Suntem în sezonul Fecioarei. Ce ne pregăteşte Universul?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Suntem în sezonul Fecioarei. Ce ne pregăteşte Universul?


Berbec:

Este timpul potrivit să îţi îmbunătăţeşti situația la serviciu. Dacă ai probleme de concentrare, ar fi bine să îţi reorganizezi spaţiul de la locul de muncă. Asigură-te că faci destul sport și ai o dietă corectă, care să îţi dea energie, nu să o consume.


Taur:

Creativitatea ta se află la cote ridicate și poţi explora noi metode de exprimare a acesteia, înveţi lucruri noi. Ai ocazia să întâlneşti o persoană plăcută sau să petreci momente de vis cu persoana pe care o iubeşti. Relațiile cu copiii(lele) vor fi foarte bune.


Gemeni:

Adu lumină și optimism în relațiile de familie. Rezolvă problemele familiale prin discuții deschise. Este favorizată munca de acasă ori începerea unui proiect. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Lună Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

E o perioadă prielnică pentru toate formele de comunicare, în care poţi încheia un contract sau negocia un acord. Socializarea este susținută în general, așa că este recomandat să te plimbi cât mai mult și să profiți de şansele care îţi vor ieși în cale. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Şansele să îţi crești veniturile ori să concepi noi idei legate de activități aducătoare de venituri, cresc sau scad (depinde de tine). Fii atent(ă) la detalii și evită să cheltui mai mult decât câștigi. Aranjează-ţi în ordine facturile și contractele. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Este o perioadă prielnică, pentru că Soarele îţi luminează semnul. Este şansa să o iei de la început, să îţi stabileşti noi obiective și visuri pe care doreşti să le pui în practică.






Balanţă:

Este momentul unui sfârșit de ciclu, al finalizărilor, al renunțării la ceea ce nu îţi mai folosește. Nu te lăsa prins(ă) de trecut, în special de o relație care nu te mai reprezintă. Vei avea ocazia să te reinventezi luna viitoare, când Soarele va intra în semnul tău.


Scorpion:

Este timpul să îţi reevaluezi ocaziile pentru a afla ce doreşti de la viață. Sunt favorizate activitățile de echipă și viața socială. Poţi să îţi faci noi prieteni(e), iar prieteniile existente vor fi consolidate.


Săgetător:

Acest tranzit îţi stimulează cariera și direcția spre care doreşti să te îndrepţi. Dacă ai în gând să îţi schimbi cariera sau să revii la studii pentru a dobândi competențe, este o perioadă favorabilă. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsă totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Ai şansa să înveţi ceva cu totul nou. Ai putea hotărî să revii la școală sau i-ai/le-ai putea învăţa pe alții(tele) ceva ce te pasionează. Este momentul oportun și pentru călătorii la distanță sau rezolvarea unor probleme legale.


Vărsător:

Ai putea beneficia de sprijinul financiar al unor persoane sau instituții. Este important să îţi verifici situația financiară în detaliu. Pune totul în ordine, pentru a nu avea surprize mai târziu.


Peşti:

Există şansa să rezolvi dezacordurile sau conflictele din relațiile personale sau profesionale. Ai putea întâlni un om romantic sau ai putea decide să te căsătoreşti. Nu te grăbi în începerea unor relații noi, personale sau de afaceri. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS