Semnele zodiacale norocoase pe sfârşit de an 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semnele zodiacale norocoase pe sfârşit de an 2020


Taur - Finalul sfârşitului de an va fi unul special pentru voi

Aţi îndurat atât de multe în ultima vreme, aţi trecut prin momente extrem de grele, aţi învățat lecții importante, aţi reușit să găsiţi puterea de a vă ridica de la pământ și de a merge mai departe. Tot ce aţi experimentat până acum a fost mâna Universului pentru că a vrut să vă pregătească cu adevărat pentru cea mai frumoasă etapă a vieții voastre.

Aţi încheiat un capitol dureros, iar acum începeţi unul cu adevărat special. Bucuraţi-vă de tot ce urmează, trăiţi cu adevărat, iubiţi cu toată inima și fiţi fericiţi(te). Dărâmaţi barierele pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și nu vă fie teamă să renunţaţi la măști. Nimeni nu vă va mai răni.






Leu - Este momentul să vă redescoperiţi

Universul v-a pregătit ceva cu adevărat special. Acesta este momentul la care visaţi de atât de mult timp - vă redescoperiţi și creaţi cea mai frumoasă și pură conexiune cu voi înşivă(sevă). Alegeţi să fiţi vulnerabili(e) în fața voastră, să vă spuneţi cine sunteţi cu adevărat, să căutaţi răspunsurile corecte la întrebările pe care le-aţi tot amânat până acum.

Puneţi-vă pe primul loc și lucraţi la relația pe care o aveţi cu voi înşivă(sevă) deoarece este cea mai importantă relație a vieții voastre - cu voi veţi fi până la sfârșitul vieții, este timpul să vă cunoaşteţi cu adevărat și să înţelegeţi că fericirea depinde doar de voi.






Vărsător - Vă focalizaţi energia asupra vieții profesionale

Sfârşitul acestui an este unul important pentru Vărsători și asta deoarece aleg să facă o schimbare importantă pe plan profesional. În sfârșit, vă luaţi inima în dinți și ieşiţi din zona de confort - alegeţi să faceţi acel pas uriaș la care visaţi de foarte mult timp însă pe care nu l-aţi făcut pentru că vă era frică de tot ce urma să se întâmple, de modificări, de angajamente, de adaptare, de persoane noi.

Vă pregătiţi să începeţi un nou drum interesant - veţi avea posibilitatea să întâlniţi oameni care vă vor ajuta foarte mult și vă vor forma, veţi putea învăța lecții importante și vă veţi dezvolta mai mult decât aţi făcut-o în ultimii ani.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS