Horoscopul zilei de marți, 17 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 17 noiembrie 2020


Horoscop 17 noiembrie 2020, Berbec:

Berbecii au parte de un moment de inspirație ce le-ar putea schimba viața în bine. Poate fi vorba despre un mic proiect personal, care să se transforme într-o afacere pe viitor, un mesaj bine scris pentru o persoană ce le atrage atenția sau chiar o soluție la o problemă că i-a măcinat în trecut. În orice caz, se anunță numai lucruri bune.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă de propria sănătate și să renunțe la gândurile apăsătoare, pe cât posibil. Nu lăsa stresul să își pună amprenta asupra vieții tale. Rezolvă ceea ce este cu putință și renunță la lucrurile pe care nu le poți controla. Vei redescoperi liniștea de care aveai atât de multă nevoie și vei putea privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Gemeni:

Gemenii care se orientează în sfera sentimentală după prejudecăți sau experiențe neplăcute din trecut sunt sfătuiți să încerce o altă abordare. Nu toate persoanele sunt la fel și nu este exclus ca aceste gânduri să te îndepărteze treptat de partener(ă). Orice relație de succes presupune încredere deplină, nu frica ascunsă a unui posibil sfârșit dureros. Merită să fii încrezător(are) în tine, în persoana iubită și în viitorul vostru.






Horoscop 17 noiembrie 2020, Rac:

Racii au o zi dificilă și au nevoie de toate resursele pentru a o încheia într-o notă pozitivă. Ceea ce cred ei că s-ar potrivi într-o anumită situație nu e neapărat ceea ce trebuie, iar asta va duce la discuții interminabile cu cei(le) din jur. Nu e motiv de panică. E o ocazie perfectă pentru a afla mai multe despre propria persoană. Ascultă-ți vocea interioară și fii mai încrezător(are) în forțele proprii.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Leu:

Nu toți(ate) sunt la fel de buni(e) prieteni(e) așa cum sunt Leii. Arta prieteniei este greu de stăpânit pentru unii oameni, așa că trebuie să ai răbdare cu cei(le) care nu știu întotdeauna să acționeze. Fii îngăduito(are) cu uitucii(ele) care îți încurcă programul. Vorbește-le despre respectarea angajamentelor și dă-le o șansă să-și îndrepte comportamentul. Statutul de care te bucuri acum te va ajuta să avansezi nu numai în carieră, ci și în viață.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Fecioară:

Fii puțin mai îngăduitor(are) cu tine astăzi, cu banii și cu energia ta. Fă-ți timp pentru a sta lângă oamenii pe care îi iubești. Cumpără-i un cadou unei persoane speciale din viața ta. Ajută un/o străin(ă). Ai multe lucruri de oferit și asta te va face să te simți norocos(asă). Învață să investești în tine și rămâi concentrat(ă) pe croirea unui drum în viață.






Horoscop 17 noiembrie 2020, Balanţă:

Balanța are nevoie de o pauză de gândire astăzi, toate situaţiile nerezolvate pare că s-au aglomerat nepermis de mult. Las-o pe cealaltă persoană din relația ta să ia conducerea pentru o vreme, în timp ce tu te gândeşti ce este de făcut. Este timpul să vă dați înapoi și să decideţi modul în care veți ajunge acolo unde trebuie să mergeți. Relațiile sunt legate de echilibrarea puterii, așa că echilibrul este extrem de important în acest moment.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Scorpion:

Emoția pe care o simte Scorpionul pentru ceva din sufletul său face foarte dificilă exercitarea oricărei răbdări, dar nu va exista nicio modalitate de a accelera luarea unei decizii importante. Până atunci, trebuie să te ții ocupat(ă). Şi pentru Scorpion răbdarea este un element important astăzi.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorul mizează pe capacitatea sa de a ţinti problemele exact în miezul lor, totuşi are câteva probleme în a comunica aceste probleme persoanelor care pot face ceva în aceste situaţii. Eşti foarte bun(ă) în a depista cu exactitate erorile, însă este nevoie de curaj să vorbești cu cineva care te poate ajuta. Având în vedere interesul tău romantic în acea persoană, s-ar putea să împuşti doi iepuri dintr-o lovitură.






Horoscop 17 noiembrie 2020, Capricorn:

Marți, nativii(ele) zodiei Capricorn au parte de momente extrem de intense. Curiozitatea te caracterizează, astfel că te interesezi și cauți soluții pentru problemele tuturor celor apropiaţi(te). Este ca și cum ai alerga să faci cât mai multe fapte bune înainte de sărbători. Ai grijă, însă, nu trebuie să exagerezi cu efortul depus. Oboseala accentuată te-au putea costa și chiar există pericolul să-ți fie pusă sănătatea în pericol.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători este cel mai bun moment în care să mediteze asupra trecutului, prezentului și, mai ales, asupra viitorului. Ai învățat lecții importante, așa că ideal ar fi să elimini din viaţa ta tot ce consideri nociv. Încearcă să acorzi mai multă atenție lucrurilor și persoanelor care îți aduc fericire. Nu apleca urechea în stânga sau în dreapta. Mergi pe drumul tău și acționează în propriul avantaj. Într-un final, chiar și cei(le) mai cârcotași(e) îți vor da dreptate.


Horoscop 17 noiembrie 2020, Peşti:

Peștii au tendinţa să se precipite și există riscul luării unor decizii pripite. Nu te stresa aiurea pentru probleme pe care oricum nu ai cum să le controlezi. Apele se liniștesc în a doua parte a zilei, când o veste neaşteptată te aduce cu picioarele pe pământ. În plan sentimental, astăzi există șansa să te întâlnești cu persoana pe care o aștepți de foarte multă vreme. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, ar fi indicat să acorzi mai multă atenție partenerului(ei).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS