Zodii de bărbaţi care sunt capabili să iubească necondiționat toată viața

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii de bărbaţi care sunt capabili să iubească necondiționat toată viața


Taur:

Nativii acestei zodii trăiesc și mor pentru dragoste. Adoră să iubească, să fie iubiţi, iar iubirea le dă poftă de viață. Deși ar putea părea un contrast ca nişte bărbaţi mari și puternici, adesea posesivi ar putea fi capabili să iubească necondiționat, dar să ne uităm la una dintre trăsăturile lor de personalitate: încăpățânarea. Acea încăpățânare care îi determină să nu renunțe niciodată la nimeni și nimic îi face să iubească profund și necondiționat.


Rac:

Deoarece persoanele născute în această zodie sunt cunoscute ca fiind nişte oameni extrem de sensibili, atunci când vine vorba de iubire, ei pot părea o pradă ușoară. Dar, doar pentru că sunt nişte romantici fără scăpare și iubesc din toată inima și în mod necondiționat nu înseamnă că sunt o pradă ușoară. Ei vor pleca fără îndoială de lângă persoana care nu îi merită. Totuşi, asta nu înseamnă că nu vor mai iubi necondiționat pe mai departe.






Săgetător:

Care este motivul pentru care cei născuţi sub acest semn iubesc necondiționat? Pentru că sunt în egală măsură nişte optimişti și nişte asumatori de riscuri. Când ceva nu merge bine, mai ales în dragoste, aceşti nativi privesc partea plină a paharului. Așadar, dacă relația lor pare în pericol, vor face o mișcare curajoasă pentru a o menține intactă. Bărbaţii din această zodie nu doar că iubesc fără condiţii, ci depun eforturi mari pentru întreţinerea iubirii.


Pești:

Pentru nativii acestei zodii, dragostea nu înseamnă doar dragoste romantică, ci și dragoste platonică. Bărbaţii născuţi în această zodie sunt atât de plini de iubire, empatie și grijă pentru persoanele din jurul lor, încât își lasă prea puțin timp pentru ei înșiși. Peștii renunță la mândrie doar ca să fie bine. Și, deși acest lucru poate să nu fie în avantajul lor, să fii iubită de un nativ din Pești este fantastic. Ei nu vor pleca de lângă voi niciunde, niciodată!






Fecioară:

Ceea ce îi ține pe aceşti nativi blocaţi într-o iubire necondiționată este faptul că nu știu cum să-i dea drumul. Bărbaţii născuţi în această zodie se simt de multe ori copleşiţi și nu știu cum să scape de o iubire care nu le mai face bine. Acest lucru nu e prea bine pentru ei, dar e minunat pentru cele iubite de Fecioare. Ei vor ierta mai tot timpul, pentru că asta este tot ce știu să facă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS