Horoscopul zilei de marți, 20 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 20 iulie 2021


Horoscop 20 iulie 2021, Berbec:

Este o zi perfectă pentru a aduce la realitate câteva idei mai vechi. În plan profesional, urmează o creștere semnificativă a responsabilităților tale. Munca ta va fi răsplătită corect, însă trebuie să fii atent(ă) și la stresul la care te expui. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și încearcă să te deconectezi de la cotidian din când în când. Zilele următoare te vei afla constant sub presiunea finalizării sarcinilor de la locul de muncă. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 20 iulie 2021, Taur:

Nu-ți dorești să interacționezi cu nimeni astăzi. Preferi să-ți petreci timpul singur(ă) și să explorezi câteva pasiuni mai vechi. Acest lucru se datorează energiei venite din partea planetei Uranus care a intrat în a V-a ta casă, a carierei. Ești mult mai concentrat(ă) la ceea ce-ți dorești și nu te lași distras(ă) de nimic. Aștrii îți rezervă o perioadă plină de oportunități la care ar trebui să fii deschis(ă). Încearcă să fii atent(ă) la semnele Universului și să nu te pierzi în prea multe detalii.


Horoscop 20 iulie 2021, Gemeni:

Fiecare zi este o oportunitate de a explora și învăța ceva nou. Lucrurile nu sunt niciodată la fel pentru o zodie de aer ca tine. Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 ți-a pregătit multe surprize în ceea ce privește o pasiune mai veche. S-ar putea să descoperi o nouă cale și să reușești să-ți reinterpretezi talentele. Dacă ai suficientă încredere în tine s-ar putea chiar să observi câștigurile financiare pe care le vei obține din valorificarea talentelor tale. Cel mai important este să fii răbdător(are) și să nu renunți după primul eșec. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 20 iulie 2021, Rac:

Luna intră în zodia Săgetătorului și formează o conjuncție armonioasă în casa carierei. Este un moment oportun pentru tine să te faci remarcat(ă) și să te afirmi în plan profesional. Oamenii vor vedea abilitățile tale și vor înțelege că ești o persoană cu un simț al răspunderii ridicat. Oportunitățile nu se vor lăsa nici ele așteptate prea mult timp. Cu toate acestea, încearcă să nu iei asupra ta mai multe sarcini decât poți duce. Echilibrul este foarte important pentru tine în această perioadă. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 20 iulie 2021, Leu:

Nimeni și nimic nu-ți poate altera ziua. Te-ai trezit plin(ă) de energie de dimineață și ești determinat(ă) să închei ziua într-o notă la fel de optimistă. Ai avut parte de un început de săptămână remarcabil și ai din nou încredere în tine. Mercur se alinează cu planeta Uranus în această perioadă și îți aduce multă energie pozitivă în casa relațiilor sociale. Este un moment oportun să legi noi prietenii și să descoperi mai multe lucruri despre oamenii din jurul tău. De altfel, s-ar putea chiar să ai o surpriză în plan emoțional și să te bucuri de atenția unei persoane din cercul de apropiați(te). Uneori iubirea poate să apară de unde te aștepți mai puțin. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 20 iulie 2021, Fecioară:

Ești pregătit(ă) să te avânți în următorul capitol al vieții tale. Energia venită din partea planetei Mercur te influențează în mod pozitiv și îți oferă șansa de a te face remarcat(ă). Fiind planeta ta guvernantă, acest lucru amplifică puterea care se revarsă asupra ta. Este o zi minunată pentru a explora oportunitățile din jurul tău. În plan financiar, aștrii te sfătuiesc să ai puțină răbdare. Cheltuielile majore nu sunt recomandate în această perioadă. Încearcă să te limitezi la strictul necesar și să nu faci excese în această privință.






Horoscop 20 iulie 2021, Balanţă:

Ziua aduce multe vești importante pentru nativii(ele) din zodia Balanță. Aceștia(stea) au parte de multe realizări în plan intelectual. Astăzi o să investești mai mult timp pentru a te dezvolta în plan personal. Fie că alegi să citești ceva interesant sau să faci un lucru care să-ți pună la încercare dexteritatea, cel mai important este să începi cu pași mărunți. Rezultatele vor apărea și ele în timp, însă răbdarea îți va fi pusă de multe ori la încercare.


Horoscop 20 iulie 2021, Scorpion:

Zilele acestea te vor solicita mai mult decât în mod obișnuit. Este o perioadă mai aglomerată pentru tine, iar timpul pare că nu este niciodată suficient. Încearcă să nu te soliciți mai mult decât este necesar. Pauzele sunt recomandate pentru tine în această perioadă. Ești o persoană extrem de dedicată, iar Universul te va ajuta să-ți găsești calea pe care o dorești. Ai mai multă încredere în tine, la final de zi cel mai important lucru este curajul de a încerca. Nu te teme să te afirmi și să fii sincer(ă) față de pasiunile tale.


Horoscop 20 iulie 2021, Săgetător:

Conjunția armonioasă dintre Mercur și Uranus îți deschide noi oportunități la locul de muncă. S-ar putea să ai parte de o promovare sau chiar să ajungi responsabil(ă) pentru un proiect nou. Chiar dacă te gândești de mult la vacanță, ia în calcul importanța traseului tău profesional. Vara încă nu s-a terminat, iar tu ai suficient timp pentru a planifica o vacanță de vis. Energia astrală te inluențează în mod pozitiv în această perioadă. Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 știe că o să reușești să te conentrezi mai mult asupra sarcinilor de la locul de muncă și că vei avea oportunitatea să dovedești de ce ești capabil(ă).






Horoscop 20 iulie 2021, Capricorn:

Energia ta ar trebui să se îndrepte către activități care să te relaxeze astăzi. Muncești mult prea mult și uneori uiți că ai nevoie de o pauză. Încearcă să te detașezi ușor de la sarcinile de lucru și să-ți acorzi mai mult timp ție. Ziua de azi ar trebui să fie despre tine și despre nevoile tale. Saturn, planeta ta guvernantă, se va asigura că ai tot ceea ce-ți trebuie pentru a trece cu bine peste această perioadă. Ai încredere în tine și nu uita că doar o minte limpede poate lua cele mai înțelepte decizii.


Horoscop 20 iulie 2021, Vărsător:

Îți dorești să petreci mai mult timp în preajma prietenilor(elor). Conjuncția dintre planeta Mercur și Uranus ți-a influențat în mod direct casa relațiilor sociale. Acesta este și motivul pentru care simți nevoia să stai mai mult alături de cei(le) dragi. Spre seară vei avea mai mult timp liber. Profită de acest lucru și încearcă să organizezi o mică reuniune. V-ar prinde bine tuturor să vă relaxați împreună. Poveștile și depănarea amintirilor sunt plăceri nevinovate care au un efect pozitiv asupra oricui.


Horoscop 20 iulie 2021, Peşti:

Ești prins(ă) în foarte multe sarcini la locul de muncă și din acest motiv ai tendința să te superi cu ușurință. Încearcă să te deconectezi pe cât de mult poți la final de zi și să nu duci din sarcinile profesionale acasă. Uneori uiți să separi viața personală de cea profesională, iar în timp acest lucru te va afecta mai mult decât poți crede. Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 te sfătuiește să fii atent(ă) la sănătatea ta și să începi să prioritizezi momentele de relaxare. Ai mai multă răbdare și nu uita că tu ești cea mai importantă ființă din viața ta. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS