Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna mai 2021


Șobolan:

Aceasta este o lună propice elaborării unor planuri şi punerii în aplicare a ideilor. Eşti inspirat(ă) şi creativ(ă), iar această dispoziţie te va ajuta să îţi lărgeşti orizonturile. Nu îţi fie teamă să rişti. Poţi avea multe beneficii de pe urma atitudinii mai îndrăzneţe. În a doua jumătate a lunii este posibil să fii nevoit(ă) să pui pe cineva la punct.


Bivol:

Sunt câteva situaţii în această lună care trebuie privite cu atenţie şi cu maximă seriozitate. Nu fi nerăbdător(are) şi nu forţa lucrurile, pentru că le poţi agita şi mai mult. Acţionează cu prudenţă şi totul se va rezolva cu bine, până la finalul lunii. Pentru cei(le) singuri(e), este recomandat să-şi mărturisească sentimentele, iar o prietenie se poate transforma într-o minunată poveste de dragoste.


Tigru:

Lucrurile nu se petrec cu viteza dorită de tine, însă nu este cazul să forţezi realizarea lor. Totul se va petrece la vremea sa şi va fi foarte bine aşa. Altfel, rişti să dai totul peste cap şi să acumulezi şi mai multe frustrări. Concentrează-te mai mult pe chestiunile legate de casă, de familie, de relaţie de cuplu. A doua jumătate a lunii pare excelentă pentru carieră, afaceri.


Iepure:

Aştepţi cu nerăbdare o îmbunătăţire semnificativă a veniturilor tale. Această lună va fi productivă, mai ales dacă vei continua câteva idei pe care le-ai început în trecut. Nu sunt excluse activităţi legate de casă, îmbunătăţirea anumitor zone, cumpărarea unor articole casnice. La locul de muncă ocupă-te de problemele pe care le-ai lăsat în urmă. La nivel personal, se anunţă o activitate socială intensă.


Dragon:

Luna mai se anunţă de bun augur pentru tine, în special în zona relaţiilor. Eşti foarte activ(ă) şi te implici sută la sută în tot ce se întâmplă. Te vei distra şi, în acelaşi timp, vei consolida relaţiile cu oamenii dragi. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti potenţiali(e) parteneri(e). Poţi pleca în călătorii sau delegaţii în care să îmbini plăcutul cu utilul. În sfera profesională, sunt şanse mari să îţi foloseşti abilităţile pentru a putea avansa în companie.


Șarpe:

Luna mai este destul de aglomerată pentru tine şi s-ar putea să simţi cum energia ţi se scurge în mai multe direcţii. Pentru a nu te epuiza complet, ar fi mai bine să-ţi faci o listă de priorităţi şi să îţi canalizezi energia numai spre ceea ce contează cu adevărat. Chiar şi la locul de muncă ar trebui să rezişti tentaţiei de a-ţi lua tu angajamentul ca le faci pe toate. Luna mai este una în care trebuie să fii ordonat(ă) şi concentrat(ă) doar pe câte o sarcină. La capitolul finanţe, fii atent(ă) la cheltuieli! Rişti să risipeşti banii pe cumpărături impulsive.


Cal:

Ori de câte ori ai idei pe care vrei să le încerci sau activităţi pe care trebuie să le faci, ai nevoie de o determinare considerabilă. Acţiunile tale vor aduce rezultate excelente, atât timp cât rămâi angajat(ă) în acţiunile tale. Atenţie la cheltuieli în luna mai, analizează cu atenţie achiziţiile şi opţiunile! Evită cumpărăturile inutile. În viaţa personală te bucuri de activităţi domestice sau sociale. Dacă nu ţi-ai oficializat relaţia, este posibil anunţul unei logodne.


Capră/Oaie:

Există un proverb chinezesc care spune: „Nu poţi prinde două broaşte cu o singură mână.” În mai, trebuie să fii conştient(ă) de acest lucru şi să nu te înhami la mai multe lucruri deodată. Nu le poţi face pe toate în acelaşi timp. Concentrează-te doar asupra unei sarcini şi apucă-te de alta după ce ai terminat-o pe prima. În ciuda bunelor tale intenţii, poţi ajunge să greşeşti dacă nu rămâi disciplinat(ă). Mijlocul lunii ţi-ar putea aduce câteva rezultate la care nici nu mai sperai, dar care vor ajuta la îmbunătăţirea veniturilor şi la mai puţin stres în viaţa de familie.


Maimuță:

Sunt multe lucruri pe care vrei să le faci în această lună, însă ar trebui să le iei pas cu pas. Dacă îţi apar situaţii incomode, concentrează-te doar pe soluţii şi metode inedite. La capitolul relaţii ar trebui să fii atent(ă) şi, dacă este nevoie, nu te da înapoi de la compromisuri. Adaptează-te şi vei avea rezultate bune. Bucură-te de mai mult timp pentru tine, mergi în excursii, călătorii scurte în natură care să te relaxeze şi să îţi crească stima şi încrederea de sine.


Cocoș:

Mai va fi o lună constructivă pentru tine, un moment prielnic să îţi găseşti slujba mult dorită sau să redecorezi casa cum visezi sau să faci ceva doar pentru plăcerea sufletului tău. Acţiunea pozitivă va veni cu recompense. Foloseşte-ţi abilităţile şi ideile într-un mod eficient pentru a obţine cât mai multă satisfacţie din ceea ce faci. Atenţie la cheltuieli, nu arunca banii în stânga şi în dreapta pe tentaţii costisitoare! Fii mai recunoscător(are) banilor pentru ceea ce-ţi oferă ei. Din punct de vedere social, se anunţă o lună activă, cu ocazii interesante în care te vei simţi plin(ă) de viaţă.


Câine:

Luna mai va fi satisfăcătoare pentru tine, mai ales dacă îţi dai voie să petreci mai mult timp în activităţi care îţi fac reală plăcere. Stabileşte-ţi planurile şi proiectele în care vrei să te implici, apoi porneşte în acţiune. Vezi cine te poate ajuta din cei(le) care sunt în jurul tău. Nu-ţi fie teamă să ceri ajutorul. Bucură-te de viaţa socială, distrează-te cât poţi de mult. Dacă eşti singur(ă), ai putea încerca nişte flirturi. Nu se ştie niciodată ce poate ieşi bun de aici.


Mistreț:

Un proverb chinezesc spune: „Când ai ceai şi vin, ai mulţi prieteni.” Eşti o persoană ospitalieră şi dornică de musafiri. Îţi place să te bucuri de viaţă, să ai tot timpul invitaţi(te). Îţi place să ai parte de surprize din partea celor dragi. Atenţie, însă, în această lună pot apărea frustrări din cauza faptului că unele lucruri nu ies chiar aşa cum ţi-ar fi dorit tu. Fii realist(ă) şi cu capul pe umeri. Nu face cheltuieli din instinct, asigură-te că ai, într-adevăr, nevoie de acel obiect. În această lună circulă energii cosmice pozitive care te stimulează intelectual. Spre sfârşitul lunii, poţi planifica o călătorie sau măcar o mică excursie care îţi va schimba starea de spirit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS