Horoscopul dragostei, 9-15 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9-15 august 2021


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Berbec:

Profită la maximum de fiecare clipă de liniște pentru a-ți ajuta sentimentele să iasă la iveală. Încă ai multe lucruri pe care să le descoperi despre tine. Lucrează la evoluția ta personală și află care sunt lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. Partenerul(a) tău(a) nu este totul, ci este parte din tine și din viața ta. Dacă ești singur(ă), fă primul pas în ceea ce privește acea persoană care te face să simți fluturi în stomac. Viața trece prea repede și vei fi prea bătrân(ă) când vei regreta că puteai schimba ceva. Dacă ești căsătorit(ă), relația ta va fi destul de stabilă, atât timp cât nu ai nicio fantezie ascunsă. Unii(ele) dintre voi vor visa cu disperare la o aventură, dar nu vor îndrăzni să fie infideli(e).


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Taur:

Relația ta va lua o întorsătură radicală în această săptămână. Comportamentul tău egoist se va diminua. Partenerul(a) este îndrăgostit(ă) nebunește de tine și te va lăsa să iei toate deciziile importante. Va trebui să îți asumi unele riscuri, dar totul va fi bine dacă ai încredere în tine. De asemenea, unii Tauri vor decide să pună capăt relațiilor care nu le aduc bucurie. De acum înainte puteți merge pe căi diferite și să primești iubiri noi în viața ta. Dacă ești singur(ă), influențele astrale îți recomandă să lași deoparte tristețea și să îți recâștigi încrederea în tine. Să-ți urmezi inima va fi singura ta lege.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Gemeni:

Mișcările planetare care au loc în această săptămână indică o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, ele arată, de asemenea, că te vei simți destul de nesigur(ă) și că ți-ai putea distruge șansele din cauza unei crize de gelozie. A începe o relație romantică fără încredere este ca și cum ai pune căruța în fața calului. Fie că ești singur(ă) sau căsătorit(ă), vei urmări să ai o legătură profundă cu cineva, pretendent(ă) sau soț(ie).






Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Rac:

Senzualitatea ta iese la suprafață în această săptămână. Acest lucru te va ajuta să devii o persoană mai sociabilă, care acceptă orice invitație. Îți va plăcea să dai curs oricărui eveniment distractiv. Adu-ți înapoi relațiile cu vechii(le) prietenii(e). Ai putea fi prezentat(ă) cuiva interesant care îți va oferi ceea ce ai căutat în tot acest timp. Dacă ai o relație, liniștea va predomina în aceste zile. Relațiile la distanță vor deveni și mai puternice și abia se va sesiza că există o distanță între inimile voastre.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Leu:

Aștrii prevăd o atmosferă pozitivă în sfera iubirii săptămâna aceasta. Vei căuta modalități de a atinge echilibrul între viața familială și cea profesională și vei reuși. Vei acorda prioritate petrecerii timpului cu partenerul(a) de viață și te vei strădui să găsești experiențe noi de care să vă bucurați împreună. Vei realiza că viața trece foarte repede și nu vrei să îți petreci tot timpul muncind și îngrijorându-te de bani. De aceea, te vei concentra asupra dragostei și pe a petrece mai mult timp cu familia. Dacă ești singur(ă), îți vei recăpăta entuziasmul și te vei bucura să întâlnești oameni noi și să te distrezi fără a avea așteptări. Vei întâlni pe cineva care îți va aduce un zâmbet pe față de fiecare dată când îl vei vedea, dar nu vei vrea să te grăbești. Vei dori ca lucrurile să curgă în ritmul lor, fără a forța conversații sau întâlniri.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Fecioară:

În ceea ce privește familia ai cele mai bune intenții. Dialogurile cu cei(le) mai tineri(e) din casă, cum ar fi copiii, vă vor ajuta pe toți(ate) să scăpați de unele îndoieli apăsătoare. Vei fi un exemplu excelent de urmat. Dacă ai o relație, acum este momentul perfect pentru a-ți asuma riscuri. Vrei să fii fericit(ă) și știi că ai tot ce îți trebuie pentru a realiza acest lucru. S-ar putea să primești vești legate de un/o nou(ă) membru(ă) al/a familiei. Aceasta este o veste fantastică pentru tine dacă aștepți de mult timp să ai un copil. Dacă ești singur(ă), săptămâna va fi plină de noi oportunități. De fapt, vor exista atât de multe opțiuni încât nu vei ști cine te poate face mai fericit(ă). Va trebui să-ți asculți inima.






Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Balanţă:

Predicția ta pentru aceste zile în ceea ce privește dragostea este una pozitivă. Dacă ai o relație, vei trăi momente minunate la începutul săptămânii. Vei fi nerăbdător(are) să-ți surprinzi persoana iubită și să îți petreci timpul liber alături de ea. Pe de altă parte, de asemenea, spre mijlocul săptămânii lucrurile s-ar putea schimba. Unele Balanțe vor începe să se certe cu partenerul(a) lor. Altele vor fi confuze și se vor întreba dacă sunt cu persoana potrivită. Dacă ești singur(ă), vei trece prin diferite faze. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii vei avea ocazia să începi o poveste de dragoste. De fapt, întreaga săptămână va fi favorabilă iubirii.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Scorpion:

Ești o persoană foarte curajoasă, deși de multe ori nici nu observi asta. Cei(le) din jurul tău sesizează mereu, dar tu nu ești conștient(ă) de această realitate. Din acest motiv, săptămâna aceasta trebuie să încerci să crezi mai mult. La nivel emoțional, te vei simți mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, aștrii îți reamintesc că nu trebuie să ceri nimănui nimic. E suficient ceea ce ai și dai ceea ce ai. Dacă nu primești energii pozitive de la soț(ie), cu siguranță vei începe să obosești spre sfârșitul săptămânii. Vineri va fi o zi decisivă pentru relația ta.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Săgetător:

Săptămâna aceasta vei face tot ce poți pentru a-ți îmbunătăți relația. Vei dori să-ți surprinzi persoana iubită cu o călătorie de care te vei bucura să o planifici. La mijlocul săptămânii, aștrii prezic unele dezacorduri cu partenerul(a). Caracterul tău rigid și dependența de persoana iubită vor fi cel mai probabil cauza. Dacă ești singur(ă), nu vei ști ce să faci. Pe de o parte nu vrei să fii singur(ă), dar, pe de altă parte, nu vrei să-ți pierzi libertatea. Această luptă interioară te-ar putea determina să faci greșeli cu oamenii pe care îi întâlnești.






Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Capricorn:

Săptămâna aceasta va trebui să îți petreci mai mult timp având grijă de relația ta. S-ar putea să crezi că totul este bine și că sentimentele tale sunt stabile, dar nu este pe deplin adevărat. Va trebui să porți o discuție profundă cu partenerul(a) de viață în care împreună să vă deschideți sufletul. Spre mijlocul săptămânii, partenerul(a) îți va face o propunere interesantă. Ar fi bine să nu te gândești la viitor, ci să te axezi și să te bucuri de prezent. Dacă ești singur(ă), aștrii vor avea grijă de sentimentele tale. Vei face cunoștință cu oameni noi și nu îți va fi frică să te implici într-o relație.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Vărsător:

Aștrii prezic conflictul dacă nu îți schimbi atitudinea în această săptămână. Nu este înțelept să tot încerci să-ți impui criteriile în relația ta. Nici nu este o soluție să ai o aventură pur și simplu pentru că simți că ai căzut într-o rutină. Pe de altă parte, influențele astrale sunt favorabile. Vei putea remedia ceea ce ai deteriorat și probabil vei putea acționa la timp. Lucrurile vor merge mai bine pentru tine de la jumătatea săptămânii încolo. Dacă ești singur(ă), va trebui să ai mai multă grijă de sentimentele tale. Până nu vei ajunge la un echilibru în acest sens, nu vei găsi o relație sănătoasă. Pentru moment, ar trebui să te concentrezi doar asupra ta.


Horoscop dragoste 9-15 august 2021, Peşti:

Aștrii vor aduce multă lumină și căldură vieții tale sentimentale. Din acest motiv, împăcările romantice vor fi prezente toată săptămâna. Fie că te-ai despărțit de partener(ă) sau el(a) de tine, atmosfera astrală vă va apropia inimile. Și dacă ai divorțat de luni bune, te vei apropia de fostul(a) tău(a). Tensiunile vor începe să dispară și adevăratele tale sentimente vor ieși la suprafață. Dacă ești căsătorit(ă), disputele vor fi lăsate în urmă. Vorbește cu persoana iubită și clarifică orice îndoială, nu lăsa nimic nelămurit. Dacă ești singur(ă), vei întâlni doi sau trei oameni interesanți, dar vei fi sceptic(ă) cu privire la tot ce îți spun. Nu vei dori să te grăbești, așa că vei alege să aștepți pentru a le cunoaște mai bine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS