21 mai - 21 iunie 2020: Soarele în Gemeni. Ce înseamnă?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 mai - 21 iunie 2020: Soarele în Gemeni. Ce înseamnă?


Când Soarele este în Gemeni, este o perioadă propice pentru: flirt, întâlniri cu oameni noi, încercarea unor diferite perspective ale dragostei...


Berbec:

Soarele în Gemeni parcă vă pune furnici în pantaloni, pur şi simplu nu puteţi sta locului. Aveţi oameni de văzut, locuri de ajuns la ele, mesaje de răspuns şi întâlniri de aranjat. Veţi fi mult pe drumuri, explorând împrejurimi. Vă place să conduceţi maşina? Sau să vă plimbaţi cu trenul şi cu o carte bună? Veţi face multe asemenea drumuri acum. Este o perioadă aglomerată iar telefoanele şi tabletele voastre vor zumzăi cu mesaje, notificări, e-mailuri şi veşti noi. Este un timp favorabil să studiaţi sau să vă duceţi la şcoală, să vă implicaţi într-un proiect media de scris sau să vă întăriţi relaţiile cu colegii(ele), vecinii(ele) şi rudele.


Taur:

Afacerea înfloreşte, dragi Tauri! Veţi dori să vă duceţi la cumpărături şi să vă răsfăţaţi mai mult şi sunteţi şi plini(e) de idei despre cum să vă creşteţi veniturile, să atrageţi afaceri noi, să vă creşteţi valorile financiare. Sunteţi plini(e) de încredere de sine şi este un timp prielnic să investiţi în voi şi să vă scoateţi în evidenţă părţile bune. Este bine acum şi să vă revitalizaţi finanţele şi să fiţi mai atenţi(te) la ce deţineţi şi cât valorează. Fiţi mândri(e) de ce aveţi, fie că e vorba de talentele voastre, de valorile fizice sau de posesiunile materiale.


Gemeni:

La mulţi ani, dragi Gemeni! Este sezonul vostru, acea perioadă din an în care reveniţi în centrul vostru, vă focalizaţi pe voi şi preluaţi controlul asupra vieţii voastre. Vă simţiţi puternici(e) şi încrezători(are), dornici(e) să împingeţi mai departe toate lucrurile pe care le vreţi, indiferent cine ce are de zis. Şi de ce să nu vă puneţi pe voi pe primul loc? Doar o singură dată pe an este ziua voastră! Vă veţi bucura de vitalitate mai mare, deci luaţi-vă un moment să vă rearanjaţi trupul şi să vă revizuiţi starea de sănătate şi imaginea, scrie horoscop-urania.org. Este timpul să străluciţi şi să manifestaţi o influenţă mai mare asupra altora.






Rac:

Aceasta este luna voastră din an în care să fiţi potoliţi, dragi Raci. Aveţi la dispoziţie 30 de zile în fiecare an în care să vă retrageţi puţin, să vă relaxaţi şi să vă reîncărcaţi bateriile. Este timpul să treceţi prin idei şi să le sortaţi, să decideţi ce păstraţi şi la ce renunţaţi. Puteţi avea de-a face cu comunicarea şi negocierea în spatele cortinelor în timp ce vă pregătiţi pentru mari dezvăluiri. Asta este şansa voastră să vă desprindeţi de trecut ca să aveţi parte de un nou start proaspăt peste o lună când vine ziua voastră. Faceţi-vă timp să meditaţi, să citiţi sau să scrieţi în jurnal.


Leu:

Aceasta este cea mai sociabilă perioadă din an pentru voi, dragi Lei! Este timpul vostru să participaţi la petreceri şi să vă revitalizaţi reţeaua socială. Este perfect acum şi să vă împliniţi visurile cele mai pline de inspiraţie şi ambiţie. Implicându-vă în comunităţi sociale sau profesionale veţi primi multă energie şi veţi fi inspiraţi(te) să vă atingeţi cele mai dragi idealuri. Fiţi mândri(e) de realizările voastre. Bucuraţi-vă de recompensele voastre.


Fecioară:

Pentru voi, Soarele în Gemeni este chiar în vârful horoscopului vostru, dragi Fecioare, iar asta vă face să fiţi cu conştiinţa de sine foarte intensificată. Sunteţi mult mai conştienţi(te) de imaginea voastră publică, de reputaţia voastră şi de statutul vostru social. Evenimentele vă pot aduce în atenţia publică acum şi este timpul pentru mai mare vizibilitate şi responsabilitate. Din această poziţie elevată, vi se cere să vă comportaţi cât de matur puteţi. Este un timp propice să vă revizuiţi cariera, obiectivele şi direcţia de viaţă. Folosiţi această lună să vă urmăriţi ţeluri importante, să vă exersaţi autoritatea şi să setaţi noi ţinte de atins.






Balanţă:

Primăvara v-a adus toate beneficiile sale şi romanticul(a) din voi vrea călătorii, aventură şi o schimbare de decor. Este timpul să luaţi o pauză din a face atâta pe plac altor oameni, muncii şi funcţiilor sociale. Dacă ieşiţi din rutina voastră zilnică vă veţi recăpăta o vedere de ansamblu asupra viitorului. Şi treburile, şi afacerile legale sau internaţionale vor cunoaşte o energie crescută benefică. Puteţi merge mai departe la un nivel mai ridicat şi cu orice proiect media, scris, video, audio.


Scorpion:

Aceasta este o perioadă intensă şi transformatoare pentru voi, dragi Scorpioni! Treburile financiare sunt cap de afiş, cu multe discuţii despre afaceri, fonduri, taxe, împrumuturi, asocieri financiare. Este un timp potrivit să vă ocupaţi de asemenea aspecte şi să vă găsiţi un plan financiar interesant şi mai profitabil decât până acum, recomandă horoscop-urania.org. Lucrul important în această perioadă este să construiţi încredere, atât în plan personal cât şi profesional şi să vă reîntăriţi legăturile cele mai apropiate.


Săgetător:

Soarele este pentru o lună în semnul vostru opus, dragi Săgetători şi anume în Gemeni, iar concentrarea voastră este pe relaţii, negocieri şi contracte legale. Este timpul să manifestaţi diplomaţie în negocierile voastre. Aveţi nevoie să puneţi deoparte obiectivele voastre personale şi să vă întâlniţi la jumătatea drumului cu ceilalţi(lelalte) sau să daţi un cuvânt mai mare de spus partenerului(ei) de viaţă sau asociatului(ei) în afaceri. Este un timp favorabil să găsiţi un agent să vă reprezinte, să găsiţi clienţi(te) noi pentru produsele voastre. Contactul cu publicul vă va umple de o energie proaspătă şi vitalitate.






Capricorn:

Voi sunteţi unii dintre cele mai muncitoare semne ale zodiacului, dragi Capricorni, iar Soarele în Gemeni înseamnă pentru voi o lună plină de muncă. Sunt multe sarcini care vă solicită atenţia înainte ca vara să se instaleze în drepturi depline şi voi aveţi foarte mult de treabă! Este un o perioadă prielnică să angajaţi asistenţi(te), să puneţi lucrurile în ordine ca să puteţi fi mai eficienţi(te) şi flexibili(e) în viitor.


Vărsător:

Dragostea este în aer, dragi Vărsători! Voi mereu vă simţiţi cam zburdalnici(e) când primăvara se transformă în vara. Mintea vă este la iubire, romantism şi la toată distracţia pe care o puteţi trăi. Asta vă face incredibil de populari(e), deci ieşiţi şi răspândiţi bucurie. Cu atâta promisiune în atmosferă vă simţiţi creativi(e) şi puteţi petrece multe momente plăcute în activităţi recreaţionale. Este cea mai bună perioadă să vă retreziţi interesul pentru o pasiune sau într-un proiect creativ.


Peşti:

Soarele în Gemeni vă trezeşte instinctele de cuibăreală. Mult mai mult vă va plăcea să vă distraţi acasă decât să ieşiţi. Sunteţi mândri(e) de habitatul vostru aşa cum vi l-aţi aranjat dar şi de familia voastră şi veţi dori să aveţi reşedinţa în formă pentru vară. Este o perioadă minunată să vă întăriţi conexiunile cu familia, să vă reîntoarceţi la bază şi să faceţi ceea ce vă dă siguranţă. Vă face bine să să vizitaţi familia sau să revizitaţi trecutul. Şi proiectele imobiliare vă vor da poftă proaspătă de viaţă, conform horoscop-urania.org.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS