, situaţia prezentă îţi necesită acest comportament în care să laşi intuiţia să te ghideze. Când eşti în asemenea situaţie, nu este timp de reflecţii şi raţionalizări.


Taur:

Runa etalată – OTHILA (inversată). Runa îţi semnalează să fii atent(ă) cu privire la unele gelozii şi lăcomii pentru a dobândi posesiuni, proprietăţi. Ea simbolizează prosperitate, posesiuni şi promisiuni de belşug pentru casa şi familia ta. Însă dacă îţi doreşti nesăbuit de mult, dacă eşti dispus(ă) să calci în picioare orice pentru a avea, runa te anunţă că nu este acesta drumul cel bun pentru tine.


Gemeni:

Runa etalată – TEIWAZ (cu faţa în jos). Teiwaz acum indică o posibilă relaţie ruptă cu cineva drag ţie. Nu este vorba de un/o membru(ă) de familie ci de o relaţie care şi-a atins punctul de final. Dar mai înseamnă şi că e posibil ca comunicarea sa se fi erodat şi să fi apărut tendinţa de a analiză amplă a situaţiilor. Este timpul să staţi împreună şi să discutaţi toate acestea, oricât de greu pare a fi.






Rac:

Runa etalată – THURISAZ (cu faţa în jos). Fă efortul de a rămâne pozitiv(ă) şi focalizează-te asupra tuturor realizărilor pe care le ai în munca ta, chiar dacă ţi se pare dificil. Dacă nu ai abilităţile de a depăşi provocările, investighează felurile în care poţi dobândi aceste îndemânări ca în viitor să te simţi mai bine în pielea ta.


Leu:

Runa etalată – WUNJO (inversată). Dacă ai parte de o bucurie mare, se poate întâmpla ca energia acestei bucurii să fie aşa de copleşitoare încât după ea să urmeze o cădere. Runa îţi vesteşte acum să te bucuri şi să accepţi fazele fireşti ale vieţii în care nu sunt numai vârfuri. Ce urmează după un vârf nu e cădere ci este revenire la starea următoare de creaţie a următoarei bucurii.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ. La orice te gândeşti şi orice ai dori acum, fii atent(ă) la nivelul tău de anxietate pentru că te poate face să fii confuz(ă). Multe lucruri îţi pot părea de neînţeles şi acţiunile să îţi fie în zadar. Însă ca să ieşi din această stare, acceptă tot ceea ce se întâmplă acum. Crede cu tărie că o situaţie care este aşa cum este îţi va aduce şi daruri şi beneficii la un moment dat. Este inevitabil să apară şi asemenea situaţii, indiferent dacă înţelegi sau accepţi.






Balanţă:

Runa etalată – DAGAZ. Obiectivul tău este susţinut de lumina divină. Fii sincer(ă) şi corect(ă) iar norocul te va ajuta. Eşti protejat(ă) de lumină şi îţi dă o viziune clară ca să eviţi orice pericol, nu doar să fii orbit(ă) de iubirea de sine. Rămâi smerit(ă) iar lucrurile bune vor veni spre tine.


Scorpion:

Runa etalată – FEHU. Fehu este simbolul bunăstării, al posesiunii câştigate prin acţiuni personale sau prin noroc. Abundenţa şi puterea socială şi financiară sunt asociate cu această rună. De asemenea, Fehu mai poate fi simbolul creaţiei şi al energiei creatoare.


Săgetător:

Runa etalată – INGUZ. Runa semnifică noi începuturi şi voinţă divină pentru acestea. Această rună te anunţă că există şi o nouă cale de a obţine ceea ce vrei. Totodată îţi transmite şi faptul că poţi avea parte de o nouă relaţie. Termină treburile neterminate pe care le ai.






Capricorn:

Runa etalată – JERA. Runa semnifică recoltele şi este asociată cu ideea de anual. Aşa cum pământul oferă recolta sub formă de roade după un ciclu care nu se abate de la perfecta sa orânduială şi această recoltă poate fi culeasă o dată pe an, la fel şi pentru tine urmează succesul pe care îl vei culege ca urmare a muncii tale susţinute. Condiţia însă este să nu te aştepţi la rezultate rapide. Fii perseverent(ă) şi ai răbdare. Jera îţi reaminteşte că este un timp pentru toate.


Vărsător:

Runa etalată – LAGUZ. Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuiţia şi refluxul şi curgerea emoţiilor, relaţiilor şi vocaţiilor. În mod particular, ea anunţă o satisfacţie a nevoilor emoţionale. În ciuda faptului că totul curge potrivit la acest moment, deseori această rună semnalează şi nevoia de curăţare, de reevaluare, reorganizare şi recentrare. Ea indică faptul că aspectul intuitiv al tău este trezit, drept pentru care te sfătuieşte să îl hrăneşti.


Peşti:

Runa etalată – OTHILA. Othila este runa casei, familiei şi achiziţiilor, a jocului cinstit spre acumulare, a beneficiilor ca drept de naştere sau moştenire. Othila vesteşte o mare capacitate mentală, adaptabilitate şi maturitate. Multe abilităţi personale îţi aduc beneficii în casa ta, familia ta, oraşul tău, ţara ta, fiind şi o rună a patriotismului. Runa simbolizează şi tărâmul ancestral, proprietatea, bogăţia fixă care este dată din generaţie în generaţie. O familie unită înseamnă putere. Othila este tot ce ai câştigat în viaţă, dar şi casa ta spirituală.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS