Horoscopul dragostei, 12-18 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 12-18 aprilie 2021


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Berbec:

Emanaţi fericire, vremea bună a venit în viața voastră sentimentală. Totul este simplu, valurile s-au liniștit și acum dragostea și tandrețea plutesc în aer. Sunteţi la începutul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt bune, relația voastră decurge armonios și se îndreaptă în direcția corectă. Dacă sunteţi singuri(e), întâlnirile voastre vor fi frumoase și vă vor dezvălui exact așa cum sunteţi voi.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Taur:

Climatul va fi benefic pentru dragoste. Aveţi ocazia să realizaţi ceea ce v-aţi propus sau să îmbunătăţiţi ceea ce vă nemulțumește. Partenerul(a) este într-o formă și dispoziție bună, iar evoluția este posibilă în cuplu. Aveţi o rezistență bună la oboseală și sunteţi pregătiţi(te) să faceţi față oricăror provocări care apar. Vă adaptaţi la o relație solicitantă.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Gemeni:

Singuri(e) sau într-o relație, aspirațiile voastre sentimentale vor găsi ceva care să vă bucure inima săptămâna aceasta. Totul ar trebui să funcționeze ca mecanismul unui ceas. Uitaţi de conflicte și dezacorduri cu persoana iubită, sunteţi pe punctul de a avea o nouă lună de miere fără obstacole și cu beneficiul experiențelor din trecut. Niciun nor pe cer, atmosfera este foarte frumoasă și ar trebui să profitați la maximum de ea!


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Rac:

Interacțiunea cu o persoană mai tânără vă va fi utilă pentru a vă reformula în mod eficient viziunea asupra vieții sentimentale. Vă proiectaţi propriile dorințe asupra altora. Acum este momentul să intraţi în dezbateri mari. Vă face o deosebită plăcere să arătați cu umor greșelile altora. Feriţi-vă totuși de anumite reacții. Aveţi grijă să nu greşiţi atunci când dezvăluiţi secrete!


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Leu:

Acordaţi-i mai puțină atenție persoanei iubite și mai multă vouă în această săptămână. Nu e vorba de egoism sau narcisism, ci mai degrabă de un echilibru care poate fi găsit între voi și cel(a) de lângă voi. Cum puteți fi fericiţi(te) dacă nu vă ascultați propriile nevoi și dorințe? Iubirea este doar cireașa de pe tort, esențialul stă în bunăstarea voastră pe care o oferiţi apoi celuilalt(eilalte) în povestea voastră de dragoste!


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Fecioară:

Încrederea se instalează în relația voastră de cuplu și vă încurajează să vă exprimaţi dorințele. În această săptămână, acest calm emoțional anunță armonie între voi și persoana iubită, dar și bunăstare, relaxare și plăcere. Planificaţi niște activități atipice care să vă scoată din rutină și să vă reamintească cum a fost la începuturile voastre.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Balanţă:

Eliberaţi-vă săptămâna aceasta; viața voastră sentimentală promite să fie grozavă. Jumătatea voastră vă iubește, iar modul lui/ei de gândire se potrivește perfect cu al vostru. Ajungeți la concluzii și la înțelegeri mult mai rapid ca înainte. Dacă sunteţi singuri(e), profitaţi de orice ocazie pentru a cunoaște oameni noi, chiar dacă la început nu vă încântă ideea de a vorbi sau ieși cu necunoscuți(te).


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Scorpion:

Întâlniţi oportunități într-un mediu destul de neașteptat. Luaţi inițiativă, afirmaţi-vă și acaparaţi ceea ce e al vostru și ceea ce meritați! Acum este momentul să vă lăsaţi ambițiile sentimentale să iasă la suprafață. Conjuncturile astrale vă sprijină în orice decizie aţi lua.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Săgetător:

Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, săptămâna aceasta veţi descoperi o latură nouă a persoanei iubite. Din fericire, este una plăcută. Dacă sunteţi singuri(e), unele legături din trecut reapar în viața voastră și e posibil ca unele sentimentele mai vechi să se trezească la viață.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Capricorn:

Dorințele reținute vă fac să vă pierdeţi răbdarea și vă determină să vă dezvăluiţi latura mai puțin plăcută în fața partenerului(ei) de viață. Asiguraţi-vă că limitele voastre sunt respectate, dar faceţi-o cu zâmbetul pe buze, nu cu țipete și nervi. Nu vă lăsaţi manipulaţi(te) de cei(le) din jurul vostru.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Vărsător:

Viața voastră sentimentală este una bună, zâmbetul vă este mereu prezent pe față și îi/le uimiţi pe cei(le) din jur cu veselia voastră. De optimismul vostru nu beneficiază doar persoana de lângă voi, ci și viața profesională sau socială. Dacă inima voastră e în regulă, totul este în regulă. Dar, dacă sunteţi singuri(e), e posibil să resimţiţi o oboseală cruntă din cauza căutării nesfârșite a sufletului pereche.


Horoscop dragoste 12-18 aprilie 2021, Peşti:

Dacă sunteţi într-o relație, planurile de viitor vor fi în centrul atenției. Trebuie să depăşiţi limitele relației voastre, aveţi nevoie de un pic de aer proaspăt și nu îl veţi obține decât dacă vă deschideţi spre orizonturi care vă vor permite vouă și partenerului(ei) de viață să nu vă împotmoliți și, mai ales, să recăpătați entuziasmul de la început. Dacă sunteţi singuri(e), flirtul e soluția!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS