8 august 2021: Luna Nouă în Leu ne pregătește pentru un nou început

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
8 august 2021: Luna Nouă in Leu ne pregătește pentru un nou început


Berbec:

Luna Nouă vine pentru a vă încuraja și a vă semnala că totul este posibil. Acum depinde doar de voi să ieşiţi din zona de confort, să vă înfruntați fricile și să luptați mai mult ca niciodată pentru ceea ce vă doriţi. Sunteţi puternici(e) și puteți realiza tot ce vă propuneţi.


Taur:

Nu vă mai faceţi griji pentru ce urmează să se întâmple. Nu vă mai gândiţi la viitor pentru că este atât de nesigur încât nimeni nu știe ce urmează să se întâmple. Trăiţi în momentul prezent pentru că acum este viața voastră. Bucuraţi-vă de fiecare clipă în care sufletul vă este fericit.


Gemeni:

Este timpul să renunţaţi la măști și să vă arătați adevărata față. Este momentul să dărâmaţi zidurile construite în jurul inimii voastre de frica de a nu mai fi răniţi(te) și să vă permiteți să fiţi din nou vulnerabili(e). Este momentul să nu vă mai temeţi de nimic. Sunteţi acolo unde trebuie să fiţi. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Lună Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Învăţaţi să fiţi oneşti(ste) cu oamenii din jurul vostru; nimeni nu poate citi mințile altora. Chiar dacă aveţi impresia că unii(ele) știu ce gândiţi, de cele mai multe ori nu știu. De aceea este foarte important să spuneţi ce aveţi în suflet - în special în viața sentimentală. Partenerul(a) de cuplu trebuie să știe ce simţiţi cu adevărat. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Ultima perioadă a fost una cu adevărat aglomerată și foarte stresantă pentru voi, din acest motiv cel mai bine ar fi să profitați de puterea Lunii Noi pentru a vă linişti și a vă relaxa. Îndreptaţi-vă atenția asupra activităților care vă plac și care vă ajută să vă destindeţi. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Luna Nouă vine pentru a vă convinge că sunteţi pregătiţi(te) pentru un nou început. Nu mai trageţi de timp, nu mai amânaţi momentul - poate că nu vă simţiţi pregătiţi(te) sau poate că vă este frică de schimbare. Trebuie doar să îndrăzniți să faceţi un pas și apoi lucrurile vor veni de la sine.






Balanţă:

În această perioadă trebuie să învăţaţi să fiţi puțin egoişti(ste) și să trăiţi pentru voi. Să aveţi grijă de sufletul vostru, să vă răsfăţaţi și să vă oferiţi iubirea de care aveţi nevoie. Îndreptaţi-vă atenția asupra pasiunilor voastre pe care până acum le-aţi cam neglijat.


Scorpion:

Aştrii vă oferă ocazia să începeţi un nou capitol al vieții voastre - și acesta pare să fie mai intens și mai frumos decât tot ce aţi trăit până acum. Trebuie, însă, să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort și să faceţi alegerile pe care inima vă spune să le faceţi. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi(te) de nimeni din exterior.


Săgetător:

În această perioadă nu aveţi nevoie de energii negative în jurul vostru; imaginaţi-vă că aceste gânduri sunt precum niște valuri care dispar în ocean - nu țin pentru totdeauna. Detaşaţi-vă de ele, lăsaţi-le să meargă mai departe și voi concentraţi-vă asupra lucrurilor care contează cu adevărat și care există în realitate. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsă totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Fericirea vă bate la ușă, însă voi nu o vedeţi pentru că sunteţi mult prea ocupaţi(te) concentrându-vă asupra lucrurilor care nu au mers bine în trecut. Închideţi acea ușă pentru totdeauna și nu vă mai întoarceţi în locul în care aţi fost răniţi(te). Prezentul este mult mai frumos, permiteţi-i să fie.


Vărsător:

În următoarele zile trebuie să fiţi foarte concentraţi(te) asupra pasiunilor voastre deoarece le puteți transforma în ceva minunat de pe urma cărora veţi avea doar beneficii frumoase. Credeţi în visurile voastre și nu permiteţi nimănui să vă frângă aripile. Zburaţi cât mai sus, luptaţi pentru ce vă doriţi.


Peşti:

Sunteţi pe drumul cel bun, însă lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. Învăţaţi să aveţi răbdare în această perioadă și să nu renunţaţi la tot ce aţi construit până acum. Mergeţi mai departe, în scurt timp veţi observa și primele rezultate ale muncii voastre și veţi fi mai mândri(e) ca niciodată de voi. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS