Horoscopul dragostei, 13-19 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 13-19 aprilie 2020


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Berbec:

În zilele de 15 și 16 aprilie, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, semn cum că ai putea simți mai intens decât de obicei lipsa unei legături mai strânse cu prietenii(ele). În cazul în care faci greu față distanțării sociale, gândește-te dacă nu cumva ai putea satisface nevoia întâlnirii cu gașca prin metode alternative de a comunica și de a a vă vedea. Ar putea ajuta.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Taur:

Din 17 până în 18, Luna se deplasează prin casa vieții sociale și te ajută să empatizezi mai ușor cu prietenii(ele) tăi(ale) care se confruntă cu problemele generate de vremurile agitate pe care le trăim. Pe de altă parte, simți nevoia să te întâlnești cu ei(ele), dar din cauza distanțării sociale, trebuie să apelezi la alte metode. Așadar, este important să te deschizi la alte mijloace de comunicare.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Gemeni:

Același tranzit al Lunii de la începutul săptămânii poate produce efecte în plan sentimental, atrăgând atenția asupra unor aspecte mai complexe ale vieții în doi. Această perioadă a scos la suprafață anumite lucruri în cuplu care au fost probabil ascunse pe o perioadă destul de lungă de timp. Nu vă puteți preface că ele nu există; trebuie să vorbiți deschis despre ce vă deranjează.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Rac:

În prima parte a săptămânii, este important să îți faci timp pentru relația de cuplu și să puneți la punct unele mici chestiuni financiare. Casa în care se instalează în data de 19 Soarele mai este asociată și cu viața ta socială, motiv pentru care ai putea simți mai puternic nevoia susținerii prietenilor(elor) în această perioadă. Ba mai mult, relația voastră devine și mai puternică pe fondul vremurilor pe care le trăim.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Leu:

În zilele de 15 și 16 aprilie, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul de săptămână este unul în care ar fi bine ca relația de cuplu să ocupe un loc prioritar în agenda ta. Nu este ca și cum nu ai timp pentru tine și partener(ă) în această perioadă, dar poate că ar trebui să revezi modul în care utilizezi momentele de care ai parte în raport cu persoana iubită.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Fecioară:

Din 17 până în 19 aprilie, Luna traversează casa cuplului din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi recomandat ca în acest sfârșit de săptămână să îți faci planuri cu cel(a) drag(ă). Nu este nevoie de ceva special, ci doar să ai în vedere faptul că momentele de calitate implică un oarecare efort. În felul acesta, această perioadă vă poate oferi și o suită de amintiri frumoase.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Balanţă:

Pe de altă parte, aceeași poziționare a Soarelui atrage atenția unor probleme care țin de echilibrul din relația cu partenerul(a). Se prea poate să se ducă lupte aprige pentru putere între voi sau poate că ați experimentat deja astfel de dezechilibre în raportul de forțe dintre voi doi. Încercați să vă raportați altfel unul(a) la celălalt(alaltă) și să vă aduceți aminte că trebuie să formați o echipă.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Scorpion:

Cu excepția zilelor de 13 și 14 aprilie, în mai toată săptămâna apar motive pentru care te concentrezi pe viața de familie. Fie este nevoie să te ocupi de unele chestiuni locative, domestice sau casnice, fie trebuie să le fii aproape celor dragi și să petreci timp de calitate cu ei(le). Oricare ar fi situația, cert este că acest timp suplimentar petrecut împreună vă va face bine pe termen lung.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Săgetător:

Familia ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine în această săptămână. Pe tot parcursul weekendului, mai exact din 17 până în 19, Luna traversează casa aferentă din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra faptului că cei(le) dragi au nevoie de tine în această perioadă, chiar dacă nu îți dau de înțeles acest lucru direct. Încearcă să fii mai atent(ă) la semnalele pe care ți le trimit.






Horoscop 13-19 aprilie 2020, Capricorn:

În astrograma ta solară, Soarele ajunge în 19 aprilie în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, punând reflectorul astral pe cei(le) dragi și relația ta cu ei(le). Este drept că poate fi copleșitor uneori să petreci atât de mult timp cu ei(le), dar pe de altă parte, acum ți se oferă șansa de a te bucura de toate acele activități de familie pe care altfel nu le-ai fi putut include în program.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Vărsător:

Cu Soarele în casa familiei din horoscopul tău general, aștrii îți semnalează faptul că cei(le) dragi ai(le) tăi(ale) sunt o prioritate pentru tine în această perioadă. Vezi dacă părinții sau rudele mai în vârstă nu au cumva nevoie de unele comisioane. Iar în ceea ce privește familia pe care ți-ai întemeiat-o tu, fă ca acest răstimp în care stați mai mult împreună să conteze cu adevărat pe termen lung.


Horoscop 13-19 aprilie 2020, Peşti:

Soarele intră în 19 aprilie într-o casă socială importantă din horoscopul tău general și te provoacă să descoperi mijloace noi în care să fii la fel de bine conectat(ă) la realitatea înconjurătoare ca până acum. Există mijloace alternative de comunicare cu cei(le) care contează pentru tine și ar fi bine dacă ai încerca să le explorezi pentru a-ți menține relațiile la același nivel în aceste momente pline de provocări.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS