3 zodii afectate de ultima Super Lună a anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 zodii afectate de ultima Super Lună a anului 2020


Berbec - Sunteţi mult prea prinşi(se) cu toate problemele profesionale

În această perioadă vă este foarte greu să faceţi altceva în afară de muncă; trebuie să vă adaptaţi schimbărilor profesionale ivite și să vă faceţi un plan detaliat pentru următoarele luni. Vă este greu să vă concentraţi și să ieşiţi din zona de confort pentru a vedea rezultate.

Sfatul Universului pentru Berbeci: luaţi o pauză... chiar și pentru o zi. Luaţi o pauză și relaxaţi-vă. Încărcaţi-vă cu energie pozitivă și încercaţi să faceţi lucrurile care vă plac. Veţi observa că apoi veţi munci cu mult mai mult spor și că veţi avea inspirație.


Gemeni - Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare

Sunteţi atât de grăbiţi(te) prin viață încât este posibil să nu ştiţi să vă mai bucuraţi de călătorie. Vă concentraţi doar asupra rezultatelor, iar în această perioadă acestea par să lipsească. Vă este greu să rămâneţi pe linia de plutire, să fiţi în continuare optimişti(ste) și să mergeţi mai departe cu la fel de multă energie ca până acum.






Sfatul Universului pentru Gemeni: Opriţi-vă din tot ce faceţi și respiraţi. Nu vă mai concentraţi doar asupra destinației pentru că pierdeţi tot ce este mai frumos. Călătoria în sine este specială și absolut minunată, învăţaţi să vă bucuraţi de ea.


Fecioară - Vă pierdeţi încrederea în oameni

S-ar putea ca în această perioadă să aveţi parte de câteva conflicte serioase cu mai multe persoane dragi. Simţiţi că nu sunteţi înţeleşi(se) și nu înţelegeţi ce s-a întâmplat de s-au schimbat atât de mult lucrurile între voi. Vă daţi seama că nu mai puteți avea încredere în nimeni și acest lucru vă îngrijorează maxim.

Sfatul Universului pentru Fecioare: Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare, să nu mai încercaţi să schimbaţi oamenii și să îi acceptați pentru ceea ce sunt - cu bune și cu rele, cu calități și defecte, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Coborâţi-vă așteptările și veţi vedea cum se vor schimba lucrurile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS