Horoscopul zilei de vineri, 11 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 11 septembrie 2020


Horoscop 11 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii sunt tentați să facă presupuneri despre o persoană care le-a atras atenția, iar nu dintre cele favorabile lor. O idee mai bună ar fi să începi o discuție, fără să îți faci idei preconcepute, care să te oprească din a interacționa. S-ar putea să afli lucruri surprinzătoare sau chiar să legi o relație puternică, de ce nu, de dragoste!


Horoscop 11 septembrie 2020, Taur:

Taurii ar putea cunoaște o persoană care să le fie un camarad de încredere, însă a cărei apariție să nu stârnească scântei sau fluturi în stomac, cel puțin în primele faze. Dacă ești în căutarea unui partener, această situație ar putea părea problematică, pentru că ideal ar fi să le ai pe ambele. Încearcă să îți asculți instinctul, vei afla cât de curând dacă este cazul să te dedici unei relații.


Horoscop 11 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să reducă din viteza cu care trăiesc în perioadă și să se ferească de avalanșa zilnică de emoții negative. Orice problema are o dimensiune interioară și este pe atât de neagră pe cât ți-o imaginezi. Pune lucrurile în context, ai putea ajunge la concluzia că altele contează pentru tine, iar în mijlocul acestor provocări se ascund ocazii unice.






Horoscop 11 septembrie 2020, Rac:

Relațiile romantice sunt dificile. Nimeni nu spune că e ușor să găsești echilibrul între viața profesională și cea romantică. Cât de curând va trebui să te întrebi serios dacă ești pregătit să pui pe primul loc partenerul actual. Dacă nu crezi că poți face asta, atunci poți renunța încă de pe acum la orice încercare de a face lucrurile „să meargă”. Nu o să meargă fără un angajament real din partea ta.


Horoscop 11 septembrie 2020, Leu:

Fiecare doarme cum își așterne, spune un proverb românesc. Nu te simți dator să îți ceri scuze pentru că îți dorești să o iei pe un drum pe care, ceilalți, nu îl cred suficient de bun pentru tine. Nimeni altcineva nu poate înțelege cu adevărat ceea ce trăiești, așa că nimeni altcineva nu are dreptul să îți spună unde să mergi mai departe. Când ți se oferă sfaturi nesolicitate, fii politicos și ascultă. Dar nu te simți obligat să le și urmezi. Fii încrezător în instinctul tău!


Horoscop 11 septembrie 2020, Fecioară:

Ai parte de o zi aglomerată, cu multe date, informații și programări de pus la punct. Deși altora li s-ar părea o corvoadă să se ocupe de astfel de lucruri, pentru tine nu e un deranj prea mare pentru că oricum te simți confortabil în stare de haos. Șefii îți vor remarca abilitățile organizaționale și te vor recompensa pentru asta. Succes!






Horoscop 11 septembrie 2020, Balanţă:

Conversațiile despre relația voastră vor fi mai încărcate emoțional astăzi, dar nu este un lucru atât de rău să purtați astfel de discuții. Este timpul să-ți dai seama cât de valoroși sunt oamenii din viața ta și să simți recunoștința necesară pentru prezența lor în viața ta. Fii recunoscător pentru că felul în care oamenii care te iubesc te-a ținut cu picioarele pe pământ. În acest moment culminant al relaționării, riscați și cereți exact ce aveți nevoie. Va fi un act exaltant plin de autoafirmare și adevăr.


Horoscop 11 septembrie 2020, Scorpion:

Căldura devine și mai încinsă între tine și altcineva, dar va trebui să te răcorești! Din păcate, deși această persoană este disponibilă fizic, este posibil să nu fie disponibilă din punct de vedere emoțional, chiar acum. Trebuie să ieși cu inima din această situație și să o privești cu un ochi practic. Dacă nu puteți să ajungeți la un compromis, trebuie să continui fără acest om, în ciuda faptului că mersul înainte va fi dificil. Meriți pe cineva care se poate conecta total cu tine.


Horoscop 11 septembrie 2020, Săgetător:

Unul dintre cei mai buni colegi de serviciu te-ar putea ajuta ca ziua de lucru să treacă rapid, dar tendința lui de a împărtăși prea multe detalii private despre aventurile lui ar putea deveni o problemă astăzi. Există mult prea mult de lucru pentru a vă distra cu povești lungi despre viața lui. Când începe să vorbească despre cea mai recentă dramă, încercă să îl oprești. Sugerează o altă dată pentru a vorbi și să știe că nu ești publicul lui privat. Trebuie să faceți treabă!






Horoscop 11 septembrie 2020, Capricorn:

Un prieten credincios are nevoie de ajutorul tău azi și ar trebui să faci tot ce poți pentru a i-l oferi. Dacă trebuie să amâni alte treburi, fă-o. Poți să le reprogramezi mai târziu. Dacă trebuie să sari peste masa de prânz, fă-o. Când cineva la care ții are nevoie, mâncarea nu este importantă. Tot ce contează e să le arăți celorlalți cât de mult înseamnă pentru tine. Și ei au fost alături de tine în trecut, acum e momentul să întorci favorul.


Horoscop 11 septembrie 2020, Vărsător:

Un e-mail de la un fost sau rătăcit prieten ar putea să te tenteze să vă reconectați și să începeți iar o relație, dar nu face asta! Trebuie să lași oamenii din trecutul tău să rămână în trecut, cel puțin pentru moment. Prea multe lucruri merg bine pentru tine ca să riști să strici echilibrul cu revitalizarea unei relații. Ar putea să atragă gelozia sau resentimentele altcuiva, iar tu te vei alege cu o dramă pe cap care pur și simplu nu este necesară.


Horoscop 11 septembrie 2020, Peşti:

Să ai parte de dragoste în viață este foarte important pentru tine, dar acum s-ar putea să ai niște sentimente anti-romantice. Ar trebui să eviți cupluri noi. Îmbrățișările dintre ei te vor scoate din minți. Este mai bine să te izolezi sau să petreci timp cu oameni care nu sunt foarte interesați de întâlniri romantice. Nu e ca și cum ai avea ceva împotriva iubirii, dar ești mai interesat de independență.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS