Zodiac chinezesc săptămânal: 12-18 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 12-18 iulie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

E o săptămână provocatoare în care poţi simţi nevoia să te bagi cu capul în nisip până când trec toate. Însă nu trebuie să te dai bătut(ă). Trezirea presupune confruntarea problemelor, nu ignorarea lor. Spre finalul săptămânii te poţi simţi mai uşurat(ă). Resimţi o scădere a presiunii de pe umerii tăi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Nu prea ai de ce să-ţi faci griji în această săptămână, chiar dacă pot apărea momente în care să fie nevoie urgentă de tine. Fă tot ce depinde de tine şi vei reuşi să depăşeşti orice situaţie. Până la finalul săptămânii poţi avea câteva idei creative care să genereze nişte rezultate extraordinare. Fii încrezător(are) şi pune-le în aplicare!


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Simţi nevoia de mai multă stabilitate sentimentală. Dar pentru acest lucru trebuie să-ţi controlezi tendinţa de gelozie. Nu te arăta exagerat de posesiv(ă). În plan profesional ai idei care îi/le vor încânta pe superiori(are). Aceştia(stea) te vor asculta cu interes, dar ai grijă să nu foloseşti un ton prea puternic. În weekend, fii atent(ă) la alimentaţie! Evită mâncărurile picante!






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Uneori chiar nu poţi face totul într-o zi. Nu trebuie să te chinui atât de mult. Munceşti oricum din greu. Dă-ţi voie şi să te relaxezi. Organizează-ţi mai bine priorităţile, iar lucrurile care nu sunt urgente le poţi rezolva în etape. Cu cât de odihneşti mai mult, cu atât vei fi mai creativ(ă) şi vei vedea şi alte soluţii, şi alte perspective asupra problemelor tale. Fii deschis(ă)!


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

E o săptămână cu puternice accente în comunicare, mai ales în zilele de lucru. O dată cu apropierea weekendului, focalizare se mută asupra activităţilor domestice. Casa, familia încep să te preocupe sub diverse aspecte. Şi în această zonă comunicarea este la nivel înalt.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna aceasta concentrează-te asupra ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Vei vedea că vei căpăta mai multă putere, iar ceilalţi(lelalte) te vor respecta pentru această decizie. Atenţie, să nu te epuizezi! Rezervă-ţi timp şi pentru relaxare.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Începe o nouă săptămână a cărei energie te încurajează să abordezi chestiuni importante. Se anunţă noi începuturi, rezoluţii şi proiecte care implică banii. Ai încredere că meriţi fiecare bănuţ care o să-ţi vină şi vei atrage prosperitatea.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Norocul este de partea ta în această săptămână. Bucură-te de viaţă. Petrece timpul cu cei(le) dragi şi recuperează perioada în care a trebuit să fii departe de ei(le). Nu te mai îndoi de tine însuţi(ăţi). Vezi ce anume te ţine în loc şi schimbă ce e de schimbat. Dacă vrei să fii fericit(ă), cultivă-ţi compasiunea.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Există o schimbare de energie vizibilă în această săptămână. Bucură-te de cei(le) dragi, socializează. Mai ai nevoie şi de momente de delectare. Un ciclu din viaţa ta se încheie, dar trebuie să îţi păstrezi serenitatea. El va aduce şansa de a închide uşi vechi pentru a putea redeschide altele noi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

E o săptămână competitivă din punct de vedere profesional. Se reînnoadă o prietenie, o colaborare, o relaţie din zona profesională. În weekend accentul se mută asupra vieţii sociale. Şi aici se anunţă prietenii şi relaţii noi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Te enervează anumite comportamente, însă ar trebui să te concentrezi mai mult pe ce faci tu şi nu pe ce fac ceilalţi(lelalte). Înainte de a-ţi lua un angajament, asigură-te că poţi duce la bun sfârşit ce ai promis că faci.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Pot apărea probleme legate de bani, însă poţi face alegeri inteligente care să te pună în avantaj. Poţi cere sfatul unor specialişti(ste) cu privire la planurile tale financiare. În weekend dă-ţi voie să te bucuri de întâlnirile cu prietenii(ele).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS