Horoscopul zilei de sâmbătă, 6 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 6 februarie 2021


Horoscop 6 februarie 2021, Berbec:

Dragostea plutește în aer pentru acești nativi. Vă este tot mai greu să vă concentrați din moment ce gândurile voastre sunt inundate de imaginea persoanei iubite. Nici fluturașii din stomac nu vă dau pace. Este un sentiment minunat, așa că prețuiți-l cât mai mult și nu uitați să vă exprimați sentimentele cât mai des, partenerul de viață va aprecia tot acest răsfăț.


Horoscop 6 februarie 2021, Taur:

Nu la fel de norocoși sunt acești nativi, însă. Aveți o zi cam complicată, nu prea reușiți să terminați niciun proiect și deja sunteți foarte în urmă. Ar fi bine să apelați la ajutorul cuiva în care aveți încredere pentru a mai scăpa de sarcinile solicitante care nu vă lasă să vă bucurați de weekend. Poate duminică o să aveți un moment de relaxare, cât să vă pregătiți mental pentru o nouă săptămână de lucru.


Horoscop 6 februarie 2021, Gemeni:

Ați decis să stați departe de telefoane și de Internet astăzi și să vă bucurați de o carte bună sau de un film alături de cei dragi. Poate pe seară veți merge și într-o scurtă plimbare. Duminică va continua răsfățul și relaxarea și le veți pregăti ceva dulce și delicios prietenilor și familiei. Nici ei nu se vor lăsa mai prejos și s-ar putea să vă treziți cu o surpriză minunată.


Horoscop 6 februarie 2021, Rac:

Chiar dacă ai primit nişte veşti grozave, nu este momentul potrivit să sărbătoreşti extravagant. Trebuie să reduci viaţa luxoasă şi să pui bani la saltea pentru zilele grele. Care vor veni destul de curând. Fii un pic mai conservator şi vei fi bine pe termen lung. Să stai aproape de casă îţi va fi de ajutor. Poate să încerci să găteşti mai des, în loc să comanzi de la restaurante.


Horoscop 6 februarie 2021, Leu:

Latura ta impulsivă vrea să preia controlul şi ar trebui să o laşi. Urmează-ţi instinctul cât de mult poţi şi încearcă să nu te abaţi foarte mult de la idee. Vrei să porţi pijamale toată ziua? Bucură-te de asta. Ai chef să te plimbi aiurea şi să te pierzi intenţionat? Fă plinul la maşină şi du-te! Pe cât de mult îţi permite programul, ar trebui să faci orice vrei azi. Meriţi să savurezi un pic de independenţă.


Horoscop 6 februarie 2021, Fecioară:

Dacă ai impresia că nu ai timp să îţi termini treburile, mai gândeşte-te. E uşor să reorganizezi câteva lucruri şi să îţi faci timp pentru a aranja un sertar dezordonat, să faci ordine pe birou sau să goleşti maşina de lucrurile inutile adunate grămadă acolo. Fă-o acum şi nu va mai trebui să faci asta mai târziu. Nu îţi va lua mult timp să fii un pic ordonat, iar sentimentul de realizare va fi mai puternic decât îţi închipui.


Horoscop 6 februarie 2021, Balanţă:

Balanțele ar face bine să își petreacă dimineața organizându-și restul zilei și vor avea surpriza să descopere noi căi prin care își pot atinge scopurile. Ziua va trece mai ușor dacă ai pe cineva alături care să-ți țină companie. Cheamă-l pe acel prieten cu care nu ai reușit să petreci timp în ultima perioadă. Îi va plăcea să te ajute și, recunoaște, ți-ar prinde bine un pic de ajutor în această perioadă.


Horoscop 6 februarie 2021, Scorpion:

Nevoile Scorpionilor vor fi satisfăcute fără îndoială de alte persoane. Astăzi te vei „împiedica” peste tot de ajutorul pe care sunt dispuși ei să ți-l ofere în acest moment. Iar motivul... nu ar trebui să fie un mister. Cu siguranță tu deții putere asupra a ceva ce își doresc. Fie o vorbă bună pe lângă un șef, fie influență în cercul de prieteni, în orice caz, oamenii vor să îți fie pe plac ca să le fie și lor bine pe viitor. Bucură-te de această popularitate că nu va dura multă vreme.


Horoscop 6 februarie 2021, Săgetător:

Toți cei din jurul tău sunt foarte entuziasmați de ceva ce ție ți se pare chiar plictisitor. Din fericire, ești destul de tolerant când vine vorba de astfel de situații și ziua poate decurge cât se poate de normal. Profită de timpul liber pentru a te gândi la ceea ce îți dorești cu adevărat. Uneori oamenii intră în viaţa ta ca să îți dea o lecție și să te facă să trăiești experienţe la care nici nu te aştepţi.


Horoscop 6 februarie 2021, Capricorn:

Pentru nativii Capricorn, ziua de astăzi aduce situaţii neobişnuite. Ideal ar fi să le abordaţi cu multă încredere care să vă ajute să luaţi decizii surprinzătoare pentru alţii. Entuziasmul de care daţi dovadă vă oferă posibilitatea să bifaţi câteva obiective importante, mai ales dacă nu vă uitaţi curajul acasă şi arătaţi celor din jur că meritaţi toată încrederea acordată.


Horoscop 6 februarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii au multă energie astăzi, iar acest lucru i-ar putea costa. Cel mai bine ar fi să găsiţi soluţii pentru a lucra pe cont propriu. Dacă vă implicaţi în proiecte alături de alte persoane există posibilitatea ca persoanele respective să rămână în urmă. Dacă ajungeţi în situaţia de a lua pauze doar pentru ca persoanele respective să poată să ţină pasul cu voi există riscul ca, în cele din urmă, spiritele să degenereze şi să apară certuri aprige.


Horoscop 6 februarie 2021, Peşti:

Peştii au, astăzi, probleme în familie, existând riscul să se implice într-un conflict cu o rudă apropiată. Căutaţi să nu luaţi totul personal şi să analizaţi situaţia cu chibzuinţă. Ba chiar ar fi bine dacă aţi putea să vă puneţi şi în locul rudei respective pentru a privi problema şi dintr-un alt unghi. În final, ar fi bine să lăsaţi de la voi şi să militaţi pentru ca securea războiului să fie îngropată cât mai rapid.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS