În 21 mai intrăm în sezonul Gemenilor. Care e mantra potrivită zodiei tale?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În 21 mai intrăm în sezonul Gemenilor. Care e mantra potrivită zodiei tale?


Sezonul Gemenilor va începe în curând, mai exact în data de 21 mai. Va începe atunci când Portalul Pleiadian va atinge apogeul și se va încheia cu solstițiul de vară. Va fi al doilea sezon al eclipsei și, partea interesantă, în această perioadă avem și un Mercur Retrograd. Iată care este mantra potrivită zodiei tale pentru următoarea perioadă:


Berbec:

Inima mea recunoscătoare este un magnet care atrage tot ceea ce îmi doresc. Astăzi sunt convins(ă) că va atrage iubire, dragoste, emoție pozitivă și multe zâmbete.


Taur:

Am tot ce îmi trebuie pentru a fi fericit(ă) în acest moment. Trecutul nu mai există, din el mă pot hrăni doar cu amintirile frumoase, iar viitorul este încă incert. Acum este singurul moment care există cu adevărat.


Gemeni:

Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinit(ă). Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.






Rac:

Orice s-ar întâmpla azi, mâine este o nouă zi. Astăzi aleg să îmi număr binecuvântările și să îmi dau seama cât sunt de norocos(asă). Astăzi aleg să mă bucur de lucrurile mărunte și să zâmbesc cât de des pot.


Leu:

Aleg să termin cu bine tot ceea ce încep. Sunt hotărât(ă) și îmi dau toată silința. Lupt pentru visurile mele și fac tot posibil să ajung acolo unde îmi doresc.


Fecioară:

Sunt în pace. Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.






Balanţă:

Sunt dispus(ă) să iert. Mă eliberez de trecut, iertându-mă pe mine şi iertându-i(le) şi pe ceilalți(lelalte). Iertarea este răspunsul la aproape toate problemele. Iertarea este un dar pentru mine. Iert şi mă eliberez.


Scorpion:

Sunt gata să mă eliberez de credințele vechi şi negative. Ele sunt doar gândurile care îmi stau în cale. Noile mele gânduri sunt constructive şi mă împlinesc.


Săgetător:

Accept tot ce se întâmplă, nu mai încerc să lupt cu morile de vânt. Fac un pas în spate și îi permit Universului să își joace cartea, știu că el are un plan minunat pentru mine.






Capricorn:

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.


Vărsător:

Cu fiecare pas înaintez în direcția visurilor mele. Am răbdare și analizez fiecare detaliu. Știu că Universul este alături de mine și mă ajută să ajung acolo unde îmi doresc, puţin câte puțin.


Peşti:

Mă eliberez de toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubit(ă) şi în siguranță.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS