Horoscopul banilor, 22-28 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 22-28 martie 2021


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Berbec:

Putem spune că o duci bine cu banii. Un câștig consistent îți permite să întrezărești noi perspective pentru viitor. Conturile tale prind contur, așa că asigură-te că îți achiți toate datoriile și facturile cât mai repede.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Taur:

Situația ta financiară este una extrem de bună. Conturile tale sunt într-o creștere clară, îți poți face mici mofturi. Nu va dura mult până să realizezi că aceasta este săptămâna visurilor tale.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Gemeni:

Activitățile profesionale sunt promițătoare în această săptămână. Cu toate acestea, dacă banii intră în contul tău, vor ieși imediat. Dacă ai în vedere să îți achiziționezi o locuință, este prea devreme pentru a începe demersurile necesare. Situația ta trebuie să se mai îmbunătățească.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Rac:

O săptămână deosebit de înfloritoare. Venitul tău fix îți aduce stabilitate și liniște. Încearcă să nu faci investiții majore, chiar dacă ai destui bani în cont. Fă în așa fel încât să nu dormi stresat(ă) seara niciodată!


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Leu:

Călătoria ta financiară a fost presărată cu capcane, dar asta este doar o veche amintire. Acum totul este bine și, mai ales în această săptămână, bugetul tău explodează. Îți pui ambițiile pentru a negocia sau renegocia salariul sau bonusurile și câștigi. Vei obține succes chiar dacă nu crezi neapărat în el. De asemenea, se naște un proiect pe care l-ai planificat.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta este promițătoare în ceea ce privește banii. Norocul îți zâmbește, acțiunile și munca ta din trecut cunosc primele rezultate și recompense. Cu moralul stai excepțional, te bucuri de plăcerile materiale atât cât îți permiți.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Balanţă:

Este o săptămână bună pentru afaceri și investiții. Norocul este de partea ta, așadar acționează cu siguranță și încredere. Nu te reține de la micile plăceri ale vieții pe care până acum nu ți le-ai putut permite, ci dă-ți frâu liber și bucură-te astfel de banii obținuți.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Scorpion:

În această săptămână te vei distra fără să te simți vinovat(ă). Perspectiva ta asupra banilor s-a schimbat, nu mai simți frustrări. Acum, că totul este bine, îți va fi mult mai ușor să abordezi problemele legate de finanțe. Decizi să-ți rezervi o parte din buget pentru a-ți satisface dorințele și capriciile, te-ai restricționat suficient în ultima vreme.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Săgetător:

Afacerea sau contractele întreprinse de-a lungul timpului încep să genereze venituri interesante. Dorințele tale sunt îndeplinite. Contextul este favorabil, încetul cu încetul stresul din ultimele săptămâni dispare. Respiri și ești hotărât(ă) să profiți de această reînnoire financiară. Continuă tot așa!


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Capricorn:

Potențialul tău financiar scade, deoarece capriciile tale îți afectează contul bancar. Dorința ta cea mai mare e de a-ți face toate plăcerile, indiferent de condiții. Ar fi bine să începi să fii mai responsabil(ă) și să îți administrezi mai bine banii, în special dacă ai datorii.


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Vărsător:

Cui îi plac tăierile salariale? Cu siguranță nimănui sau poate doar celor care le fac! Din fericire, săptămâna aceasta scapi ca prin urechile acului de o astfel de situație. Încearcă să dai tot ce ai tu mai bun la locul de muncă, iar dacă te ocupi de afaceri, nu juca riscant!


Horoscop bani 22-28 martie 2021, Peşti:

Cu banii stai foarte bine, așa că zâmbetul îți va fi larg și moralul ridicat. Într-adevăr, te poți bucura în sfârșit de banii tăi nu numai pentru a-ți face propriile plăceri, ci și pe ale celor dragi. Nu îți refuza nimic!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS