Horoscopul sănătății, 1-7 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 1-7 iunie 2020


Horoscop 1-7 iunie 2020, Berbec:

Luna Plină din data de 5 iunie se perfectează pe axa cunoașterii din horoscopul tău general, indiciu că acest eveniment astral îți aduce o mulțime de revelații care vor avea un efect notabil asupra modului în care vezi în viitor anumite lucruri și chiar viața în general. Starea de urgență și-a lăsat amprenta asupra filozofiei de viață, iar acest lucru ți-a schimbat destul de mult prioritățile.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Taur:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna se mișcă încă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru se observă din faptul că nu ești foarte energic(ă) în ziua de luni. Mai mult, se poate să nu răspunzi prea bine nici la stres, deși ești genul de persoană care face bine față presiunii. Din a doua zi a săptămânii încolo, lucrurile reintră însă într-o oarecare normalitate, deci nu-ți face griji.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Gemeni:

Cu toate că Luna Plină din ziua de 5 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, îi simți cu toate acestea efectul benefic. Așa se face că te surprinde zilele de 6 și 7 plin(ă) de energie și gata să profiți la maximum de tot timpul liber pe care îl ai la dispoziție. Dar fă-ți totuși și timp de odihnă, astfel încât să nu te surprindă zilele următoare complet epuizat(ă).






Horoscop 1-7 iunie 2020, Rac:

Luna Plină din data de 5 se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, dar este posibil să îi simți efectul încă din ziua de 7 sau chiar 6. Mai exact, rolul este acela de a-ți aduce aminte că reluarea activității trebuie să vină încetul cu încetul. Obosești mai ușor, mai ales dacă nu ai făcut prea mult sport în ultima perioadă, iar riscul de a te suprasolicita este destul de mare.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Leu:

În zilele de 5 și 6, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că segmentele de corp vizate sunt articulațiile și încheieturile. Mai exact, aștrii te avertizează că trebuie să faci mai mult sport sau să fii mai atent(ă) cu efortul depus, mai ales în cazul în care nu ai prea făcut exerciții în ultima vreme. Este important ca tranziția să fie una progresivă.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Fecioară:

Nivelul tău de energie în această săptămână este unul obișnuit, care nu îți oferă mari provocări în a susține activități epuizante. Dar în același timp, nici nu îți oferă privilegiul de a-ți umple agenda de săptămâna aceasta cu un volum mai mare de muncă.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Balanţă:

În data de 1 iunie, Luna se află încă în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că ești într-o formă de zile mari și privești cu entuziasm la perspectivele acestei săptămâni. Dar pe de altă parte, se poate să nu poți susține același ritm în zilele care vor urma, mai ales dacă pleci de la premisa că poți da dovadă de același nivel de randament până către weekend.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Scorpion:

În ziua de 1 iunie, se poate să fii încă în refacere după cele de dinainte, dar din 2 încolo, când Luna revine în semnul nașterii tale, simți că bateriile tale s-au umplut la maximum și că poți în sfârșit să te ocupi de toate sarcinile de pe agenda de activități. Dar reține faptul că trebuie să te țină energia, deci încearcă să nu ți-o dispersezi aiurea fără să realizezi ceva important.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Săgetător:

Luna Plină din data de 5 se manifestă plenar în semnul nașterii tale, indiciu cum că, în a doua parte a acestei săptămâni, primești o infuzie binemeritată de energie. În felul acesta, ai putea să îți programezi și în ziua/lele de 4 și/sau 5 unele activități care poate altfel le-ai fi programat în zilele următoare. Dar ai grijă să nu te suprasoliciți, uitând să te odihnești atunci când este cazul.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 5 se formează plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că unele frici și frustrări ar putea deveni mai accentuate în a doua jumătate a acestei săptămâni. Faptul că apar la iveală ar trebui să îți dea de gândit și să te încurajeze să te implici activ în administrarea lor. Altfel, te vei lovi mai des de ele.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Vărsător:

În weekend, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că zilele de 6 și 7 te-ar putea surprinde într-o dispoziție meditativă. Probabil că nu ai terminat de procesat toate schimbările emoționale prin care ai trecut în această perioadă grea pe care o trăim cu toții(ate), iar Luna vine în ajutorul tău, facilitându-ți procesele de introspecție.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Peşti:

Aștrii nu pun presiuni pe tine în această săptămână. Te bucuri de un nivel de energie normal, care te ajută să îți duci la bun sfârșit toate activitățile programate pe zilele care urmează. Dar cu toate acestea, se poate să ai nevoie de un plus de motivație pentru a avea grijă de tine. Fă-ți timp în program pentru sport sau orice alt timp de pasiuni care te ajută să te destresezi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS