Horoscopul zilei de joi, 7 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 7 mai 2020


Horoscop 7 mai 2020, Berbec:

Dragi Berbeci, aveţi puterea de a lua decizia potrivită din punct de vedere sentimental. Este important să găsiţi portiţa spre fericire, indiferent dacă veţi merge pe acest drum singuri(e), ori însoţiţi(te) de o persoană specială. Vorbiţi deschis despre problemele şi frământările voastre.


Horoscop 7 mai 2020, Taur:

Nativii(ele) Taur trebuie să încerce să îşi depăşească limitele în această zi, dar mai ales în această perioadă, căci din punct de vedere financiar, aștrii vin cu veşti foarte bune pentru voi. Munciţi de două ori mai mult pentru a vă îndeplini visurile, iar succesul nu se va lăsa aşteptat.


Horoscop 7 mai 2020, Gemeni:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal au bucuria de a-şi petrece timpul în compania unor persoane dragi, într-o atmosferă extrem de plăcută. Aveţi posibilitatea de a vă relaxa şi de a vă reîncărca bateriile cu multă energie astăzi. Depinde mult de voi, căci aţi putea transforma distracţia într-o pasiune ori chiar afacere de succes.






Horoscop 7 mai 2020, Rac:

Ai face bine să acorzi timpul cuvenit procedurilor sau formularelor pe care trebuie să le completezi astăzi. Numeroase detalii pot fi trecute cu vederea. Iar o mutare ratată ori un răspuns incomplet te poate costa timp și îți poate aduce multă frustrare. Ia lucrurile încet și fă ceea ce trebuie să faci. Atenție dacă ești la volan! Nu ești într-o competiție, așa că nu îți pierde firea în trafic.


Horoscop 7 mai 2020, Leu:

Nu toată lumea este la fel de intuitivă ca tine, așa că astăzi este posibil să primești cu un gust amar ideea unui(ei) prieten(e) bun(e). El(a) pare a fi atât de convins(ă) de idee încât e dispus(ă) să pună și bani în joc. Dar tu știi mai bine. Ajută-l(o) să vadă lucrurile cu mai multă cumpătare. Altfel, va afla pe pielea lui/ei ce înseamnă falimentul. Oricum ar fi, va învăța o lecție importantă.


Horoscop 7 mai 2020, Fecioară:

Visele tale îți oferă mesaje interesante. Desigur, sunt aproape imposibil de descifrat. Petrece timp astăzi gândindu-te la imaginile care continuă să îți apară în vis și la ceea ce ar putea reprezenta. Simți o nevoie puternică să îți faci ordine în gânduri și sentimente. Ar fi bine dacă ai putea lăsa greșelile din trecut să rămână în trecut și să te rupi de relațiile care nu funcționează.






Horoscop 7 mai 2020, Balanţă:

Când cineva spune ceva care te derută, nu face doar să respingi aceste comentarii. Punctele de vedere care nu au sens pentru tine sunt acelea pe care ar trebui să încerci să le asculți, deoarece acestea sunt cele care trebuie să te învețe ceva. Angajați-vă într-un dialog cu acest om și aflați ce îl face să gândească în moduri atât de originale. Mai important, ai încredere în propriile idei. Sunt suficient de puternice pentru a rezista la orice verificare.


Horoscop 7 mai 2020, Scorpion:

O atenție pozitivă e în continuare pe drumul tau, atât de mult încât ai impresia că ești permanent periat(ă). Iar oamenii din jurul tău sunt încântați de reacțiile pe care le ai într-o astfel de situație. Pentru a evita să ți-o iei în cap, rămâi în legătură cu oamenii care te cunosc de ani buni și te-au văzut când nu erai cel(a) mai bun(ă). O nouă laudă vă va aminti despre adevărata valoare a vechilor prieteni(e).


Horoscop 7 mai 2020, Săgetător:

Toată lumea are o părere despre viața ta, acum. Prietenii(ele), membrii(ele) familiei și chiar colaboratorii(arele) au toți(ate) câteva cuvinte sfătoase, dacă îi/le întrebi ce părere au. Nu toate părerile lor vor fi însă aplicabile situației tale, dar ar trebui să mergi mai departe și să le ceri părerea. Ascultă cu mintea deschisă. Vei primi mai multe lovituri din diferite părți. Până la urmă, ar fi înțelept să faci ceea ce faci mereu și să-ți urmezi inima.






Horoscop 7 mai 2020, Capricorn:

Ziua de joi ar putea fi foarte importantă pentru nativii(ele) zodiei Capricorn. Este foarte posibil să primești o veste extraordinară care îți va schimba radical viața. În bine. Apare o oportunitate incredibilă în plan profesional, cel mai probabil o schimbare a locului de muncă, iar sfatul aștrilor este să nu stai prea mult pe gânduri. Fă pasul și urcă-te în acest tren, vei avea parte de beneficii nebănuite. În plan personal, sfatul aștrilor este să fii mai atent(ă) cu partenerul(a) de viață și să-i acorzi atenția pe care o merită.


Horoscop 7 mai 2020, Vărsător:

Astăzi, horoscopul este favorabil pentru Vărsători. Mai ales în plan sentimental. Fie că este vorba despre o surpriză din partea persoanei iubite, fie că este vorba despre o întâlnire romantică, te simți împlinit(ă) și satisfăcut(ă) cu tot ce ți se întâmplă. Spre seară, este posibil să ai o confruntare de idei cu o rudă sau un/o prieten(ă) foarte bun(ă). Încearcă să fii calm(ă) și să-ți expui argumentele cu tact. Doar așa vei putea să-ți impui punctul de vedere.


Horoscop 7 mai 2020, Peşti:

Ziua de joi vine cu multe temeri pentru nativii(ele) zodiei Pești. Fie că este vorba despre îngrijorarea legată de nesiguranța locului de muncă, fie că partenerul(a) de viață îți dă de înțeles că lucrurile nu merg așa cum trebuie în relație, imaginea zilei nu este una prea optimistă. De asemenea, pe parcursul zilei te-ai putea confrunta cu cu o serie de situații noi, cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. Sfatul aștrilor pentru tine este să ai încredere în tine, doar așa vei găsi resursele pentru a rezolva cu bine orice problemă, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS