Etalarea şi interpretarea runelor, 9 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 9 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Eşti prea rezistent(ă) la schimbare şi nu îţi face bine. Ai obiceiul de a privi situaţiile doar în termen scurt şi să nu le vezi beneficiile în termen lung. Înţelege ce înseamnă aceste dezavantaje/sacrificii, pentru a nu se transforma în adevărate probleme mai târziu.


Taur:

Runa etalată – DAGAZ. Runa Dagaz înseamnă lumina zilei şi reprezintă lumină divină. Runa se referă în general la răsărit, clipa iniţială a energiei strălucitoare sau la mijlocul zilei când energia este în punctul maxim. Ambele momente sunt momente simbolice de schimbare, dar, spre deosebire de schimbările din ciclurile anuale care sunt lente şi subtile, schimbările din cursul unei zile sunt rapide şi mai dramatice. Începutul unei zile noi este un simbol de iluminare rapidă în urma unor circumstanţe. Fii atent(ă) – deşi runa sugerează o schimbare pozitivă, poate urma şi o coborâre!


Gemeni:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa Eihwaz întruchipează arborele Tisa, supranumit Copacul Învierii. În creştinism, Tisa a fost asociat cu nemurirea şi se plantează în curţile bisericilor. De aceea, runa transmite mesajul că pentru a ajunge acolo unde vrei, poate fi nevoie să înfrunţi, asemenea copacului - şi lucruri bune, şi mai puţin bune. Important este să nu te dai bătut(ă).






Rac:

Runa etalată – FEHU. Această rună te sfătuieşte să te concentrezi asupra aspectul fizic al unui subiect ce te preocupă. În sectorul de afaceri şi muncă, nu e momentul pentru relaxare şi pentru planuri idealiste. Ocupă-te să îţi protejezi ce deţii şi să multiplici ce poţi. În sectorul relaţiilor ţi se recomandă tot realism. Întăreşte vechile relaţii, construieşte unele noi pe baze reale. Priveşte totul clar pentru că destinul favorizează abordările realiste.


Leu:

Runa etalată – ISA. Într-o poziţie curentă din relaţiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunţă nicio problemă specifică deşi nu este încă nici succes. Situaţia nu necesită niciun fel de presiune, însă rezultatele nu sunt încă prezente ci amânate. Chiar dacă viaţa intelectuală nu este briliantă acum şi unele activităţi îţi pot părea fără sens, fii răbdător(are). Nu uita că seminţele întâi încolţesc şi cresc în pământ deşi noi nu vedem rezultatul.


Fecioară:

Runa etalată – LAGUZ. Runa Laguz este runa ce reprezintă apa. Laguz este o rună cu energie puternic feminină şi, precum oceanele, conţine multă putere de o natură incontrolabilă. În acest context, mesajul runei sugerează faptul că o mare putere ce ţi-ar putea face rău este luată de la tine, cu forţa valurilor mării. Mai simbolizează şi posibilitatea startului unei călătorii.






Balanţă:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Tu îi/le vei inspira pe alţii(tele) dar trebuie să crezi în tine şi în abilităţile tale pentru că asta să se întâmple. Foloseşte-ţi moştenirea cu înţelepciune, adaugă la ea şi fii pregătit(ă) să o dai mai departe următoarei generaţii. Nu uita că şi tu treci prin această moştenire de cunoştinţe, abilităţi, inspiraţii şi credinţe de la toţi(te) cei(le) ce au intrat în contact cu tine.


Scorpion:

Runa etalată – SOWILO (cu faţa în sus). Sowilo indică faptul că acum eşti o persoană căreia îi place să deţină controlul. Este momentul să dai drumul la o parte din acest control şi să ai timp pentru tine însuţi(ăţi), în loc să te tot îngrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control. Ai nevoie să îi/le laşi pe alţii(tele) să îşi găsească propria lor cale, să facă propriile lor greşeli şi să înveţe din ele. Nu poţi fi adăpost pentru ei(le) pentru totdeauna.


Săgetător:

Runa etalată – WUNJO. Acele schimbări ce trebuiau să aibă loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe şi te poţi ocupa să le culegi. Cunoaşterea te transformă într-o persoană înţeleaptă. Prin noua claritate dobândită, actualele ambiţii, planuri sau obiective pot fi modificate şi adaptate.






Capricorn:

Runa etalată – ODIN. Ceea ce este neştiut şi ceea ce este nevăzut sunt active acum în viaţa ta. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce încă nu există, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul din cărţile de Tarot, este posibil să fie nevoie să faci un salt de credinţă şi să te arunci în acest mare vid al vieţii. Te bazezi pe puterea creativă a necunoscutului.


Vărsător:

Runa etalată – ALGIZ (inversată). Sănătatea şi asocierile sunt subiecte pe care să le priveşti cu atenţie. Dacă unele persoane te folosesc şi ştii asta în inima ta, să ştii că eşti singura persoană responsabilă de asta, nu ei. Şi tu ai beneficii din această situaţie. Dacă un câştig nu e posibil, să ştii că şi în pierdere există o formă de câştig din ce înveţi şi din progresul ce are loc.


Peşti:

Runa etalată – EIHWAZ. Te confrunţi serios cu nişte frici interioare care te destabilizează. Schimbarea este necesară, dar runa Eihwaz accelerează lucrurile şi sporeşte intensitatea. Schimbarea poate veni în multe forme: mentale, spirituale şi chiar fizice. Este foarte important să îţi păstrezi concentrarea pe întreaga durată a procesului.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS