Horoscopul banilor și al carierei, 6-12 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 6-12 aprilie 2020


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Berbec:

Luna Plină din 8 aprilie se manifestă plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu cum că ar fi cazul ca săptămâna aceasta să te focalizezi pe eficientizarea modului în care derulezi activitățile în plan profesional în această perioadă. De asemenea, nu uita că toată lumea se confruntă cu aceleași circumstanțe și că trebuie să ai mai multă răbdare.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Taur:

În cursul zilei de 8 aprilie, se formează fenomenul de Lună Plină în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce ar putea evidenția unele stări de nesiguranță asociate actualei tale situații pe plan profesional. Încearcă să afli sursa acestor anxietăți și vezi dacă poți face ceva în privința lor. Se poate să nu necesite ceva mai mult decât o schimbare de perspectivă.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Gemeni:

Mercur poposește în 11 aprilie în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, ceea ce semnalează faptul că găsești metode de a comunica mai eficient cu părțile interesate, coechipierii(ele) și/sau sponsorii ori finanțatorii(arele). Faptul că nu se produc breșe din acest punct de vedere vă ajută să mențineți aceste inițiative pe linia de plutire, dacă nu chiar în derulare, în ciuda situației actuale.






Horoscop 6-12 aprilie 2020, Rac:

Cu toate că Luna Plină din 8 aprilie se manifestă plenar în casa familiei, îi resimți totuși influența și în plan profesional, în sensul că ți-ar putea fi greu săptămâna aceasta să îți împarți programul între casă și carieră, chiar dacă lucrezi acasă. Va mai dura puțin până când reușești să creezi un spațiu amenajat pentru muncă sau să îți împarți programul într-un mod care nu le amestecă.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Leu:

Luna Plină din 8 aprilie indică faptul că ar putea surveni erori de comunicare între tine și persoanele din jur, mai ales în contextul în care îți desfășori activitatea online. Poți fi greșit catalogat(ă) ca fiind lapidar(ă) sau agresiv(ă) în felul în care te exprimi. Dacă ai călătorii programate sau drumuri la instituțiile publice, interesează-te cum anume le-ai putea amâna.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Fecioară:

Luna Plină din 8 aprilie se formează plenar în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, iar specificul acestui fenomen astral face ca obiceiurile tale de consum să te coste destul de scump. Așadar, este foarte important să îți reduci cheltuielile pentru a te putea descurca în cazul în care apar plăți pe care nu le poți evita sau amâna în această perioadă.






Horoscop 6-12 aprilie 2020, Balanţă:

Luna Plină din 8 aprilie se manifestă și în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea evidenția interesele individuale ale celor cu care derulezi activități profesionale. Încearcă să îi/le faci conștienți(te) de faptul că sunt predispuși(se) la acest lucru pentru a te asigura că binele comun primează în cele din urmă. Altfel, relația voastră va suferi.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Scorpion:

Luna Plină se manifestă puternic și în casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că te așteaptă o săptămână, dar mai ales un mijloc de săptămână, cu multe sarcini de lucru și provocări la locul de muncă. Acestea își pot pune amprenta și pe starea ta de sănătate, sensibilizându-te într-o măsură destul de importantă la riscurile ce pândesc în această perioadă.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Săgetător:

Se prea poate să ai parte de o agendă destul de aglomerată, indiferent dacă lucrezi încă de la locul de muncă sau activezi de la distanță. Presiunea și stresul sunt la cote destul de înalte, termenele-limită scurte, iar volumul de muncă este parcă mai mare decât de obicei. Dă dovadă de profesionalism în continuare, cu toate că te simți asaltat(ă) din toate părțile la mijlocul săptămânii.






Horoscop 6-12 aprilie 2020, Capricorn:

Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se face simțită în casa carierei, dar se creează o tensiune între acest domeniu și sectorul vieții de familie. Se poate să îți fie dificil să îți împarți timpul echitabil între cele două, mai ales că acum lucrezi poate de acasă ori faci ore peste program. Încearcă să îți impui unele reguli și priorități în această perioadă destul de complicată.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Vărsător:

Luna Pină avertizează, de asemenea, că nu este un moment favorabil pentru a face călătorii decât dacă acestea sunt absolut necesare. De asemenea, încearcă să îți iei orice măsură de siguranță în cazul în care nu mai suferă amânare. Dacă te folosești de mijloace de comunicare online, asigură-te că nu lași loc de interpretare.


Horoscop 6-12 aprilie 2020, Peşti:

Luna Plină din 8 a lunii și schimbarea de semn a lui Mercur din 11 aprilie ar trebui să îți concentreze energia în plan financiar, acolo unde obiceiurile tale de consum și strategiile tale de economisire ar trebui să sufere unele modificări. Indiferent de deciziile pe care le ei, trebuie să ai în vedere faptul că trebuie să dispui de un buget de urgență, pentru plăți care nu pot fi amânate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS