Horoscopul zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021


Horoscop 12 iunie 2021, Berbec:

Aveţi înclinaţia de a nu dedica prea mult timp problemelor domestice. Luna în Rac vă cheamă „acasă” să vă redescoperiţi rădăcinile. Obiectivul vostru este să menții discreția și să aveţi mai multă grijă de locuinţă. Este o zi crucială pentru a acționa către un obiectiv. Nu staţi pe gânduri, altfel această ocazie va dispărea în curând.


Horoscop 12 iunie 2021, Taur:

Ultimele zile au fost extenuante, așa că a sosit momentul să îmbrăţişaţi un ritm mai relaxant. Luna tranzitează zodia Racului, încurajându-vă să vă angajaţi în activități care să vă ajute să vă exprimaţi. Este o zi favorabilă pentru a vă așterne în scris gândurile, pentru discuții profunde sau pentru a vă reconecta cu prietenii(ele). Nu vă asumaţi riscuri, rezultatul s-ar putea să nu fie în favoarea voastră.


Horoscop 12 iunie 2021, Gemeni:

Veţi fi interesaţi(te) de temele care se învârt în jurul bogăției sufletului și sentimentului general de securitate. Aştrii vă vor ajuta să vă eliberaţi de lucrurile care vă blochează. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 12 iunie 2021, Rac:

Racii vor fi mai extrovertiți. De mult timp nu aţi mai avut parte de o zi atât de prielnică pentru a vă concentra pe voi înşivă(sevă). Luna își petrece ziua în semnul vostru și vă influențează să vă îndreptaţi atenția către propriile nevoi. Prezența Lunii vă încurajează să vă răsfăţaţi exact așa cum vă doriţi. Îmbrăţişaţi cu încântare ritmul încetinit al acestui final de săptămână. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Horoscop 12 iunie 2021, Leu:

Veţi vrea să vă retrageţi din lumea impozantă a socializării. Nu aveţi nicio dispoziție să interacţionaţi cu publicul și aveţi nevoie de spațiu, pe măsură ce Luna tranzitează zodia Racului. Prezența Lunii vă inspiră să vă odihniţi și să vă refaceţi. Este o zi bună pentru a explora spațiul privat și a vă permite să vă relaxaţi în singurătate. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 12 iunie 2021, Fecioară:

Încercaţi să vă reconectaţi cu persoanele apropiate. Prietenii(ele) voştri(astre) își doresc să vă fie alături și se poate ca și voi să aveţi nevoie de sprijinul lor după o săptămână grea. Luna în Rac vă va conferi un spirit jucăuș. Aveţi parte de o zi ideală pentru relaxare. Tot ce vă doriţi este să ieşiţi în lume și să petreceţi timp cu prietenii(ele).






Horoscop 12 iunie 2021, Balanţă:

Nu puteți să nu vă pierdeţi în gândurile despre cariera voastră în acest weekend. Aştrii vă vor atrage atenția asupra scopului și chemării voastre. Luna în Rac vă va ajuta să vă perfecţionaţi viziunea asupra carierei voastre. E o zi ideală pentru meditație și contemplare.


Horoscop 12 iunie 2021, Scorpion:

Daţi-vă voie să scăpaţi de rutină. Aveţi nevoie de mai multă aventură în viața voastră. Luna plutește fără țintă prin zodia Racului sentimental. Această tranziție vă va ajuta să recâştigaţi un sentiment de echilibru emoțional care v-a lipsit în săptămâna ce a trecut. În mod normal trebuie să vă confruntați cu o mulțime de probleme, astăzi însă vă veţi focaliza doar pe momentul prezentului.


Horoscop 12 iunie 2021, Săgetător:

Aveţi nevoie ca viața voastră să se desfășoare potrivit unui ritm lent și relaxat. Încercaţi să păstraţi distanța și să nu socializaţi prea mult. Prezența Lunii în Rac crește nevoia voastră de intimitate și conversații profunde. Contactaţi un/o bun(ă) prieten(ă) pentru a vă descărca sufletul. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 12 iunie 2021, Capricorn:

Întreaga voastră atenție se învârte în jurul vieții voastre sentimentale. Prezența Lunii transformă această zi într-una prielnică pentru o întâlnire. Nu trebuie să vă fie teamă să vă împărtăşiţi emoțiile. În plan profesional, vă simţiţi cam plictisiţi(te) și vă este dificil să faceţi față rutinei. Chiar și cele mai simple sarcini vă sufocă. Luaţi totul pas cu pas, cu mult calm.


Horoscop 12 iunie 2021, Vărsător:

Vreţi să fiţi productivi(e), așa că vă stabiliţi o anumită ordine a zilei. Aştrii vă influențează să aveţi inițiativă în tot ceea ce faceţi. Este o zi bună pentru a lucra la perfecționarea abilităților voastre profesionale, pentru a contacta un/o sfătuitor(are) sau pentru a vă asigura că fluxul de lucru se desfășoară mai ușor. Visaţi la noi începuturi și sunteţi dispuşi(se) să munciţi ca visurile voastre să se îndeplinească.


Horoscop 12 iunie 2021, Peşti:

Daţi-vă voie să vă distraţi. A fost o săptămână dificilă din punct de vedere emoțional și meritați să vă relaxaţi și să vă reconectaţi cu lucrurile care vă aduc plăcere. Luna în Rac vă încurajează să vă concentraţi mai mult asupra voastră. Vă bucuraţi din plin de ritmul încetinit al zilei. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS