Horoscopul zilei de duminică, 20 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 20 septembrie 2020


Horoscop 20 septembrie 2020, Berbec:

Vă aflați într-un loc sigur atât din punct de vedere emoțional, cât și profesional, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă simțiți confortabili(e) asumându-vă un risc mai mare în viața de zi cu zi. Bineînțeles, s-ar putea să apară anumite obstacole, dar aveţi curaj, menţineţi-vă opiniile, mai ales atunci când nu vă convine un anumit lucru şi veţi beneficia de succes garantat.


Horoscop 20 septembrie 2020, Taur:

Cineva din viața voastră devine prea plin de sine, mai ales în compania voastră, iar pentru că urâţi aroganţa s-ar putea să vă simţiţi deranjaţi(te) ori chiar jigniţi(te) de comportamentul acesteia. Fiţi sinceri(e) şi vorbiţi despre lucrurile care vă deranjează, mai ales dacă relaţia de prietenie ori chiar sentimentală dintre voi nu este de puţină vreme.


Horoscop 20 septembrie 2020, Gemeni:

Nu lăsați acțiunile voastre să fie dictate de așteptările altora, mai ales astăzi. Faceţi ceea ce credeţi că este potrivit pentru voi, indiferent de părerea celor din jur. Desigur, s-ar putea să primiţi acuzaţii de egoism, dar aşa vă veţi da seama cine sunt oamenii care merită să vă fie alături şi cine nu înţelege că este important şi ce simţiţi voi. De altfel, reputaţia voastră este suficient de puternică oricăror plângeri din partea invidioşilor(aselor).






Horoscop 20 septembrie 2020, Rac:

Weekendul vă prieşte dragi Raci, căci pe acasă sigur nu staţi. Fiţi spontani(e), puneţi degetul pe hartă cu ochii închişi şi porniţi către destinaţia necunoscută. Veţi întâlni oameni, obiceiuri şi peisaje aşa cum nu v-aţi fi imaginat şi veţi avea şansa să vă reîncărcaţi bateriile cu multă energie.


Horoscop 20 septembrie 2020, Leu:

Leii ar putea ajunge astăzi în situații pentru care nu se simt tocmai pregătiți. Însă cu farmecul și relaxarea de care dau dovadă în fiecare situație vor putea trece și peste cele mai dificile obstacole. Semnele de nervozitate nu vă ajută în niciun fel. Veți da senzația că nu vreți decât să ridicați un zid în jurul vostru. Mergeți înainte, cu inima și sufletul deschise și veți vedea că totul va curge cum vă doriți.


Horoscop 20 septembrie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) Fecioară sunt prinși(se) astăzi în discuții importante cu superiorii(arele) de la muncă sau cu anumite rude mai în vârstă. Totul decurge cum trebuie dacă nu pierdeți prea mult timp să vă lăudați cu ultimele realizări. Surplusul de mândrie nu este tocmai apreciat. Lăsați-i(le) pe ceilalți(lelalte) să vă ofere respectul cuvenit. Abordați totul cu calm și oamenii își vor da seama că merită să vă susțină în proiectele pe care vi le asumați.






Horoscop 20 septembrie 2020, Balanţă:

Astăzi obțineți informații importante care vă oferă posibilitatea de a aborda unele discuții de pe poziții de forță. Oamenii vă admiră pentru puterea de care dați dovadă și așteaptă răspunsuri vitale pentru descătușarea unor situații tensionate. Mare atenție pentru că dacă divulgați cui nu trebuie informațiile obținute, există pericolul să fiți implicați(te) într-o adevărată dramă din care nu vreți să faceți parte.


Horoscop 20 septembrie 2020, Scorpion:

Cel mai rapid mod de a obține mai multă încredere în propriile forțe este să încercați lucruri pe care nu le-ați mai încercat până acum. S-ar putea să pară ușor înfricoșător la început, însă din momentul în care acceptați provocările nu mai există decât o singură soluție, respectiv să luați taurul de coarne și să luptați pentru îndeplinirea obiectivului. Gândiți-vă că totul este un mod de a vă construi o nouă imagine.


Horoscop 20 septembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorul ar putea avea o nouă oportunitate de muncă, așa că, dacă vrei să întinzi mâna și să o apuci, fă-o! Acest lucru ar putea implica un anumit nivel de asumare a riscurilor din partea dumneavoastră, așa că, dacă nu sunteți total angajat(ă) să faceți o schimbare, vă recomandăm să lăsați această șansă să treacă. Asigurați-vă că nu vă concentrați prea mult pe frică.






Horoscop 20 septembrie 2020, Capricorn:

Capricornul are experiența ca să știe că nimic și nimeni nu este perfect, așa că de ce vă țineți la un standard atât de ridicat? Ești mult prea exigent(ă) față de tine. Cine sunteți acum este mai mult decât suficient, așa că relaxați-vă puțin. Și dacă tot nu te poți convinge de cât de minunat(ă) ești, atunci vorbește cu un/o prieten(ă) apropiat(ă). Îți va spune, cu siguranță.


Horoscop 20 septembrie 2020, Vărsător:

Un compromis recent pe care l-a făcut Vărsătorul ar putea părea a fi o greșeală, dar ar trebui să mai acordați puțin timp înainte de a încerca să anulați ceea ce ați făcut. Cel mai bine este să continuați să priviți înainte și să vă țineți degetele încrucișate. E cel mai bine să speri că totul va fi ok, deși toate dovezile indică ceva mai puțin.


Horoscop 20 septembrie 2020, Peşti:

Cea mai recentă problemă de sănătate ar trebui abordată mai devreme decât mai târziu, în cazul nativilor(elor) din Pești. Problemele sunt cauzate în principal de stresul cu care v-ați confruntat în ultima vreme. Trebuie să începi să ai mai multă grijă de tine! Fă-ți o promisiune că vei dormi cel puțin șapte ore în fiecare noapte. Începeți să mâncați un mic dejun sănătos în fiecare zi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS