Horoscopul zilei de vineri, 20 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 20 noiembrie 2020


Horoscop 20 noiembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să își analizeze opțiunile din punct de vedere profesional. Se anunță vești bune în sfera afacerilor, dar este important să luați decizia corectă. Cereți sfaturi unui(ei) prieten(e) apropiat(e) ori unei rude care are cunoștințe în domeniu. În dragoste, vă puteți aștepta la o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 20 noiembrie 2020, Taur:

Taurii se pot confrunta cu o problemă de natură emoțională astăzi. Nu dați curs discuțiilor aprinse, mai ales dacă persoana cu care aveți un conflict este mai în vârstă. Acționați cu tact, fiți înțelegători(are) și mai ales răbdători(are). O bună comunicare între voi poate reinstaura pacea, o adevărată vindecare sufletească. La locul de muncă, dacă dați dovada de profesionalism și dedicare, superiorii(arele) vă pot oferi o mărire ori un bonus salarial.


Horoscop 20 noiembrie 2020, Gemeni:

O persoană dragă Gemenilor ar putea veni cu o dezvăluire neașteptată și care lasă urme adânci, însă nu este indicată o reacție la cald. Cu siguranță există motive în spatele acestor decizii, încearcă să înțelegi problema de fond și să te concentrezi mai puțin pe ceea ce simți tu. Ai putea ajunge la concluzii interesante și, astfel, vei învăța o lecție importantă despre psihologia umană.






Horoscop 20 noiembrie 2020, Rac:

Racii traversează o perioadă bună, însă ieșită din tipare. Se poate ca un eveniment benefic să treacă astfel neobservat sau să ai parte de schimbări pozitive ce ți se par de-a dreptul nesemnificative. Însă toate acestea se vor aduna ca într-o avalanșă ce are puterea de a-ți schimba destinul în modul imposibil de imaginat acum.


Horoscop 20 noiembrie 2020, Leu:

Ai nevoie de stabilitate în viața ta, așa că ar trebui să iei o pauză de la toate aceste evenimente frivole și de la conversațiile superficiale pentru a te regăsi pe tine însuți(ăți). Petrece mai mult timp cu membrii(ele) familiei și cu prietenii(ele) care te cunosc cu adevărat. Ei(le) îți îmbogățesc viața. Concentrează-te pe lucrurile mărunte care te fac fericit(ă)!


Horoscop 20 noiembrie 2020, Fecioară:

Toate acele bâlbâieli haioase cu care te-ai distrat ziua trecută trebuie să înceteze astăzi. E nevoie să treci la următorul nivel, altfel o să te faci de râs și asta nu te caracterizează. În loc să te frămânți încercând să găsești soluții la probleme, mai bine ai căuta să descoperi cauza lor. Vei avea ocazia să arăți colegilor(elor) de la serviciu ceea ce poți cu adevărat, așa că nu da cu piciorul la o asemenea șansă.






Horoscop 20 noiembrie 2020, Balanţă:

Păstrează-ți concentrarea și vei avea o mare revelație. Modificările pe care doreai să le faci s-ar putea să nu fie schimbările pe care trebuie să le faci - deci fii deschis(ă) la concluziile la care ai ajuns. Se poate ca aceste concluzii să nu fie ceea ce te-ai așteptat sau chiar ceea ce ți-ai dorit, dar vor fi cel mai bun răspuns. Nu ezita să o iei pe această cale. De îndată ce o vei face, vei ști că e calea corectă.


Horoscop 20 noiembrie 2020, Scorpion:

Ai multe idei și e nevoie de mult efort de concentrare pentru a le grupa în așa fel încât să poți lucra la ele. Totuși, nu lăsa acest lucru să te frustreze. Ai făcut partea grea - acum tot ce trebuie să faci este să aștepți. Așteaptă momentul potrivit, persoana potrivită sau ocazia potrivită pentru a le prezenta. Atunci vei putea face lucrurile să se întâmple. Fii confortabil(ă) cu așteptarea, pentru că de obicei merită.


Horoscop 20 noiembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să lupte cu timiditatea şi să nu se mai ascundă atunci când nu sunt siguri pe ei. În unele situaţii, puteţi avea de câştigat dacă sunteţi mai volubili(e), dacă vă susţineţi punctul de vedere. Oamenii care vă înconjoară sunt impresionaţi nu doar de persoanele politicoase, ci mai degrabă de cele care se dovedesc a fi interesante. Este timpul să vă faceţi remarcaţi(te). Dacă sunteţi puţin mai agresivi(e) în conversaţie, nu este neapărat ceva rău. Aveţi ocazia perfectă de a face o impresie bună celor care au un impact semnificativ în viaţa voastră.






Horoscop 20 noiembrie 2020, Capricorn:

Capricornii vor înţelege că prietenia este văzută diferit de către fiecare în parte. Nu este cazul să faceţi presupuneri pripite, în condiţiile în care fiecare persoană vede conceptul de prieten(ă) după bunul plac. S-ar putea să ajungi în ipostaza ca cineva să facă un comentariu neaşteptat. În loc să o luaţi în nume de rău, mai bine clarificaţi situaţia. Trebuie să fii mai empatic(ă) şi să înţelegi că fiecare opinie contează, chiar dacă nu este neapărat în asentiment cu felul tău de a gândi.


Horoscop 20 noiembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt în centrul atenţiei, datorită umorului dezvoltat. Tocmai din acest motiv, trebuie să aveţi mai multă încredere în voi. Recompensele nu vor întârzia să apară. O să vedeţi cât de eficient puteţi aplica acest lucru în viaţa de zi cu zi. Chiar dacă au fost perioade care v-au găsit lipsit(ă) de ambiţie, ai văzut că lucrurile se aranjează mai bine atunci când nu scapi obiectivul din vedere. Cât de curând o să ai ocazia să te faci remarcat(ă)!


Horoscop 20 noiembrie 2020, Peşti:

Peştii ar putea fi afectaţi de anumite probleme de cuplu. Unii(ele) dintre reprezentanţii(tele) zodiei vor realiza că nu mai sunt pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită. De ceva timp, tensiunile dintre voi sunt mult mai pregnante. Nu trebuie să vă temeţi, mai ales dacă nu luaţi în considerare despărţirea. Neînţelegerile nu semnifică întotdeauna sfârşitul relaţiei. Atât timp cât există comunicare, puteţi trece cu bine şi peste această provocare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS