Zodiac chinezesc, 4-10 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 7-13 decembrie 2020


Șobolan:

În prima parte a săptămânii ocupă-te de proiectele pe care nu le-ai finalizat. Nu le mai amâna pentru că s-ar putea să te aglomerezi, în plus nu vei mai avea timp de proiecte noi. Spre finalul săptămânii ar fi indicat să adopţi o atitudine mai pozitivă. Weekendul se anunţă romantic. Poate ieşi într-o plimbare scurtă cu familia.


Bivol:

Rămâi într-o rutină care să-ţi aducă mai multe beneficii la serviciu. Nu schimba nimic în această perioadă căci nu este indicat. Acţionează cu înţelepciune şi termină toate proiectele pe care le-ai început. La finalul lor vor veni şi oportunităţile. În plan sentimental, weekendul se anunţă favorabil cuplurilor. Dar şi cei(le) singuri(e) ar putea clarifica situaţia cu persoana de care s-au îndrăgostit.


Tigru:

Săptămâna începe cu semne bune în plan financiar. Pot apărea negocieri care să-ţi aducă un plus la venituri. Mijlocul săptămânii aduce mai multă temperatură în cuplu, pentru ca weekendul să fie de-a dreptul fierbinte. Dacă eşti singur(ă), încearcă să nu-ţi pierzi cumpătul. Te laşi prea mult mânat(ă) de impuls.






Iepure:

Oamenii văd în tine o fiinţă calmă, elegantă şi s-ar putea apropia de tine, ceea ce ar putea conduce la manifestări de gelozie din partea partenerului(ei). Intimitatea poate avea de suferit dacă nu iei măsuri imediat. Nu lăsa grijile să domine starea persoanei iubite. Timpul petrecut alături de ea o poate linişti. Încearcă spre finalul săptămânii să te relaxezi.


Dragon:

Săptămâna se anunţă romantică şi nu trebuie să-ţi fie frică să-ţi împărtăşeşti iubirea. Spune cuiva special cum te simţi, s-ar putea să fii surprins(ă) de reacţia acestei persoane. Mijlocul săptămânii se anunţă pasional. Înţelegi punctul de vedere al celeilalte persoane şi îţi este foarte uşor să vezi lucrurile din perspectiva sa. Sfârşitul de săptămână se anunţă uşor rebel.


Șarpe:

Săptămâna îţi poate aduce responsabilităţi şi complicaţii neaşteptate. Stabileşte-ţi atent priorităţile şi păstrează-ţi calmul. Termină ce ai început, nu mai lăsa proiecte nefinalizate prin care să ţi se scurgă energia. Fii dedicat(ă) şi angajat(ă) unor proiecte care îţi pot aduce beneficii spre finalul săptămânii. Dacă nu ai deplină încredere într-o nouă aventură, nu o porni. Bazează-te pe înţelepciunea sinelui superior.






Cal:

Este o săptămână în care conflictele din trecut pot reapărea la suprafaţă. Probleme nerezolvate, afaceri neterminate te pot face încă să suferi. Spune cuiva acest fapt evident. Nu fii prea aspru(ă) cu tine sau cu eşecurile tale. Fiecare experienţă este o oportunitate de a învăţa şi de a merge mai departe.


Capră/Oaie:

Uneori este important să-ţi respecţi valorile şi să refuzi compromisurile. Deciziile bazate pe credinţe vor fi mai norocoase. Mijlocul săptămânii îţi dă oportunitatea să fii mai sociabil(ă) şi să găseşti soluţii de ca să profiţi mai târziu. Îţi faci planuri pentru o vacanţă în afara ţării, dar trebuie să iei în calcul măsurile de siguranţă.


Maimuță:

Dacă se poate, planifică o mică aventură la finalul lunii acesteia sau lunii următoare. Ai nevoie de ceva care să-ţi reaprindă pofta de viaţă şi să-ţi extindă orizonturile. Fii atent(ă) la detalii, mai ales spre mijlocul săptămânii, pentru a nu petrece mai mult timp reparând. Poate fi o săptămână excelentă să-ţi dezvolţi abilităţile. Dacă eşti singur(ă), sfârşitul săptămânii îl poţi petrece în flirt, pasiune şi romantism.






Cocoș:

Atenţie luni, când ar putea apărea câteva probleme personale! Tot ce trebuie să faci este să nu îi/le mai laşi pe alţii(tele) să-ţi controleze viaţa. Preia frâiele şi ia deciziile potrivite pentru tine, nu pentru cei(le) din jur. Mijlocul săptămânii se anunţă ideal pentru întâlniri (fie romantice, fie de afaceri). O altă „furtună” pare să înceapă vineri, din cauza unor neînţelegeri de comunicare. Încearcă să fii mai direct(ă) în exprimări, fără să o iei pe ocolite, dar diplomat, fără să faci acuzaţii grave. Dacă eşti singur(ă), rezervă-ţi weekendul unor ieşiri care ar putea să aducă dragostea în viaţa ta.


Câine:

S-ar putea ca multe persoane să aibă ceva împotriva ideilor tale. Nu forţa lucrurile, amână tot ce se poate amâna (atât în plan romantic, cât şi în plan profesional) până miercuri, când lucrurile par sub auspicii mult mai bune. Ritmul cosmic te ajută să fii mai flexibil(ă) şi să accepţi mai uşor schimbările de planuri. Spre finalul săptămânii încearcă să fii un/o bun(ă) ascultător(are) pentru cei(le) care au nevoie de tine. Dacă eşti singur(ă), ţine minte aceste cuvinte: opuşii se atrag! Succes!


Mistreț:

S-ar putea să ai multă treabă de făcut luni şi marţi, de aceea este recomandat să îţi delegi anumite sarcini. Sau anunţă, în funcţie de priorităţi, că nu le poţi face pe toate şi cere termene de amânare. Există câteva schimbări, fii deschis(ă) şi îmbrăţişează-le pe toate aşa cum vin. Nu te împotrivi. Vibraţiile cosmice dau semnalul că totul va fi bine. Bucură-te de un weekend pasional alături de persoana iubită. Dacă eşti singur(ă), nu refuza nicio invitaţie la finalul săptămânii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS