Horoscopul dragostei, august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, august 2021


Berbec:

Jumătate din 2021 a trecut deja. Totuși, mai ai multe rezoluții de care trebuie să te ocupi. Dar, ești dispus(ă) să profiți din plin de timpul rămas. Așadar, în luna lui Gustar plăcerea va prelua viața ta sentimentală. Relațiile de calitate sunt aproape la fel de importante ca și respirația, au devenit hrană pentru sufletul tău. Știi că Universul are încă multe de oferit, indiferent de vârsta ta. Dacă ești singur(ă), va fi dragoste la prima vedere. Cu siguranță poți profita de asta pentru a avea o relație așa cum îți dorești. În ceea ce privește familia, îți vei păstra calmul. Îți vei asuma responsabilităţile și, pe cât de neplăcut va fi, vei spune lucrurilor pe nume atunci când va fi cazul.


Taur:

Devii capabil(ă) să aduci armonia atât în relația ta, cât și în a rudelor tale. Vrei ca liniștea să domnească în jurul tău, făcând eforturi mari pentru ca acest lucru să se întâmple. Vei avea un comportament care va fi la fel de realist pe cât de rezonabil. Personalitatea ta va fi impregnată de înțelepciune și obiectivitate și vei continua să uzi semințele pe care le-ai semănat recent. Dacă ești singur(ă), te vei întreba cum să cunoști oameni noi. Dacă Cupidon nu te găsește, va trebui să ieși să îl cauți, nu crezi? Practic, luna august va fi destul de distractivă și intensă și vei putea scrie capitole frumoase în cartea ta de dragoste. Și, amintește-ți că cei(le) care persistă, câștigă!


Gemeni:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație, aștrii prezic că vei alege să faci tot ce îți stă în putință pentru a menține o atmosferă armonioasă. Nu vei funcționa bine nici tu, nici relația ta atunci când vine vorba de dramă. De fapt, vei evita reproșurile în căutarea unei conversații calme pentru a ajunge la înțelegeri cu partenerul(a) de viață. Vrei doar să trăiești o perioadă frumoasă în care să predomine dragostea și respectul. La început, partenerul(a) tău(a) va fi rigid(ă), dar pe parcurs totul va deveni mai ușor. Dacă ești singur(ă), aștrii prevăd că una dintre prieteniile tale se poate transforma în ceva mai mult de atât. Va apărea în mod natural, cu o energie bună. Vei începe să vezi cu alți ochi o anumită persoană și vei deveni agitat(ă) de fiecare dată când se va apropia de tine. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

La un moment dat luna aceasta, te vei simți epuizat(ă) în plan sentimental. Ai obosit să simți că ești singurul(a) care trage pentru relația ta. Ai nevoie de schimbare urgent. Din fericire, această schimbare înseamnă evoluție. Vei găsi cuvintele potrivite pentru a discuta cu partenerul(a) de viață. Chiar dacă va fi reticent(ă) la început, apoi te va urma orbește. Dacă ești singur(ă), ai libertatea de a face orice, în special de a călători unde vrei tu. Cauți pe cineva interesant, așa că nu te vei mulțumi cu oricine! Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.Leu:

Atmosfera va fi una de război luna aceasta în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă până acum ai încercat să nu faci mare caz din unele atitudini sau acțiuni ale partenerului(ei) de viață, luna aceasta te vei certa până te vor auzi toți(ate) vecinii(ele). Nu vei închide ochii la nimic, deoarece ai obosit să fii mereu omul bun. Nu înseamnă că te vei lega de orice pentru a te certa și lupta. Vei dori pur și simplu să scapi de poverile pe care le porți pe umeri de mult timp, astfel încât să ai mai mult timp pentru tine. Dacă ești singur(ă), te vei simți foarte bine fără un/o partener(ă). Îți prețuiești libertatea și nu ești dispus(ă) să renunți la ea pentru oricine. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Lasă-te purtat(ă) de iubire luna aceasta. Orice situație s-ar putea transforma într-o scenă romantică de film. Ai capacitatea de a oferi și primi dragoste și știi să elimini tensiunile din cuplu cu atingeri subtile de umor. Partenerul(a) de viață vrea să îi acorzi puțin mai multă atenție și vei fi încântat(ă) să o faci. Amândoi aveți o viață plină, dar veți reuși să vă faceți timp unul(a) pentru celălalt(alaltă) ca să-ți joci cărțile de seducție pentru a-ți condimenta relația. Dacă ești singur(ă), te vei simți în centrul atenției. Cineva încearcă subtil să te seducă, dar își ascunde sentimentele într-o aură de prietenie. Va trebui să citești printre rânduri pentru a-i descifra adevăratele intenții.


Balanţă:

Lucrurile nu vor merge așa cum te așteptai luna aceasta. Te vei simți nesigur(ă) și vei acționa în consecință. Din cauza stării tale proaste, conflictele cu partenerul(a) de viață vor fi destul de frecvente. Cu toate acestea, spre mijlocul lui Gustar, situația va începe să se îmbunătățească. Vei găsi o modalitate de a-ți depăși temerile și barierele în dragoste. Influențele astrale din semnul tău te vor ajuta să construiești relația pe care ți-o dorești. Dacă ești singur(ă), vei avea o mulțime de oportunități. Succesul tău în dragoste depinde de modul în care te comporți. O față prietenoasă va fi cheia pentru a atrage oameni interesanți.


Scorpion:

Luna lui Gustar va fi liniștită în ceea ce privește dragostea. Dar, nu te poți relaxa, deoarece ai multe de spus și dovedit. Vei fi mai atent(ă) la nivel emoțional. Ar fi bine să te odihnești, să iei o pauză și să îți găsești liniștea sufletească. Există multe aspecte care trebuie îmbunătățite, dar nu este acum momentul potrivit să te ocupi de ele. Dacă ești singur(ă), nu căuta cu disperare pe cineva cu care să îți împarți viața. Mai presus de orice, e important să fii fericit(ă), chiar dacă asta înseamnă să nu ai pe nimeni alături de tine deocamdată.


Săgetător:

Predicția ta pentru luna august dezvăluie că vei fi foarte seducător(are). Acest lucru se va vedea în special în prima săptămână a lunii. Cu toate acestea, va trebui să ai mai multă încredere în cei(le) din jur. Acest lucru înseamnă că ai putea fi suspicios(asă) față de partenerul(a) de viață. Și, din cauza acestei atitudini ai putea deteriora buna relație dintre voi. Din fericire, aceste sentimente negative se vor estompa odată cu trecerea timpului. Dacă ești singur(ă), vei avea noroc în dragoste. Poți cuceri multe inimi luna aceasta. De asemenea, te vei îndrăgosti de cineva care va apărea în mod neașteptat în viața ta. Fii gata să te lași purtat(ă) de val dacă vrei să te bucuri de experiență. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Capricorn:

Multe schimbări se vor produce acum în viața ta sentimentală. Ai tendința de a fi foarte nerăbdător(are) cu schimbările, dar totul vine atunci când trebuie să vină. Predicția aștrilor nu este una negativă. Este doar un avertisment pentru tine să fii pregătit(ă) să faci față schimbărilor care vor urma.


Vărsător:

Va trebui să faci față mai multor provocări în luna lui Gustar. Pe de altă parte, va trebui să ajungi la o înțelegere cu partenerul(a) de viață. Influențele astrale promit îmbunătățiri, dar doar dacă descoperi unde greșești. Vei avea zile mai bune spre a doua jumătate a lunii. Vei fi mai deschis(ă) și mai dispus(ă) să te distrezi împreună cu persoana iubită. Mai concret, vei accepta sugestii îndrăznețe. Dacă ești singur(ă), luna august va fi una favorabilă pentru tine. Poveștile de dragoste par să revină la viață. Te vei bucura de o mulțime de activități sociale și, odată cu acestea, de noi oportunități de dragoste. Iubirea e chiar după colț!


Peşti:

Îți vei lăsa copilul din tine să preia frâiele din când în când luna aceasta și te vei umple de speranță când vei primi chiar și cele mai mici dovezi de afecțiune. Vei avea tendința de a fi mai sensibil(ă) și vei fi încântat(ă) peste măsură atunci când partenerul(a) de viață te complimentează. Dacă ești singur(ă), inima ta va fi împărțită între doi oameni: unul(a) din trecutul tău, altul(a) pe care l-ai/ai cunoscut(-o) recent. Este posibilă o împăcare după o despărțire, dar va trebui să evaluezi cu atenție dacă merită cu adevărat reluarea acelei povești de dragoste care te-a făcut să suferi atât de mult. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS