Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Berbec:

Trebuie să vă relaxați și să acceptați faptul că nu veți fi întotdeauna cel mai bun la toate. Oamenii vă vor plăcea chiar dacă vă încurcați. Se recomandă să vă amintiți că viața nu este doar o competiție.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Taur:

Învățați să acceptați că pierderea unei lupte este în regulă. Nu este nimic rău în a dori să vă impuneți, dar dacă vă veţi concentra doar pe câştig şi competiţie, veţi ajunge să faceţi rău oamenilor.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Gemeni:

Niciodată nu vei putea face față durerii tale dacă vei continua să o maschezi cu remarci și glume sarcastice. A simți durerea înseamnă a fi om, deci permite-ți să exprimi aceste emoții din când în când.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Rac:

Nu ești nebun pentru că simți toate emoțiile pe care le ai, dar refuzul de a vorbi despre cum te simți cu adevărat nu face decât să amplifice efectul acestor sentimente. Oamenii nu-ți pot citi mintea și nu pot înțelege dorințele tale reale dacă refuzi să le spui, așa că trebuie să vorbești.






Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Leu:

Eşti înzestrat cu darul cuvintelor, dar ai tendința să îl folosești pentru înșelăciune, mai degrabă, decât pentru onestitate. Oamenii v-ar aprecia mai mult dacă ați înceta să vă ascundeți în spatele unei imagini false.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Fecioară:

Nu mai fi atât de negativist! Să te discreditezi pe tine însuți și pe ceilalți nu face nimic pentru a schimba circumstanțele lumii în care trăiești. Încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor bune din viață.






Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Balanţă:

Am înțeles că vrei ca toată lumea să te placă, dar trebuie să fii prudent referitor la modul în care ceilalți îți percep personalitatea. Poți răni multe persoane când își dau seama că, de fapt, nu simți nimic pentru ele.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Scorpion:

Încetează să-ți împrospătezi conturile de socializare la fiecare două secunde și învață să dai drumul trecutului! Așadar, învață să-i ierţi pe ceilalți (și pe tine însuți) și mergi mai departe. Rănirea altora nu îți va ușura durerea.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Săgetător:

Părăsirea la întâmplare a oamenilor din jurul tău pentru că te-ai plictisit face ca o mulțime de oameni să ajungă să te urască și să-și păstreze distanța. Învață să apreciezi mai mult oamenii din jurul tău!






Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Capricorn:

Știm că ți-e teamă de ce s-ar putea întâmpla dacă oamenii se apropie de tine, dar trebuie să înțelegi că îndepărtarea oamenilor și construirea zidurilor incredibil de înalte nu provoacă nimic altceva decât vătămare și singurătate. E în regulă să îi lași pe oameni să intre şi să te descopere.


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Vărsător:

Ai tendința să tai legăturile înainte de a putea fi rănit. Dar trebuie să înțelegi că nu toată lumea are intenții ascunse. Lasă-i pe oameni să experimenteze fericirea pe care ţi-o pot oferi şi bucură-te de fiecare zi!


Recomandarea zilei de 11 septembrie 2020, Peşti:

Există o diferență între a fi îndrăgostit și a simți o simplă infatuare. Și este în regulă să fii egoist din când în când, nu trebuie să îi pui pe toți ceilalți pe primul loc. Învață să te iubești pe tine însuți, în primul rând.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS