Horoscopul dragostei, 24-30 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Berbec:

Singur(ă) sau într-o relație, aspirațiile tale sentimentale vor găsi ceva care îți va bucura inima în această săptămână. Totul ar trebui să funcționeze ca un ceas elvețian. Uiți de conflictele și dezacordurile cu partenerul(a) de viață, ești pe punctul de a avea din nou o lună de miere. Experiențele din trecut te vor ajuta în acest sens. Nu apare niciun nor pe cer, iubirea nu e idilică, dar este foarte frumoasă. Profită de ea!


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Taur:

Este un moment bun să te lași purtat(ă) de sentimente. Ești mai sensibil(ă) decât de obicei și acest lucru te va ajuta să observi lucruri care te vor bucura și te vor face fericit(ă). Trebuie să profiți de cele mai bune calități ale tale cu grație, bunătate și cu argumente bune, pentru că te vei confrunta cu un moment în care vei avea un noroc incredibil. În special dacă ești singur(ă)!


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Gemeni:

Trebuie să apelezi la valorile și la principiile tale, dar fără a ocoli tufișul. Uneori îți este foarte greu să separi realitatea de ficțiune. Pune-ți gândurile și sentimentele în ordine. Trebuie să fii mai atent(ă) la relația ta, la persoanele cu care locuiești sau la partenerul(a) de viață. Weekendul va fi rezervat pentru tine și pentru planurile tale personale, care te vor ajuta foarte mult să te relaxezi și să te odihnești.






Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Rac:

Încearcă să îi acorzi mai multă atenție partenerului(ei) de viață și să te concentrezi pe planurile de viitor în doi. Asta îl/o va asigura că lucrurile merg înainte, nu înapoi. Sâmbătă și duminică vor fi zile magnifice, deoarece echilibrul tău emoțional îți va oferi o armonie care te va ajuta să te bucuri mai mult de persoanele pe care le iubești. Dacă ești singur(ă), vei putea visa liber la orice îți dorești.


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Leu:

Trebuie să îți canalizezi energia în mod corect și eficient, astfel încât să poți face tot ce ți-ai propus. În principal, folosește-ți vitalitatea pentru a ajunge la acorduri cu partenerul(a) de viață și cu persoanele cu care ai o relație apropiată. Doar așa vei reuși să te bucuri din plin de toate. Dacă ești singur(ă), te afli în cea mai bună formă a ta, ești carismatic(ă) și foarte amuzant(ă). Aceste trăsături vor atrage multă lume!


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Fecioară:

Viteza ta este explozivă, așa că oprește-te puțin și amortizează puterea pentru a putea să te ocupi de problemele care merită cu adevărat. Meditează și fă-ți ordine în gânduri și sentimente. Poate că vei ajunge la concluzia că nu mai ești de mult fericit(ă) în relația în care ești implicat(ă), doar că nu ți-ai dat seama. Revoluționează-ți viața și fă o schimbare majoră în viața ta sentimentală!






Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Balanţă:

Vei avea multă energie și vei înțelege că bunătatea este cheia fericirii tale. Atât timp cât îi oferi iubire și afecțiune partenerului(ei) de viață, toate acestea se vor întoarce înzecit la tine. Mai mult decât atât, fă lucruri care nu îți plac atât de mult doar pentru că astfel faci pe cineva fericit. Un mic compromis din când în când nu înseamnă că renunți la tine!


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Scorpion:

Va trebui să depui ceva eforturi în această săptămână pentru a-i/le mulțumi pe ceilalți(lelalte), în special pe cel(a) de lângă tine. Mergi cu încrederea că nu faci asta inutil, ci că va merita din plin. Și, chiar dacă nu obții rezultatele dorite, e mai bine să regreți că ai încercat decât că nu ai făcut-o. Poate că este ultima șansă a relației tale!


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Săgetător:

Viața ta personală nu este deloc satisfăcătoare. Simți că nimic din ce trăiești nu te împlinește, însă nici nu ai puterea și curajul de a face o schimbare. E posibil ca relația în care ești implicat(ă) să nu-ți mai ofere suspansul cu care ai fost obișnuit(ă). Cu toate acestea, încearcă să rezolvi lucrurile cu persoana iubită înainte de a lua o decizie radicală.






Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Capricorn:

Orice problemă ai avea, vorbește cu cei(le) dragi. Ei(le) te vor înțelege și îți vor oferi exact ceea ce ai nevoie pentru a te ridica în picioare. Partenerul(a) de viață este cel mai bun sprijin pentru tine, însă nu deveni dependent(ă) de el(a). Încearcă să te descurci singur(ă) cu tot, iar atunci când simți că nu mai poți, cere ajutor.


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Vărsător:

Săptămâna aceasta vei simți că trebuie să-ți folosești toate resursele pentru a face viața altora mai distractivă. Vei observa cum cei(le) dragi te vor înconjura și te vor învălui cu afecțiune atunci când văd că le acorzi atenție. Dacă ești singur(ă), o aventură riscantă cu o persoană influentă îți poate crea probleme de imagine.


Horoscop dragoste 24-30 mai 2021, Peşti:

Sentimentele tale vor ieși la suprafață în această săptămână. Ești foarte sensibil(ă) și, de obicei, îți reprimi emoțiile și trăirile până când explodezi. Din păcate, acum este acel moment! O problemă de cuplu mai veche revine, deoarece aceasta nu a fost rezolvată la timpul ei. Se poate ajunge la despărțire.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS